Vouchere de calatorie

Vouchere cadou Eturia

Together for excellent journeys
Voucher de calatorie cadou

Organizatorul campaniei "Voucher cadou" este SC Eturia SRL, cu sediul in Str. 1 Decembrie 1918, nr.58, 610219, Piatra Neamt, jud. Neamt, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 27 / 908 / 2007, cod unic de inregistrare RO 220.67.680, capital social 50.000 RON, reprezentata prin Administrator Sorin Stoica, (denumita in continuare „Eturia ”). Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament"). Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la campanie, pentru consultare, pe site-ul www.eturia.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.

SECTIUNEA 1. Aria de desfasurare a programului voucher cadou

Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei, la sediul principal al Eturia si la punctele sale de lucru, cu posibilitatea extinderii si la alti potentiali parteneri.

SECTIUNEA 2. Durata campaniei

Campania "Voucher cadou" se va desfasura pe toata durata existentei SC Eturia SRL. Eturia isi rezerva dreptul de a intrerupe programul mai devreme, dar nu fara a anunta posesorii de vouchere cu minimum 30 zile inainte de data stabilita pentru incetarea acestuia. Instiintarea referitoare la incetarea campaniei va fi afisata de Eturia cu cel putin 30 zile inainte de data incetarii campaniei pe site-ul www.eturia.ro si la eventualii parteneri. In situatia incheierii campaniei vouchere emise pana la acea data raman valabile in conditiile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 3. Conditii de participare

La campania "Voucher cadou" poate participa orice persoana fizica romana sau straina care a implinit 18 ani.

SECTIUNEA 4. Voucherul de calatorie cadou

4.1. Definire: "Voucherul de calatorie" este un certificat de valoare nominal emis de Eturia si care se poate rascumpara numai de la SC Eturia SRL de catre persoana care il detine si al carei nume este inscriptionat pe voucher ca Beneficiar. Voucherele pot fi utilizate pentru a plati, partial sau integral, valoarea oricarui serviciu turistic de la Eturia.

4.2. Tipuri de vouchere de calatorie: Voucherele de calatorie pot fi materializate (fizice) sau dematerializate (electronice) si sunt de 2 tipuri: Nominale si Cadou.

 • Voucherul de Calatorie NOMINAL poate fi folosit doar de catre persoana pe numele careia a fost emis. Este un voucher dematerializat, electronic. La solicitarea expresa a beneficiarului acestea se pot materializa. Scopul voucherului de calatorie nominal este de avans la plata unui viitor serviciu Eturia.
 • Voucherul de Calatorie CADOU poate fi folosit doar de catre beneficiarul specificat in momentul achizitiei, altul decat cel care face plata. Acest voucher este materializat, avand scopul de a fi oferit ca dar sub forma unei plati partiale sau integrale a unui viitor serviciu Eturia.

Voucherul de Calatorie Nominal poate fi preschimbat in Voucherul de Calatorie Cadou la solicitarea expresa scrisa a beneficiarului.

4.3. Forma voucherului de calatorie: Voucherul de calatorie contine urmatoarele informatii:

 • Nume Beneficiar
 • Numele persoanei care a facut achizitia (in cazul voucherului de tip cadou)
 • Valoarea voucherului
 • Data achizitiei
 • Perioada de valabilitate a voucherului
 • Codul unic de identificare al voucherului.

4.4. Valoarea voucherului de calatorie: Voucherul de calatorie nu are o valoare predefinita. Valoarea acestuia este data de suma achitata in contul Eturia.

SECTIUNEA 5. Mecanismul campaniei

5.1. Achizitia: Persoana doritoare sa achizitioneze un Voucher de calatorie va contacta telefonic sau prin e-mail SC Eturia SRL si isi va declara intentia de a achizitiona un Voucher de calatorie, specificand totodata si suma pe care doreste sa se emita voucherul. Suma poate fi achitata prin card de credit/debit, in numerar la unul dintre sediile Eturia, sau prin ordin de plata, in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BCR din ziua emiterii facturii). La cerere se pot emite mai multe vouchere printr-o tranzactie, specificandu-se valoarea pe care trebuie s-o aiba fiecare voucher in parte. Voucherele de calatorie Eturia se pot achizitiona numai in sediile Eturia iar la cumpararea voucherelor se emite factura fiscala. Voucherele vor fi primite pe email dupa finalizarea comenzii si achitarea contravalorii lor. Voucherele Cadou vor fi transmise si prin posta, la cerere, la adresa specificata de catre platitor.

5.2. Preschimbarea in servicii Voucherele Eturia pot fi utilizate numai pentru preschimbarea acestora in servicii Eturia. Voucherele nu pot fi rascumparate. Preschimbarea voucherelor in servicii se face doar la sediul Eturia si la puncte de lucru ale acesteia. Pentru a transforma un Voucher de calatorie intr-un serviciu Eturia, beneficiarul trebuie sa contacteze Eturia pentru a-si exprima dorinta de a folosi valoarea sa pentru a achita, partial sau integral, orice pachet de vacanta Eturia. Daca tariful serviciilor turistice care se doresc a fi achizitionate de la Eturia este mai mare decat cel al voucherului, diferenta se poate achita prin card de credit/debit, numerar sau OP. Voucherul poate fi folosit o singura data, astfel ca dupa achizitia serviciului turistic, valoarea voucherului devine nula. Sumele neutilizate de pe Voucherul de Calatorie se transforma intr-un nou voucher inscriptionat cu valoarea ramasa neutilizata.

Preschimbarea voucherelor in servicii este dreptul exclusiv al beneficiarului voucherului. Daca exista dubii vis-a-vis de identitatea posesorului in momentul preschimbarii voucherului, Eturia isi rezerva dreptul de a-l legitima pe acesta. In cazul in care posesorul de voucher nu-si poate dovedi identitatea, Eturia nu va efectua preschimbarea in servicii turistice, iar suma achitata va ramane stocata in cont pana la dovedirea identitatii.

5.3. Valabilitatea voucherelor: Beneficiarul voucherului are la dispozitie doi ani de zile pentru a-l folosi pentru orice serviciu Eturia (dupa aceasta data, devine nul). Utilizarea partiala a a unui voucher prelungeste perioada de valabilitate a sumei ramase cu inca 24 de luni.

SECTIUNEA 6. Voucherele deteriorate, pierdute sau furate

Daca un voucher materializat s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut beneficiarul are dreptul, la cerere, la emiterea unui nou voucher.

SECTIUNEA 7. Observatii

O vacanta achitata prin intermediul voucherelor de calatorie nu este purtatoare de discount de Early Booking. In schimb beneficiarul voucherului va obtine in urma calatoriei lui puncte de fidelizare.

SECTIUNEA 8. Functionarea serviciului de relatii cu clientii

Posesorii de vouchere pot obtine informatii suplimentare apeland numarul de telefon: 031 9998 sau solicitand acest lucru in scris la adresa de e-mail: office@eturia.ro. La acelasi date de contact trebuie declarate schimbarea datelor personale ale beneficiarului in caz de casatorie ori divort.

SECTIUNEA 9. Protectia Datelor Personale

SC Eturia SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru promovarea si furnizarea de servicii turistice datele personale pe care clientii le furnizeaza societatii. SC Eturia SRL are dreptul de a inregistra si prelucra date cu caracter personal, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu nr.5778, conform Legii nr.677/2001 si a Legii 506/2004.

Conform Legii 677/2001, clientii Eturia beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii unilaterale a Eturia si de a se adresa justitiei. Totodata, clientii au si dreptul de a se opune prelucrarii datelor si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii sunt rugati sa adreseze o cerere scrisa, datata si semnata, la SC Eturia SRL, folosind datele de contact de mai sus.

SECTIUNEA 10. Regulamentul oficial

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la program pe site-ul Eturia: www.eturia.ro. Pentru informatii suplimentare, se poate apela 031 9998 sau scrie pe e-mail: office@eturia.ro.

Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 12.01.2023 - 12.09.2023, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia