Eturia

Ziua copilului Vacante

0
×
×
×
Eturia - Sarbatorim vacantele de Ziua Copilului cu oferte speciale pentru tine si cei dragi

Atunci cand iti faci planul de vacanta te gandesti la toate costurile asociate: hotel, avion, transferuri, mese si nu sunt putine situatiile in care bugetul trebuie suplimentat. Nu si acum! Am pregatit o serie de pachete de vacanta cu beneficii speciale, printre care si gratuitate la cazare si bilete de avion cadou, pentru Ziua Copilului. Acesta se acorda la rezervarea unui pachet de vacanta in Europa, dintre acelea ce au eticheta speciala, unde, pentru o familie formata din doi adulti si 1 sau 2 copii, primul copil primeste cazarea si biletul de avion cadou, iar pentru al doilea copil, biletul de avion este din partea noastra.

0 pachete de vacanta

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 12.01.2023 - 12.09.2023, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia