Eturia

Instagram Tour Vacante

0
×
×
×
Eturia - Together for excellent stories!

Iti place sa faci fotografii demne de Instagram in locatii uimitoare? Atunci pachetele de vacanta #InstaTour au fost creionate special pentru tine! Alatura-te acestei aventuri foto autentice si imprieteneste-te cu New York, Miami, Cancun, Bali, Singapore, dar si alte destinatii in trending, ghidat de unul dintre influencerii locali de pe Instagram. Acesta te va duce în cele mai “instagramabile” locuri pentru a face acele fotografii perfecte pentru feed-ul tau. Descopera vacantele!

Filtreaza
0 selectii active
Data de plecare:
9 februarie 2025

Oferta Speciala

1.650 € / pers. 1.750 €

Plecare in data de: 9 februarie 2025

4 locuri la acest tarif
Oferta Speciala
Hot Deals
Data de plecare:
Oricand in functie de disponibilitate

Incepand de la

2.090 € / pers.

In functie de data plecarii

8 locuri la acest tarif
Data de plecare:
Oricand in functie de disponibilitate

Incepand de la

2.390 € / pers.

In functie de data plecarii

9 locuri la acest tarif

Esti agent de turism? Autentifica-te sau creaza-ti cont pe www.thx.ro pentru cele mai bune oferte si comisioane!

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia