Club Traveller Eturia

Together for excellent journeys
Club Traveller

Cine participa - orice persoana fizica romana sau straina care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

 • a implinit 18 ani.
 • este titulara de contract.
 • a achizitionat direct un pachet de servicii turistice de la Eturia cel putin 1 data in ultimele 24 luni.

Nota: Nu participa la program persoanele care achizitioneaza servicii turistice de la Eturia prin intermediul agentiilor revanzatoare si nici cele care achizitioneaza pachetele de vacanta incentive.

SECTIUNEA 1. PRECIZARI PRELIMINARE

1.1. Acest program este organizat si desfasurat de SC Eturia SRL, cu sediul in Str. 1 Decembrie 1918, nr.58, 610219, Piatra Neamt, jud. Neamt, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 27 / 908 / 2007, cod unic de inregistrare RO 220.67.680, capital social 50.000 RON, reprezentata prin Administrator Sorin Stoica, (denumita in continuare „Eturia ”). Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, pe site-ul www.eturia.ro.

1.2. Regulamentul oficial al Clubului Eturia Traveller a fost adoptat la data de 4 februarie 2019 si este aplicabil incepand cu aceasta data tuturor membrilor inscrisi in Club sau care se vor inscrie in Club dupa aceasta data.

1.3. Prezentul regulament il anuleaza si il inlocuieste in tot pe cel anterior, incepand cu data de 4 februarie 2019. Astfel, orice comunicare privind promovarea Clubului va fi interpretata conform prevederilor prezentului regulament.

1.4. Acest regulament oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile in Romania. Decizia de derulare a programului Club Eturia Traveller conform regulilor din prezentul Regulament este finala si obligatorie pentru toti participantii inscrisi in Club, numiti in cele ce urmeaza “membrii”.

1.5. Programul Club Eturia Traveller se desfasoara pe o durata nedeterminata, Eturia rezervandu-si dreptul de a hotari in orice moment incetarea acestuia. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de Eturia cu cel putin 30 zile inainte de data incetarii programului pe site-ul www.eturia.ro.si la eventualii parteneri din program.

1.6. Eturia isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare dupa data publicarii informatiilor care o anunta pe site-ul www.eturia.ro.

1.7. Programul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, la sediul principal al Eturia si la punctele sale de lucru, cu posibilitatea extinderii si la alti parteneri.

SECTIUNEA 2. MECANISMUL PROGRAMULUI

2.1. La programul Eturia Traveller poate participa orice persoana fizica romana sau straina care a implinit 18 ani si care a calatorit cu Eturia. Nu participa la program persoanele care achizitioneaza servicii turistice de la Eturia prin intermediul agentiilor revanzatoare si nici cele care achizitioneaza pachetele de vacanta incentive.

2.2. La baza programului stau categoriile de membru denumite Silver, Gold si Platinum, fiecare avand caracteristicile descrise la art. 2.3.

2.3. Orice persoana fizica romana sau straina care a achizitionat pachet de servicii turistice de la Eturia cel putin 1 data in ultimele 24 luni, este titulara de contract si indeplineste criteriile descrise mai jos devine automat membru al Clubului Eturia Traveller.

 • 2.3.1. Membru Silver
  • Orice persoana care a achizitionat servicii turistice Eturia cu o valoare totala de minimum 20.000 euro
  • sau
  • Orice persoana care a calatorit cu Eturia de minimum 3 ori in ultimele 24 luni.
 • 2.3.2. Membru Gold
  • Orice persoana care a achizitionat servicii turistice Eturia cu o valoare totala minimum 35.000 euro
  • sau
  • Orice persoana care a calatorit cu Eturia de minimum 20 ori.
 • 2.3.3. Membru Platinum
  • Orice persoana care a achizitionat servicii turistice Eturia cu o valoare totala minimum 70.000 euro
  • sau
  • Orice persoana care a calatorit cu Eturia de minimum 30 ori.

2.4. La data incheierii oricarui contract de servicii turistice (data revenirii din calatorie), Eturia va verifica indeplinirea conditiilor de acces la club sau de acces intr-o categorie superioara si daca conditiile sunt respectate, va efectua recategorisirea.

2.5. Membrii Clubului Eturia Traveller pot pierde calitatea de membru in situatia in care au trecut mai mult de 24 luni de la data finalizarii ultimului contract de servicii turistice.

2.6. Calitatea de membru al Clubului Eturia Traveller poate fi recastigata in momentul incheierii unui nou contract de servicii turistice cu Eturia. In aceasta situatie beneficiile membrilor de club pot fi accesate dupa consumarea serviciilor turistice corespunzatoare contractului (revenirea din calatorie).

2.7. Eturia isi rezerva dreptul de a revoca calitatea de membru al Clubului Eturia Traveller in urmatoarele situatii:

 • nerespectarea obligatiilor contractuale rezultate din Contractul cu turistul;
 • cauzarea de vatamari corporale sau aducerea de injurii unui angajat Eturia sau partener local Eturia
 • cauzarea intentionata de distrugeri de bunuri care s-au soldat cu raport al politiei locale sau reclamatie din partea partenerului local pe durata desfasurarii vacantei.

SECTIUNEA 3. BENEFICIILE PROGRAMULUI

  SILVER GOLD PLATINUM
Acces la acumularea de sume in contul titularului de contract prin Programul Eturia Collect
Valabilitate sume acumulate prin Eturia Collect 2 ani 2 ani 2 ani
Discounturi1:
din tariful total al pachetului, la achizitionarea unei vacante cu plecari fixe 2% 3% 4%
din tariful serviciilor la sol (fara zboruri), la achizitionarea unei vacante personalizate 2% 3% 4%
Pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade, pentru pachetele de vacanta extraeuropene achizitionate
Realizarea in mod gratuit de catre Eturia a activitatilor de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor acolo unde companiile aeriene permit acest lucru.
La cerere, inscrierea de catre Eturia la programele de fidelizare ale altor companii ce ofera servicii turistice direct legate de vacanta achizitionata si administrarea conturilor.
Nu se percepe de taxa de customizare circuite (servicii tailor made)
Alocarea unui singur responsabil care va avea ca atributii mentinerea comunicarii cu turistul din momentul solicitarii pana la definitivarea vanzarii.
Acces prioritar la orice produs Eturia.
Turistii2 veniti cu recomandare directa din partea unui membru de club beneficiaza de:
Discount1 din tariful total al pachetului, la achizitionarea unei vacante cu plecari fixe 2% 2% 2%
Discount1 din tariful serviciilor la sol (fara zboruri), la achizitionarea unei vacante personalizate 2% 2% 2%
Turistii care nu sunt membri ai Clubului Eturia Traveller si care calatoresc cu un membru de club au acces la beneficiile acestuia pe toata perioada relatiei contractuale legate de acea vacanta.

1 Acest discount se poate cumula cu cel de Early Booking, dar nu se poate cumula cu alte promotii speciale, decat daca este specificat altfel.
2 Turistii care nu au calatorit niciodata cu Eturia.

SECTIUNEA 4. DISPOZITII FINALE

4.1. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

4.2. Membrii clubului Eturia Traveller pot obtine informatii suplimentare referitoare la regulamentul de functionare a programului, apeland numarul de telefon: +40319998 sau solicitand acest lucru in scris la adresa de e-mail: office@eturia.ro

4.3. In scopul protejarii datelor personale ale participantilor la programul de fidelitate, serviciul clienti va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Daca operatorul de la serviciul clienti nu a stabilit in mod corespunzator identitatea clientului, el este indreptatit sa refuze furnizarea de informatii.

4.4. SC Eturia SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru promovarea si furnizarea de servicii turistice datele personale pe care clientii le furnizeaza societatii. SC Eturia SRL are dreptul de a inregistra si prelucra date cu caracter personal, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu nr. 5778, conform Legii nr. 677/2001 si a Legii 506/2004.

4.5. Conform Legii, clientii Eturia beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii unilaterale a Eturia si de a se adresa justitiei. Totodata, clientii au si dreptul de a se opune prelucrarii datelor si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii sunt rugati sa adreseze o cerere scrisa, datata si semnata, la SC Eturia SRL, folosind datele de contact de mai sus. Puteti citi Politica noastra de confidentialitate AICI.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia