Asia

Flavours of Malaysia, Vietnam & Cambodgia Circuit individual

21 zile / 18 nopti
Vei vizita Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Belum, Insula Penang, Saigon, Delta Mekong, Can Tho, Hanoi, Golful Halong, Phnom Penh, Siem Reap

Incepand de la:

5.390 € / pers.
Vezi tarife
21 zile

Durata vacantei

3 tari

Vizitate

11 locatii

Explorate

Incepand de la:

5.390 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit individual
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Iti propunem un circuit in Indochina, un taram plin de mister, un amestec de culturi asiatice care se imbina intre fluvii si rauri, jungle si plaje, culturi de orez si vechi temple inchinate lui Buddha, zgarie nori gigantici si afaceri infloritoare. Culturi care pastreaza romantismul traditiei dar au primit si influente europene la nivel economic si arhitectural. Un taram cu oameni calzi si primitori, cu un mare respect pentru traditii si un mare cult pentru turisti. Vei vizita Malaezia, o destinatie exotica cu peisaje superbe, un paradis al relaxarii, o alegere minunata pentru o vacanta de vis. Aici puteti intalni insule salbatice, netulburate de prezenta omului, pentru ca apoi sa calatoresti spre Vietnam, una dintre tarile despre care se vorbeste cel mai mult ca destinatie de calatorie. Vei gasi aici muzee, memoriale si vestigii istorice care pastreaza inca vie amintirea razboiului. In final vei ajunge in Cambodgia, un taram salbatic si neexplorat cu oameni care, desi saraci, nu au uitat sa zambeasca. Cambodgia este urmasa de succes a puternicelor imperii Indian si Khmer care au guvernat peste cea mai mare parte din peninsula Indochinei intre secolele IX-XIV. Spectaculoasele temple din Angkor raman principala atractie din Cambodgia, iar astazi fac parte din patrimoniul UNESCO.

 • Cazare 18 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Flavours of Malaysia, Vietnam & Cambodgia Itinerar

 • Zbor Doha - Kuala Lumpur

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer aeroport - hotel Kuala Lumpur

  La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur, vei fi transferat la hotel.

 • Tur de oras Kuala Lumpur si vizita Pesterile Batu

  Bucura-te de un tur al orasului Kuala Lumpur, locul in care natura si arhitectura moderna traiesc in armonie. De la numeroasele alei inguste care duc spre cladirile colorate sau bulevarde, pana la rezervatiile naturale bogate, Kuala Lumpur ramane in continuare un oras uimitor ce se dezvolta odata cu trecerea timpului. Vei porni, apoi, spre Pesterile Batu care gazduiesc unul din cele mai importante altare hinduse din lume, urcand cele 272 de trepte colorate.

 • Cazare Kuala Lumpur

  Stripes Kuala Lumpur, Autograph Collection, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer Kuala Lumpur - Cameron Highlands

  Durata: 3 h

  Vei fi preluat din Kuala Lumpur si trasferat catre Cameron Highlands.

 • Cazare Cameron Highlands

  Cameron Highlands Resort, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer Cameron Highlands - Belum

  Te vei deplasa catre Belum in inima padurii tropicale. Vei fi transferat in orasul Banding in nordul tarii, iar apoi vei fi transferat pe Lacul Temengor spre zona in care se afla hotelul.

 • Vizita Lacul Temenggor & ferma de albine Meliponini

  In a doua parte a zilei vei pleca spre Lacul Temenggor, un lac artificial si al doilea cel mai mare lac din Malaezia Peninsulara, dupa care vei vizita o ferma de albine Meliponini, un soi de albine cu ace micute, pe care insa nu le pot folosi pentru aparare. Aceste albine dispun insa de alte comportamente si mecanisme de aparare.

 • Tur nocturn Belum

  Durata: 1.5 h

  Vei face o plimbare in natura insotit de ghidul vorbitor de limba engleza pentru a cunoaste flora si fauna tropicala nocturna.

 • Cazare Belum

  Belum Rainforest Resort, Azlanii Room, regim mese Demipensiune

 • Tur Padurea Belum

  Vei face un tur de o zi in cadrul padurii tropicale. Vei putea observa flora si fauna specifice zonei, insotite de explicatii din partea ghidului, urmand apoi sa faci o incursiune la Lacul de Sare din Jenut Papan. Vei lua masa de pranz langa cascade si vei putea admira Rafflesia, in mediul sau natural. Seara vei reveni la hotel.

 • Cazare Belum

  Belum Rainforest Resort, Azlanii Room, regim mese Demipensiune

 • Bamboo Rafting

  Dupa micul dejun vei avea ocazia sa traiesti experienta rafting-ului cu pluta de bambus pe Lacul Temenggor.

 • Transfer Belum - Penang

  Vei fi preluat din Belum si transferat catre Penang.

 • Cazare Insula Penang

  Citadines Connect Georgetown Penang, Studio, regim mese Mic dejun

 • Tur Penang

  Astazi vei avea ocazia sa explorezi orasul Penang, un oras bogat in istorie, cultura, traditie si diversitate. Vei vizita Templul Wat Chayamangkalaram, Templul budist Dhammikarama si sa te plimbi pe stradutele din George Town, sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Vei pleca apoi spre Penang Hill cu trenul funicular, unde vei vizita Templul Kek Lok Si si Templul Guan Yin si te vei bucura de privelisti spectaculoase asupra George Town.

 • Cazare Insula Penang

  Citadines Connect Georgetown Penang, Studio, regim mese Mic dejun

 • Transfer hotel - aeroport Penang

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Penang.

 • Zbor - Kuala Lumpur

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Zbor Kuala Lumpur - Saigon

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer aeroport - hotel Saigon

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Saigon (Ho Chi Minh).

 • Cazare Saigon

  Bay Hotel Ho Chi Minh, Deluxe City View, regim mese Mic dejun

 • Vizita Tunelurile Cu Chi

  Durata: 2 h

  Faimoasele tuneluri Cu Chi au fost construite de vietnamezi in timpul razboiului. Pot fi vizitate sectiunile Ben Dinh si Ben Duoc. Pot fi vazute treceri secrete, bucatarii si sali de conferinta subterane. Cei care vor sa simta din plin aceasta aventura pot explora si tunelurile aflate la nivele inferioare. Daca preferi sa ramai la suprafata, pot fi admirate aceste zone excavate de deasupra. Ghidul va avetiza asupra gradului de dificultate al fiecarui tunel inainte de a patrunde in interiorul acestora.

 • Tur de oras Saigon

  Vei face un tur al orasului Saigon, denumit si Ho Chi Minh. Vei vizita cele mai importante atractii turistice ale metropolei vietnameze: vechea cladire a Postei din Saigon construita in stil empire; Catedrala Notre-Dame, realizata din caramida rosie; Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat) si cladirea Operei; Reunification Hall, fostul Palat Prezidential o cladire cu un rol important in istoria tarii; pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi.

 • Cazare Saigon

  Bay Hotel Ho Chi Minh, Deluxe City View, regim mese Mic dejun

 • Transfer Saigon - Cai Be - Vinh Long - Can Tho

  Dupa micul dejun, vei pleca spre Cai Be, aflat in Delta Mekong. Te vei imbarca pe un vas si vei trece pe la piata plutitoare Cai Be. Vei naviga apoi pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos. Croaziera va continua catre insulele verzi ale raului Mekong. Dupa servirea pranzului vei merge catre Vinh Long si vei descoperi minunatele peisaje de-a lungul raului si vei observa viata traditionala din Delta Mekong. Mai tarziu vei calatori spre Can Tho unde vei fi cazat.

 • Croaziera Delta Mekong

  Vei face o croaziera pe canalele Fluviului Mekong. Vei trece pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse traditionale. Vei descoperi minunatele peisaje din zona si vei putea observa traiul localnicilor din Delta Mekong.

 • Cazare Can Tho

  Victoria Can Tho Resort, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Tur de oras Can Tho

  Vei face un tur in Can Tho, orasul cel mai mare din provincia Mekong, aflat la confluenta raurilor Can Tho si Hau Giang. Al cincilea oras ca marime din Vietnam, Can Tho sau Orasul Poemelor si cei peste un milion de locuitori este raspandit pe canalele Deltei Mekong, pe strazi inguste, peste sate de producatori de orez si piete plutitore. Vei vizita piata plutitoare Cai Rang. Vei lua o barca mica si vei explora caile navigabile pline de oameni care au venit din zonele rurale inconjuratoare pentru a vinde tot felul de fructe si legume. Vei vizita apoi o casa traditionala si vei putea observa cum pregatesc localnicii noodles. Te vei urca apoi pe bicicleta si vei ajunge in afara satelor pasnice, vei vizita livezile tropicale si drumurile rurale.

 • Transfer hotel - aeroport Can Tho

  Durata: 0.5 h

  Vei fi preluat de la hotel si transferat catre aeroportul din Can Tho.

 • Transfer aeroport - hotel Hanoi

  Durata: 1 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi transferat la hotel.

 • Cazare Hanoi

  The Lapis Hotel, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Tur de oras Hanoi

  Durata: 8 h

  Vei face un tur al orasului Hanoi unde vei vizita cele mai importante obiective turistice ale capitalei vietnameze. In prima parte a turului vei vizita stradutele laturalnice ale orasului, casele, scolile si pietele din zona, pentru ca apoi sa continui la bordul unui jeep vintage catre Mausoleul Ho Chi Minh - Mecca vietnamezilor, templele budiste, fermecatorul Cartier Francez sau aglomeratia din Cartierul Vechi.

 • Cazare Hanoi

  The Lapis Hotel, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer Hanoi - Golful Halong

  Durata: 2.5 h

  Vei fi transferat catre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase din Delta Fluviului Rosu.

 • Croaziera Golful Halong

  Dupa ce vei sosi in Golful Halong, te vei imbarca intr-o croaziera pe apele acestuia. Linia de coasta a golfului Halong se intinde pe 120 km si contine aproape 2000 de insule monolitice calcaroase cu dimensiuni si forme impresionante, unele dintre ele fiind pesteri enorme, altele fiind impadurite, iar altele avand plaje superbe la malul marii. Desi face parte din ocean, apele golfului sunt linistite si de o culoare smarald neobisnuita. Datorita unicitatii si frumusetii sale, dupa o foarte scurta perioada de evaluare UNESCO a recunoscut Golful Halong ca facand parte din Patrimoniul Universal in decembrie 1994.

 • Cazare vas croaziera

  Sena Cruises, Deluxe Balcony, regim mese Pensiune completa

 • Transfer Golful Halong - aeroport Hanoi

  Durata: 2.5 h

  Dupa debarcarea de pe vas, vei fi transferat la aeroport in Hanoi.

 • Zbor Hanoi - Phnom Penh

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer aeroport - hotel Phnom Penh

  Durata: 0.5 h

  La sosirea in Phnom Penh vei fi intampinat de ghidul local si transferat la hotel.

 • Cazare Phnom Penh

  Penh House Hotel, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Muzeul Genocidului Tuol Sleng

  Durata: 1 h

  Vei aprofunda istoria Cambodgiei cu o vizita la Muzeul Genocidului, gazduit intr-o fosta scoala care a fost ocupata de khmerii rosii si folosita drept centru de detentie si tortura.

 • Vizita Campurile mortii Choeung Ek

  Durata: 1 h

  Vei vizita la 17 km sud-vest de Phnom Penh, Campurile Mortii, locul unde khmerii rosii au omorat si ingropat peste 17. 000 de oameni in timpul celor 4 ani de guvernare. Astazi pe locul gropilor comune este ridicat un monument in memoria victimelor, o stupa inalta cu pereti din sticla.

 • Cazare Phnom Penh

  Penh House Hotel, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer hotel - aeroport Phnom Pehn

  Durata: 0.5 h

  Vei fi preluat de la hotel si transferat catre aeroport pentru imbarcare.

 • Zbor Phnom Penh - Siem Reap

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer aeroport - hotel Siem Reap

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosirea in Siem Reap, vei transferat la hotel.

 • Cazare Siem Reap

  Sakmut Boutique Hotel, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Angkor Wat

  Magnificul Angkor Wat, unul dintre cele mai mari temple din lume, este considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale. Edificat de Suryavarman II in secolul al XII-lea si fiind asezat pe o suprafata echivalenta cu cea a Londrei din zilele noastre, Angkor Wat a fost construit dupa modelul ce simbolizeaza Muntele Meru, casa zeilor. Considerat piesa de rezistenta a arhitecturii khmere, acest templu vishnu este de fapt monumentul funerar al regelui, ceea ce explica expunerea catre vest a templului. Peretii interiori sunt acoperiti cu basoreliefuri si sculpturi ce infatiseaza scene din mitologia hindusa sau din razboaiele pe care Suryavarman II le-a purtat in timpul domniei sale. Angkor Wat este cunoscut si pentru cele 2000 de dansatoare apsara (nimfe) care decoreaza templul. Majoritatea zonelor vizibile sunt construite din blocuri de gresie, iar zidul exterior si partile structurale ascunse sunt acoperite cu laterit. In prezent, imaginea templului apare pe steagul Cambodgiei fiind simbolul national al poporului khmer.

 • Cazare Siem Reap

  Sakmut Boutique Hotel, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Templul Banteay Srei

  Durata: 1 h

  Vei vizita in cadrul Complexului Angkor, Templul Banteay Srei, unul dintre cele mai mici dar totodata si mai frumoase temple din zona. Sculpturile detaliate de pe aceasta structura de gresie sunt consideratecele mai abil lucrate din Cambodgia.

 • Vizita Templul Beng Mealea

  Vei vizita Templul Beng Mealea, un loc fabulos, inconjurat de un sant de 1.5 km. Templul hindus cu motive budiste este cel mai misterios dintre toate templele din stilul Angkor. Acoperit de o vegetatie deasa, templul isi pastreaza forma de altadata, fara a se fi intervenit asupra detaliilor sau a constructiei.

 • Cazare Siem Reap

  Sakmut Boutique Hotel, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer hotel - aeroport Siem Reap

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Siem Reap.

 • Zbor Siem Reap - Kuala Lumpur

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer aeroport - hotel Kuala Lumpur

  La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur, vei fi transferat la hotel.

 • Cazare Kuala Lumpur

  Sama-Sama Hotel Kuala Lumpur Airport, Deluxe Room, regim mese Mic dejun

Optiuni Cazare Hoteluri

Stripes Kuala Lumpur, Autograph Collection 5*
Kuala Lumpur

Stripes Kuala Lumpur, Autograph Collection 5*

Deluxe Room

Mic dejun

Cameron Highlands Resort 5*
Cameron Highlands

Cameron Highlands Resort 5*

Deluxe Room

Mic dejun

Belum Rainforest Resort 3*
Belum

Belum Rainforest Resort 3*

Azlanii Room

Demipensiune

Citadines Connect Georgetown Penang 4*
Insula Penang

Citadines Connect Georgetown Penang 4*

Studio

Mic dejun

Bay Hotel Ho Chi Minh 4*
Saigon

Bay Hotel Ho Chi Minh 4*

Deluxe City View

Mic dejun

Victoria Can Tho Resort 4*
Can Tho

Victoria Can Tho Resort 4*

Superior Room

Mic dejun

The Lapis Hotel 4*
Hanoi

The Lapis Hotel 4*

Superior Room

Mic dejun

Sena Cruises 5*
Golful Halong

Sena Cruises 5*

Deluxe Balcony

Pensiune completa

Penh House Hotel 4*
Phnom Penh

Penh House Hotel 4*

Superior Room

Mic dejun

Sakmut Boutique Hotel 4* Superior
Siem Reap

Sakmut Boutique Hotel 4* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Sama-Sama Hotel Kuala Lumpur Airport 5*
Kuala Lumpur

Sama-Sama Hotel Kuala Lumpur Airport 5*

Deluxe Room

Mic dejun

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
04:30
Aterizare Doha

18:45

23:15
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
07:50
Aterizare Kuala Lumpur

01:50

14:40
QATAR AIRWAYS
Decolare
Durata zborului
01:05
Aterizare Kuala Lumpur

12:35

13:40
MALAYSIA AIRLINES
Decolare Kuala Lumpur
Durata zborului
02:00
Aterizare Saigon

14:40

15:40
MALAYSIA AIRLINES
Decolare Hanoi
Durata zborului
01:55
Aterizare Phnom Penh

20:30

22:25
CAMBODIA ANGKOR AIR
Decolare Phnom Penh
Durata zborului
00:55
Aterizare Siem Reap

13:30

14:25
CAMBODIA ANGKOR AIR
Decolare Siem Reap
Durata zborului
02:15
Aterizare Kuala Lumpur

14:55

18:10
AIR ASIA THAI
Decolare Kuala Lumpur
Durata zborului
07:30
Aterizare Doha

21:20

23:50
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
05:00
Aterizare Bucuresti

02:00

07:00
QATAR AIRWAYS

Vezi harta

Cambodgia Sfaturi

• Nu atinge niciodata un cetatean cambodgian pe cap, acestia se vor simti ofensati pentru ca in traditia budista capul este sacru., • Nu este politicos sa stabilesti contact vizual insistent cu localnicii., • Este de asemenea jignitor sa clatini din cap pentru a nega ceva. Daca dorest sa negi ceva, atunci clatina mana cu palma in fata si adreseaza cuvintele Te Te., • Picioarele sunt considerate partea cea mai putin importanta a corpului, de aceea nu tine picioarele pe masa si nu le intinde in directia altei persoane, mai ales daca te afli intr-un lacas religios si de cult. De asemenea, nu ridica piciorul deasupra capului interlocuitorului., • Este indicat ca atunci cand esti invitat in casa unui localnic sa te descalti., • Sa indici directia, obiectul, persoana cu degetul este considerat un gest nepoliticos, astfel ca iti recomandam sa indici cu palma deschisa si degetele drepte., • Incepand din august 2016, autoritatile cambodgiene au instituit legile de modestie in locurile cu semnificatie religioasa, precum complexul templelor din Angkor Wat. Vizitatorilor li se cere o tinuta modesta si decenta prin care vestimentatia sa acopere genunchii si umerii. Nerespectarea acestor regulamente atrage refuzul autoritatilor la accesul vizitatorului in aceste zone considerandu-se imbracamintea inadecvata., • Fotografierea fara permisiune a calugarilor si figurilor religioase este considerata lipsa de consideratie fata de cultura. De asemenea, fotografierea zonelor militare, personale, facilitatilor de transport sau a cladirilor guvernamentale trebuie evitata.

Cambodgia
Cambodgia
Cambodgia
Cambodgia

Informatii legate de viza turistica in Cambodgia gasiti aici

Informatii legate de vremea din Cambodgia gasiti aici

Ghid de calatorie Cambodgia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Cambodgia

Spre deosebire de Vietnam, in Cambogia se vorbeste limba engleza foarte bine. Comerciantii sunt usor agasanti, mai ales ca stiu sa vorbeasca cu tine si se tin scai cu explicatiile si rugamintile, mai ales in complexul Angkor. Fiti politicosi si calmi si refuzati-i cu fermitate, daca ii ignorati, considera ca au sanse. Nu sunt deloc agresivi, doar insistenti, iar calmul budist si optimismul si zambetul cu care te abordeaza sunt imbatabile.
La temple sau alte cladiri religioase nu sunt acceptate umerii si genunchii goi si trebuie abordata o tinuta in concordanta cu aceasta cerinta. De acest lucru trebuie tinut cont si in institutiile oficiale (ambasade, muzee, institutii de stat) cat si daca esti invitat acasa la un localnic.

Malaezia Sfaturi

Ca in orice tara musulmana, este preferabil sa ai o tinuta decenta, in special daca vizitezi zonele rurale sau obiective religioase: pantaloni/fuste lungi si umerii acoperiti. In zonele mai cosmopolite, precum Kuala Lumpur, obiceiurile vestimentare sunt mult mai libertine., Este indicat sa nu critici de fata cu localnicii guvernul si in special membrii familiei regale., Atunci cand intri intr-o casa particulara sau un lacas de cult, trebuie sa te descalti. , Nu folosi niciodata mana stanga la masa (daca mananci fara tacamuri), dar nici cand oferi ceva altei persoane. De asemenea, nu indica nimic cu degetul (mai bine cu pumnul strans), nu iti expune talpile in fata altei persoane si nici nu atinge capul altei persoane. Gesturile de afectiune in public sunt de asemenea de evitat, in special in zonele rurale. In zonele metropolitane nu vor face decat sa atraga atentia asupra ta, ceea ce uneori nu este de dorit.

Malaezia
Malaezia
Malaezia
Malaezia

Informatii legate de viza turistica in Malaezia gasiti aici

Informatii legate de vremea din Malaezia gasiti aici

Ghid de calatorie Malaezia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Malaezia

Ca in orice tara musulmana, este preferabil sa aveti o tinuta decenta, in special daca vizitati zonele rurale: pantaloni/fuste lungi si umerii acoperiti. In zonele mai cosmopolite, precum Kuala Lumpur, obiceiurile vestimentare sunt mult mai libertine.

In Malaezia exista hoteluri de diferite standarde in majoritatea oraselor turistice. Standardele si serviciile oferite clientilor difera, de multe ori, de la o zona la alta.

Vietnam Sfaturi

Trebuie sa cereti intotdeauna permisiunea pentru a fotografia persoane., Nu e bine sa lasati betisoarele in picioare in bolul cu orez, pentru ca este semn rau cu conotatii despre moarte.

Vietnam
Vietnam
Vietnam
Vietnam

Informatii legate de viza turistica in Vietnam gasiti aici

Informatii legate de vremea din Vietnam gasiti aici

Ghid de calatorie Vietnam

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Vietnam

Vietnamul este o destinatie surprinzatoare cu oameni ospitalieri si servicii de calitate, insa infrastructura nu este foarte bine dezvoltata, iar orasele mari precum Hanoi si Saigon sunt destul de aglomerate, traficul haotic fiind un real impediment.

Cand sa vizitezi Cambodgia Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Cambodgia
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Malaezia Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Malaezia
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Vietnam Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Vietnam
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia

 

Trei platforme, un standard: Excelenta Eturia

sejureuropa.ro

Peste 200.000 de vacante urbane si experiente culturale

Sejur Europa

Rezervare facila, exclusiv online
Exploreaza colectia noastra de sejururi prestabilite sau creeaza-ti propriul itinerar adaugand hoteluri, zboruri, transferuri, rent a car, plus experiente inedite, toate la cele mai bune tarife.

sejureuropa.ro
sejurexotic.ro

Peste 100.000 de vacante la plaja

Sejur Exotic

E usor, ca o briza tropicala
Rezerva simplu si rapid, direct online, o vacanta de vis in tinuturi exotice, beneficiind de tarife avantajoase si o selectie vasta de hoteluri de calitate.

sejurexotic.ro
Eturia Travel

Ai nevoie de indrumare in alegerea vacantei tale? Suntem aici pentru tine!

Eturia Travel

Descopera lumea cu Eturia
De 17 ani, Eturia iti ofera inspiratia calatoriilor de neuitat, fie ele individuale sau de grup, in peste 150 de tari exotice, imbinand experientele autentice cu serviciile de inalta calitate.

Ai nevoie de indrumare in alegerea vacantei tale?
Suntem aici pentru tine!