Regulamentul Campaniei

Voucher Abonare Newsletter Eturia

Together for excellent journeys
Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Regulament

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei „Aboneaza-te la newsletter-ul ETURIA si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro! este SC ETURIA SRL societate cu personalitate juridica romana, cu sediul social in Piatra Neamt, str. 1 Decembrie 1918 nr. 60, inmatriculata la Registrul Comerțului sub nr J27/908/2007, cod unic de inregistrare RO 22067680 in continuare „Organizatorul”.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii campaniei, avand obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
Campania de abonare se desfasoara in perioada 02.08-31.08.2022.

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFAŞURARE A CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, cu varsta peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare „Participanti”).

Nu sunt eligibili a participa la campanie angajatii Organizatorului si nici membrii familiilor tuturor acestora: sotii/sotiile ori rudele de gradul intai.

Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la acest Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

In Campanie se pot inscrie toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania. Conditia de participare este sa se aboneze la newsletter-ul nostru, www.eturia.ro si sa completeze formularul de inscriere disponibil pe pagina dedicata https://www.eturia.ro/#abonare-newsletter Odata inscrisi, vor primi automat un e-mail de confirmare in cadrul caruia pot descarca un voucher in valoare de 50 euro, pentru achizitii de vacante pe www.eturia.ro

FOARTE IMPORTANT!

Nu vor fi luate in considerare persoanele care nu indeplinesc conditia de inscriere la campania de abonare sau care se inscriu cu adrese de e-mail invalide. Pentru revendicarea voucherelor, abonatilor li se va cere sa respecte pasii inclusi in SECTIUNEA 4. De asemenea, concurentii au dreptul la o singura inscriere in campanie.

SECTIUNEA 5. PREMII

Premiile campaniei:

Voucher in valoare de 50 euro, utilizabil pe www.eturia.ro, la urmatoarea achizitie de peste 1500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00, in urmatoarele conditii:

Conditii de plata:

 • 50% la confirmare
 • 50% in termen de 30 zile de la confirmare

Pentru plecari in mai putin de 30 zile, plata se face integral la confirmare.

Conditiile campaniei:

 • Campania de abonare se desfasoara in perioada 02.08-31.08.2022.
 • Voucher-ul acordat in cadrul Campaniei poate fi utilizat pentru achizitionarea de vacante cu plecare in intervalul: 01.08.2022 - 31.10.2022.
 • Se ofera un voucher cadou pentru fiecare persoana ce foloseste o adresa de e-mail activa, inregistrata cu succes in baza de date pentru abonarea la newsletter Eturia.
 • Se acorda un voucher de persoana care nu poate fi cumulat cu alt voucher pentru plata.
 • In cadrul ofertei nu se acorda reduceri suplimentare pentru cazare in camera tripla.
 • In cadrul ofertei nu se acorda reduceri suplimentare pentru copii.
 • Bonusul de fidelitate nu se acorda si nu pot fi utilizate pentru plata puncte de fidelitate Eturia.
 • Rezervarea vacantei pentru care se utilizeaza voucher-ul trebuie sa se efectueze cu adresa de e-mail abonata la newsletter.
 • Oferta nu se cumuleaza cu oferte Last Minute sau si nu este valabila pentru Circuite de grup cu Razvan Pascu.

Nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia in bani sau cu alte beneficii.

SECTIUNEA 7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat la adresa https://www.eturia.ro/despre-noi/voucher-abonare

Participarea in Campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

SECTIUNEA 8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul Campaniei se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin simpla participare la aceasta Campanie, participantii sunt de acord ca adresele de e-mail sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI FORTA MAJORA

Prin participarea la aceasta Campanie de Abonare, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul participarii la aceasta Campanie.

Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice Participantilor la Campania existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 10. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceasta campanie sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a Regulamentului de campanie duce la anularea automata a castigurilor.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.eturia.ro.
Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale