Eturia

Circuite Share a trip Vacante

0
×
×
×
Eturia - E despre ce vrei tu!

Spirit aventurier, viata locala si explorare dincolo de ceea ce stii deja, toate imbinate cu confortul serviciilor de calitate - asta inseamna ca ti se potriveste Share a Trip, tipul de vacanta creat special pentru spirite tinere. Vei imparti cheltuielile legate de transport si serviciile ghizilor locali cu alte cateva persoane la fel de entuziasmate ca tine - sau chiar cu grupul de prieteni! Astfel, vei avea parte de un tarif fix si, totodata, atractiv.

Filtreaza
0 selectii active
Data de plecare:
20 septembrie 2024

Oferta Speciala

1.540 € / pers. 1.590 €

Plecare in data de: 20 septembrie 2024

6 locuri la acest tarif
Oferta Speciala
Hot Deals
Data de plecare:
21 august 2024

Oferta Speciala

1.650 € / pers. 1.750 €

Plecare in data de: 21 august 2024

2 locuri la acest tarif
Oferta Speciala
Last Minute Escape

Esti agent de turism? Autentifica-te sau creaza-ti cont pe www.thx.ro pentru cele mai bune oferte si comisioane!

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia