Vacante in Uzbekistan

Eturia - Agentie de turism

Uzbekistan

Apartinand in vremuri imemoriale Dinastiei Samanide Persane, stat situat in Asia Centrala - Uzbekistan este tara desprinsa din fosta Uniune Soveitica, in prezent republica independenta ce si-a obtinut independenta la 27 Octombrie 1924.

Motive pentru a vizita Uzbekistan

1 Vechile orase situate pe Drumul Matasii: Shakhrisabz, Buhara, Samarkand

2 Vizita la Mormantul Profetului Daniel

3 Vizitarea Mausoleului Gur Emir in Samarkand

4 Vizita la Mormantul lui Timur Lenk

5 Vizita la Moscheea Kalyan din Buhara

6 O incursiune in orasul istoric Hiva

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Uzbekistan

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Uzbekistan . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion si taxe de aeroport, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de serviciu, TVA.

 • Discover Uzbekistan 10 zile - iunie 2018 - cu Valentina Pavel - 10 zile
   

  Grupuri cu insotitor Circuit de grup cu insotitor

  Discover Uzbekistan 10 zile - iunie 2018 - cu Valentina Pavel - 10 zile

  Zbor inclus * Taxe aeroport incluse incepand cu 1.990 € / persoana vezi toate ofertele Imagineaza-ti cum ar fi sa calatoresti in tari indepartate impreuna cu oameni care-ti impart pasiunea. Grupuri cu insotitorCircuit de grup cu insotitor vezi toate ofertele

  Eturia si Valentina Pavel iti propun un circuit in Uzbekistan, o destinatie de calatorie mai putin accesata si mai putin cunoscuta, dar care merita vizitata pentru imensa incarcatura istorica, pentru monumentele si arhitectura sa si nu in ultimul rand pentru curiozitatea de a cunoaste oamenii, traditiile si mestesugurile acestor locuri. Zona strabatuta candva de un fir de aur - Drumul Matasii poate fi un motiv de ajunge si vizita aceste locuri. Importanta axa comerciala a lumii, drumul de peste 6.000 de kilometri ce unea China de Venetia si alte orase stat, Asia de Europa, estul de vest, a avut numeroase centre de popas si schimburi comerciale si culturale stimuland dezvoltarea unor popoare si civilizatii, reprezentative fiind si orasele Bukhara, Khiva, Samarkand si Taskent pe care le vei vizita si tu in cadrul acestui circuit.

  Valentina Pavel - Omul pe drum este client Eturia si pasiunea pentru calatorie a determinat-o sa isi doreasca sa insoteasca grupuri de turisti. A calatorit in aproximativ 35 de tari si in fiecare calatorie a ales sa faca ceva deosebit, sa treaca dincolo de cararile batatorite ale turistilor. Toate acestea au la baza si faptul ca Valentina este consilier pe dezvoltare personala si life coach acreditat. Acest lucru a determinat-o intotdeauna sa isi doreasca sa se dezvolte si sa impartaseasca si sa impartaseasca experintele ei celor ce intra in contact direct cu ea. De-a lungul timpului a adunat trairile din calatorii si dezbaterile pe tema dezvoltarii personale in blogul sau: Omul pe Drum si pe pagina de Facebook.

 • Discover the Tastes of Uzbekistan - 10 zile
   

  Tours Collection Circuite

  Discover the Tastes of Uzbekistan - 10 zile

  Zbor inclus * Taxe aeroport incluse incepand cu 1.750 € / persoana vezi toate ofertele Circuitele Eturia releva frumusetea locurilor si culturilor locale, oferind totodata relaxarea unei vacante reusite. Tours CollectionCircuite vezi toate ofertele
  Eturia iti propune un circuit gastronomic in orasele de pe Drumul Matasii in care vei vizita orasele Taskent, Samarkand, Buhara si Hiva. Pe parcursul incursiunii te vei bucura de bucataria orientala, vei participa la cursuri de gastronomie si vei descoperi toate deliciile culinare uzbece.

Impresii de calatorie Uzbekistan

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.355 zile de vacanta vandute
 • 257.796.566 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia