Noutati Eturia

Noutati

Informare coronavirus & COVID-19

Data publicarii: 16-03-2020

Dragii nostri, Va transmitem mai jos cateva consideratii referitor la infectia COVID-19, si va asiguram ca deciziile si politica Eturia din aceasta perioada au in prim plan interesul si siguranta voastra, clientii nostri. Inca de la aparitia acestei epidemii, am monitorizat indeaproape toate website-urile oficiale ale autoritatilor sanitare internationale si romanesti (OMS, ECDC, CDC, CNSCBT) si suntem in contact permanent cu partenerii nostr...  [ Citeste tot ]
Dragii nostri, Va transmitem mai jos cateva consideratii referitor la infectia COVID-19, si va asiguram ca deciziile si politica Eturia din aceasta perioada au in prim plan interesul si siguranta voastra, clientii nostri. Inca de la aparitia acestei epidemii, am monitorizat indeaproape toate website-urile oficiale ale autoritatilor sanitare internationale si romanesti (OMS, ECDC, CDC, CNSCBT) si suntem in contact permanent cu partenerii nostri locali din toate destinatiile din portofoliu, pentru a evalua riscurile de calatorie si a putea lua in timp util toate masurile care se impun. Virusul care produce COVID-19 (Corona Virus Disease 2019) face parte din aceeasi familie de coronaviridae ca si virusurile care determina racelile obisnuite, cu forme usoare (rinoree, dureri in gat, tuse), care se vindeca foarte repede, de cele mai multe ori fara tratament. Aceste coronavirusuri circula in toata lumea, dar si in Romania, de foarte multi ani si sunt prezente in mod obisnuit la animale (pasari, vaci, porci), dar si la om. Ce este deosebit legat de virusul care produce COVID-19 in acest moment, este faptul ca organismul uman nu a invatat inca sa se adapteze si sa coexiste cu acesta, asa cum se intampla cu virusurile gripale, sau alte coronavirusuri, pentru care organismul uman este mai pregatit, deoarece acestea din urma circula de multa vreme la nivelul populatiei. Din fericire, infectia COVID-19 nu este grava, cca 80% dintre toate cazurile confirmate sunt forme usoare ale bolii, sau sunt purtatori sanatosi, adica evolutia spre agravare este mult mai rara decat in cazul altor viroze sezoniere (gripa de tip A si B). E important de stiut ca din studiile desfasurate pana in prezent, transmiterea se face prin contact direct, cu o persoana bolnava sau purtatoare a virusului (care iti elimina practic in fata aceste picaturi), sau indirect, daca o astfel de persoana a contaminat o suprafata, de unde virusul este preluat de catre o alta persoana, daca aceasta nu urmeaza masuri elementare de protectie. Este esential faptul ca peste 50% dintre cazurile confirmate sunt deja complet recuperate. Este extrem de important sa respectam masuri de igiena si profilaxie. Pentru mai multe detalii, va invitam sa consultati BLOGUL ETURIA. Avand in vedere toate aceste aspecte, OMS a impus urmatoarele restrictii de calatorie:
 • OMS a declarat epidemia din China urgenta de sanatate publica internationala pe 30 ianuarie, pentru a fi luate in toate tarile masuri de precautie si a limita raspandirea bolii.
 • Exista momentan restrictii de calatorie pentru China, Iran, Coreea de Sud si Italia.
 • Sunt afectate zboruri care ajung in aeroporturi din China, Iran, Coreea de Sud si Italia.
 • In Romania, persoanele care vin din China continentala si Italia vor intra in carantina timp de 14 zile, in spatii special destinate in acest scop sau in auto-izolare la domiciliu, imediat dupa revenirea in tara.

POLITICA ETURIA

Politica Eturia referitoare la pachetele de vacanta pentru zonele care prezinta riscuri de calatorie este:
 • Pachetele de vacanta pentru China sunt anulate pana in luna mai inclusiv. In functie de evolutia epidemiei si politica de sanatate publica a OMS si a Ministerului Sanatatii, vom lua ulterior decizii pentru plecarile incepand cu luna iunie.
 • Pachetele de vacanta pentru Iran sunt anulate fara penalizari, pana in luna aprilie inclusiv. In functie de evolutia epidemiei si politica de sanatate publica a OMS si a Ministerului Sanatatii, vom lua ulterior decizii pentru plecarile incepand cu luna mai.
 • Pachetele de vacanta pentru Coreea de Sud sunt anulate fara penalizari, pana in luna aprilie inclusiv. In functie de evolutia epidemiei si politica de sanatate publica a OMS si a Ministerului Sanatatii, vom lua ulterior decizii pentru plecarile incepand cu luna mai.
Pentru celelalte destinatii in care se impun restrictii, contactam individual clientii pentru a stabili impreuna cea mai buna solutie in privinta vacantei lor. Suntem la dispozitia dvs pentru orice informatie actualizata, va putem oferi sfaturi si recomandari personalizate pentru fiecare pachet de vacanta in parte – in functie de perioada si destinatie. Continuam monitorizarea acestei situatii si vom updata politica noastra, in cazul in care apar modificari relevante in situatia globala legata de COVID-19. Surse: OMS - Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO=World Health Organization), ECDC - European Center for Disease Prevention and Control, CDC - Centers for Disease Control and Prevention in SUA WORLDOMETERS ETURIA Romania [ Ascunde ]

Japan Night, un eveniment deosebit alaturi de clienti si parteneri

Data publicarii: 11-03-2020

Impreuna cu prietenii si partenerii nostri, am organizat o Noapte Japoneza autentica la care au participat peste 50 de invitati ce au fost intampinati de Daniela Shah si Sorin Stoica, cei doi fondatori Eturia. Cina nu a fost una oarecare: trei bucatari japonezi au uimit prin tehnicile lor de a prepara bucatele pe gustul fiecarui musafir, intr-un show culinar desfasurat chiar in fata - mai exact, pe masa invitatilor. Dincolo de relaxare, eve...  [ Citeste tot ]
Impreuna cu prietenii si partenerii nostri, am organizat o Noapte Japoneza autentica la care au participat peste 50 de invitati ce au fost intampinati de Daniela Shah si Sorin Stoica, cei doi fondatori Eturia. Cina nu a fost una oarecare: trei bucatari japonezi au uimit prin tehnicile lor de a prepara bucatele pe gustul fiecarui musafir, intr-un show culinar desfasurat chiar in fata - mai exact, pe masa invitatilor. Dincolo de relaxare, evenimentul a fost ocazia ideala pentru intarirea relatiilor dintre Eturia si partenerii de afaceri, dar si pentru cresterea increderii clientilor in agentie: ei au putut socializa atat cu consultantii Eturia, cat si cu partenerii din Japonia, acestia prezentandu-le locuri, rute turistice aparte, ritualuri si traditii dincolo de Sakura. Intre timp, oaspetii au admirat arta origami de la artistul nostru special invitat. Cei dornici sa invete au lucrat, cu mainile lor, diferite modele. 15 jurnalisti de la diverse publicatii ne-au fost alaturi. Evenimentul a lasat tuturor zambetul pe buze si dorinta de a descoperi Japonia dincolo de rutele deja cunoscute. Vezi desfasurarea evenimentului aici. [ Ascunde ]

Trip inspection Eturia in Vietnam

Data publicarii: 11-07-2019

Colega noastra Sabrina a participat in luna iulie la un trip inspection in frumoasa regiune vietnameza Da Nang, vizitand orasele pitoresti Hue si Hoi An, dar si zonele rurale, admirand natura, gustand aromele asiatice si descoperind istoria si cultura acestei tari.
"Asia mi-a intrat incet - dar sigur - la suflet. Si-a croit tenace drumul spre inima mea si cu siguranta nu imi va mai iesi de acolo, iar calatoria in Vietnam din iulie mi-a ofer...  [ Citeste tot ]
Colega noastra Sabrina a participat in luna iulie la un trip inspection in frumoasa regiune vietnameza Da Nang, vizitand orasele pitoresti Hue si Hoi An, dar si zonele rurale, admirand natura, gustand aromele asiatice si descoperind istoria si cultura acestei tari.
"Asia mi-a intrat incet - dar sigur - la suflet. Si-a croit tenace drumul spre inima mea si cu siguranta nu imi va mai iesi de acolo, iar calatoria in Vietnam din iulie mi-a oferit amintiri minunate in aceasta Asie pe care o pretuiesc, o iubesc si o respect."
Citeste testimonialul Sabrinei: Dragoste la prima vedere: Vietnam
[ Ascunde ]

Participare Eturia la IPW 2019

Data publicarii: 15-06-2019

Avand in vedere dorinta noastra continua de a ne imbunatati serviciile pe care le oferim turistilor nostri, Sorin Stoica, cofondator Eturia, a calatorit in luna iunie in SUA, invitat fiind la targul de turism IPW desfasurat la Anaheim, statul California, in cadrul caruia s-a intalnit cu partenerii Eturia.  
Avand in vedere dorinta noastra continua de a ne imbunatati serviciile pe care le oferim turistilor nostri, Sorin Stoica, cofondator Eturia, a calatorit in luna iunie in SUA, invitat fiind la targul de turism IPW desfasurat la Anaheim, statul California, in cadrul caruia s-a intalnit cu partenerii Eturia.

Fam Trip Eturia in Mexic

Data publicarii: 06-06-2019

Eturia a organizat, in iunie 2019, un nou Fam Trip in Mexic, la care au participat reprezentanti ai agentiilor partenere Eturia, coordonator si tour leader fiind colegul nostru Zoltan. S-au bucurat de o calatorie in stilul pur mexican, care i-a purta din Ciudad de México sau Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor) si Teotihuacan, catre orasul colonial Merida, centrul Peninsulei Yucatan. De aici au plecat in recunoasterea celor mai importante ve...  [ Citeste tot ]
Eturia a organizat, in iunie 2019, un nou Fam Trip in Mexic, la care au participat reprezentanti ai agentiilor partenere Eturia, coordonator si tour leader fiind colegul nostru Zoltan. S-au bucurat de o calatorie in stilul pur mexican, care i-a purta din Ciudad de México sau Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor) si Teotihuacan, catre orasul colonial Merida, centrul Peninsulei Yucatan. De aici au plecat in recunoasterea celor mai importante vestigii mayase de la Uxmal, Kabah si Chichen Itza, pentru a petrece la final cateva zile relaxante pe insoritele plaje din Cancun.

Calatoria de informare a fost organizata cu sprijinul Air France, iar cunoscutul prezentator TV Cosmin Stan a realizat un material video despre Fam Trip si destinatie. Va invitam sa urmariti filmele pe pagina noastra de youtube:
Circuit Mexic
Circuit Mexic - Gastronomia
Circuit Mexic - Hoteluri [ Ascunde ]

Trip inspection Eturia in Cuba

Data publicarii: 18-04-2019

Colegul nostru Andrei a participat in luna aprilie la un trip inspection in Cuba, celebra tara a romului, a trabucurilor si a muzicii. Andrei a trait atmosfera vibranta si ritmurile cubaneze, dar a si inspectat hoteluri din Havana si de pe plajele din Varadero.
"Ma bucur ca am vizitat Cuba cat inca mai e Cuba. Toate sursele recomanda vizitarea acestei tari cat mai repede, pentru a nu rata farmecul aparte aflat sub amenintarea schimbarii capit...  [ Citeste tot ]
Colegul nostru Andrei a participat in luna aprilie la un trip inspection in Cuba, celebra tara a romului, a trabucurilor si a muzicii. Andrei a trait atmosfera vibranta si ritmurile cubaneze, dar a si inspectat hoteluri din Havana si de pe plajele din Varadero.
"Ma bucur ca am vizitat Cuba cat inca mai e Cuba. Toate sursele recomanda vizitarea acestei tari cat mai repede, pentru a nu rata farmecul aparte aflat sub amenintarea schimbarii capitaliste. Pentru cei care au multe amintiri din epoca comunista, este tara perfecta pentru a se transpune din nou in trecut, dar intr-un decor de poveste. Pentru cei care nu au prins mult din perioada apusa, o vizita in Cuba cred ca i-ar face sa priveasca viata cu mai multa recunostinta pentru tot ceea ce au sau au ocazia sa aiba. "
Poti citi testimonialul lui Andrei aici: Cuba - trecut si viitor in acelasi timp [ Ascunde ]

Trip inspection Eturia in Franta

Data publicarii: 18-03-2019

Colega noastra Ana a participat in luna martie la un trip inspection in frumoasa regiune Provence din Franta, unde a vizitat zona rurala cu orasele pitoresti si ruine romane, podgorii detinute de familii locale si a gustat din atmosfera vietii la tara. 
Colega noastra Ana a participat in luna martie la un trip inspection in frumoasa regiune Provence din Franta, unde a vizitat zona rurala cu orasele pitoresti si ruine romane, podgorii detinute de familii locale si a gustat din atmosfera vietii la tara.

Trip inspection Eturia in India

Data publicarii: 01-03-2019

Colega noastra Ilinca a participat in luna martie la un trip inspection in India, in care a vizitat atractiile cele mai frumoase ale celebrului Triunghi de Aur format din orasele Delhi, Agra si Jaipur. 
Colega noastra Ilinca a participat in luna martie la un trip inspection in India, in care a vizitat atractiile cele mai frumoase ale celebrului Triunghi de Aur format din orasele Delhi, Agra si Jaipur.

Trip inspection Eturia in Malaezia

Data publicarii: 30-01-2019

Colega noastra Anca a participat in perioada ianuarie-februarie intr-un trip inspection in Malaezia, explorand cultura si civilizatia locala timp de 7 zile in insulele Penang si Langkawi, dar si in capitala Kuala Lumpur. In urma experientei traite in aceasta tara exotica, recomanda adaugarea Malaeziei pe lista cu destinatii de vizitat pentru cei ce vor sa descopere o cultura noua si interesanta, o experienta unica si autentica.

"Am primi...  [ Citeste tot ]
Colega noastra Anca a participat in perioada ianuarie-februarie intr-un trip inspection in Malaezia, explorand cultura si civilizatia locala timp de 7 zile in insulele Penang si Langkawi, dar si in capitala Kuala Lumpur. In urma experientei traite in aceasta tara exotica, recomanda adaugarea Malaeziei pe lista cu destinatii de vizitat pentru cei ce vor sa descopere o cultura noua si interesanta, o experienta unica si autentica.

"Am primit cu bucurie vestea ca voi putea explora cultura si civilizatia Malaeziei intr-o experienta de sapte zile in care insulele Penang si Langkawi, dar si capitala Kuala Lumpur imi vor fi gazde. Penang este o insula din nord-vestul Malaeziei, recunoscuta pentru o mostenire culturala de invidiat, dar si pentru un stil de viata modern, in plina dezvoltare. "

Poti citi testimonialul Ancai aici: Am fost in Malaezia [ Ascunde ]

Fam Trip Eturia in Malaezia & Doha

Data publicarii: 30-11-2018

Eturia a organizat, in perioada noiembrie-decembrie 2018, un nou Fam Trip in Malaezia, la care au participat reprezentanti ai agentiilor partenere Eturia, coordonator si tour leader fiind colegul nostru Zoltan. Grupu a avut parte de o experienta deosebita descoperind particularitatile si specificul uneia dintre cele mai frumoase si ofertante destinatii turistice ale Asiei de Sud-Est. Pe parcursul a 10 zile, dupa o incursiune in Doha, Qatar, un or...  [ Citeste tot ]
Eturia a organizat, in perioada noiembrie-decembrie 2018, un nou Fam Trip in Malaezia, la care au participat reprezentanti ai agentiilor partenere Eturia, coordonator si tour leader fiind colegul nostru Zoltan. Grupu a avut parte de o experienta deosebita descoperind particularitatile si specificul uneia dintre cele mai frumoase si ofertante destinatii turistice ale Asiei de Sud-Est. Pe parcursul a 10 zile, dupa o incursiune in Doha, Qatar, un oras exuberant si opulent, grupul a vizitat Insula Penang, padurea tropicala din Belum, pitoreasca regiune colinara Cameron Highlands, iar in final a explorat vibranta capitala a Malaeziei, Kuala Lumpur.

Alaturi de participanti s-a aflat si o echipa de filmare coordonata de Cosmin Stan, care a documentat toate experientele grupului din Malaezia. Te invitam sa urmaresti filmele pe canalul nostru de youtube:
Circuit turistic Malaezia - by Eturia
Circuit turistic Malaezia - Tips & tricks
Circuit turistic Malaezia - Hoteluri
Circuit turistic Malaezia - Mancarea

Poti citi testimonialul lui Zoltan aici: O calatorie surprinzatoare: Doha & Malaezia [ Ascunde ]

Trip inspection Eturia in Doha

Data publicarii: 08-10-2018

Colegul nostru Andrei a participat in luna octombrie la un trip inspection in Qatar, la invitatia partenerilor nostri de la compania aeriana Qatar Airways, unde a vizitat Doha, capitala acestei frumoase tari din Orientul Mijlociu. 
Colegul nostru Andrei a participat in luna octombrie la un trip inspection in Qatar, la invitatia partenerilor nostri de la compania aeriana Qatar Airways, unde a vizitat Doha, capitala acestei frumoase tari din Orientul Mijlociu.

Trip inspection Eturia in Portugalia

Data publicarii: 07-10-2018

Colega noastra Alina a participat in luna octombrie la trip inspection pe Insula Madeira, vizitand principalele obiective turistice si inspectand mai multe hoteluri de 4 si 5 stele. 
Colega noastra Alina a participat in luna octombrie la trip inspection pe Insula Madeira, vizitand principalele obiective turistice si inspectand mai multe hoteluri de 4 si 5 stele.

Trip inspection Eturia in Cuba - Targul de Turism Destinos Gaviota

Data publicarii: 03-10-2018

Colegul nostru Zoltan a participat in luna octombrie la un trip inspection in Cuba, unde s-a intalnit cu partenerii nostri locali in cadrul Targului de Turism Destinos Gaviota, desfasurat in Jardines del Rey. 
Colegul nostru Zoltan a participat in luna octombrie la un trip inspection in Cuba, unde s-a intalnit cu partenerii nostri locali in cadrul Targului de Turism Destinos Gaviota, desfasurat in Jardines del Rey.

Trip inspection Eturia in Malaezia, Vietnam & Cambodgia

Data publicarii: 18-09-2018

Colega noastra Claudia a participat in lunile septembrie-octombrie la un trip inspection in trei dintre cele mai frumoase tari asiatice: Malaezia, Vietnam si Cambodgia. A vizitat impresionanta capitala malaeziana Kuala Lumpur, a facut o incursiune in pitorescul Vietnam, bucurandu-se inclusiv de o croaziera de 4 zile pe fluviul Mekong, si a admirat uimitoarele temple khmere ale Cambodgiei, inclusiv celebrul complex Angkor Wat. 
Colega noastra Claudia a participat in lunile septembrie-octombrie la un trip inspection in trei dintre cele mai frumoase tari asiatice: Malaezia, Vietnam si Cambodgia. A vizitat impresionanta capitala malaeziana Kuala Lumpur, a facut o incursiune in pitorescul Vietnam, bucurandu-se inclusiv de o croaziera de 4 zile pe fluviul Mekong, si a admirat uimitoarele temple khmere ale Cambodgiei, inclusiv celebrul complex Angkor Wat.

Fam Trip Eturia in Vietnam

Data publicarii: 30-05-2018

Eturia a organizat, in mai 2018, un nou Fam Trip in Vietnam pentru agentiile noastre partenere. Reprezentantii acestora au calatorit alaturi de colegul nostru Andrei si au vizitat Hanoi, Ho Chi Minh, tunelurile Cu Chi si au avut parte de o croaziera in Golful Halong. Calatoria de informare a fost organizata cu sprijinul Turkish Airlines, ce le-a oferit participantilor o experienta de zbor la clasa business. Intreaga experienta a fost filmat...  [ Citeste tot ]
Eturia a organizat, in mai 2018, un nou Fam Trip in Vietnam pentru agentiile noastre partenere. Reprezentantii acestora au calatorit alaturi de colegul nostru Andrei si au vizitat Hanoi, Ho Chi Minh, tunelurile Cu Chi si au avut parte de o croaziera in Golful Halong. Calatoria de informare a fost organizata cu sprijinul Turkish Airlines, ce le-a oferit participantilor o experienta de zbor la clasa business. Intreaga experienta a fost filmata de echipa cunoscutului prezentator TV Cosmin Stan. Va invitam sa urmariti filmele pe canalul nostru de youtube:
Circuit Vietnam
Circuit Vietnam - Croaziera Golful Halong
Circuit Vietnam - mancarea
Circuit Vietnam - Hoteluri
Vietnam - sfaturi de calatorie [ Ascunde ]

Participare Eturia la IPW 2018 si incursiune in natura salbatica a vestului american

Data publicarii: 14-05-2018

Avand in vedere dorinta noastra continua de a ne imbunatati serviciile pe care le oferim turistilor nostri, Sorin Stoica, cofondator Eturia, a calatorit in luna septembrie in SUA, invitat fiind la targul de turism IPW desfasurat la Denver, Colorado, in cadrul caruia s-a intalnit cu partenerii Eturia. Cu aceasta ocazie, Sorin a calatorit, intr-un circuit self-drive, pe coasta de vest a SUA, descoperind minunatii naturale fascinante in parcuril...  [ Citeste tot ]
Avand in vedere dorinta noastra continua de a ne imbunatati serviciile pe care le oferim turistilor nostri, Sorin Stoica, cofondator Eturia, a calatorit in luna septembrie in SUA, invitat fiind la targul de turism IPW desfasurat la Denver, Colorado, in cadrul caruia s-a intalnit cu partenerii Eturia. Cu aceasta ocazie, Sorin a calatorit, intr-un circuit self-drive, pe coasta de vest a SUA, descoperind minunatii naturale fascinante in parcurile nationale Yellowstone si Grand Teton, dar si orasele pitoresti cu legende din Vestul Salbatic. Sorin descrie uimitoarea sa experienta aici: Din Utah in Colorado in 5 zile - natura salbatica a vestului american Iar intr-un articol pe blogul Eturia, Sorin ofera cateva sfaturi iubitorilor de circuite self-drive care doresc sa calatoreasca in SUA: 15 tipsuri pentru o vacanta cu masina inchiriata in SUA [ Ascunde ]

Fam Trip Eturia in Peru

Data publicarii: 30-03-2018

Eturia a organizat, in martie 2018, un nou Fam Trip in Peru, la care au participat reprezentanti ai agentiilor partenere Eturia, coordonator si tour leader fiind colegul nostru Zoltan. Au vizitat Lima, Cusco si Valea Sacra, precum si uimitoarea cetate incasa Machu Picchu. Alaturi de participanti s-a aflat si o echipa de filmare coordonata de Cosmin Stan, care a documentat toate experientele grupului din aceasta tara latino-americana. Va invit...  [ Citeste tot ]
Eturia a organizat, in martie 2018, un nou Fam Trip in Peru, la care au participat reprezentanti ai agentiilor partenere Eturia, coordonator si tour leader fiind colegul nostru Zoltan. Au vizitat Lima, Cusco si Valea Sacra, precum si uimitoarea cetate incasa Machu Picchu. Alaturi de participanti s-a aflat si o echipa de filmare coordonata de Cosmin Stan, care a documentat toate experientele grupului din aceasta tara latino-americana. Va invitam sa urmariti filmele pe canalul nostru de youtube:
Circuit Peru
Circuit Peru - Machu Picchu
Circuit Peru - mancarea
Circuit Peru - hoteluri
Peru - sfaturi de calatorie [ Ascunde ]

Fam Trip Eturia in India

Data publicarii: 15-03-2018

Eturia a organizat, in martie 2018, un nou Fam Trip in India, la care au participat reprezentanti ai agentiilor partenere Eturia, coordonator si tour leader fiind colegul nostru Zoltan. Grupul a vizitat celel mai importante atractii si au inspectat hoteluri din regiunea numita Triunghiul de Aur ce cuprinde Delhi, Agra si Jaipur. Alaturi de participanti s-a aflat si o echipa de filmare coordonata de Cosmin Stan, care a documentat toate experie...  [ Citeste tot ]
Eturia a organizat, in martie 2018, un nou Fam Trip in India, la care au participat reprezentanti ai agentiilor partenere Eturia, coordonator si tour leader fiind colegul nostru Zoltan. Grupul a vizitat celel mai importante atractii si au inspectat hoteluri din regiunea numita Triunghiul de Aur ce cuprinde Delhi, Agra si Jaipur. Alaturi de participanti s-a aflat si o echipa de filmare coordonata de Cosmin Stan, care a documentat toate experientele grupului din India. Va invitam sa urmariti filmele pe canalul nostru de youtube:
Circuit India
Circuit India - Taj Mahal
Circuit India - Hoteluri
Circuit India - Mancarea
India - sfaturi de calatorie [ Ascunde ]

Trip inspection Eturia in Iran

Data publicarii: 31-01-2018

Colega noastra Claudia a participat in luna ianuarie la un trip inspection in Iran, prilej cu care a vizitat cele mai importante obiective turistice ale oraselor Teheran, Isfahan si Shiraz si a inspectat mai multe hoteluri de 4 si 5 stele.
"Un vechi proverb persan spune: Nu poti trezi din somn pe cineva care se preface ca doarme. O zicala care te pune pe ganduri, la fel ca toata filosofia si intelepciunea uneia dintre cele mai marete civiliz...  [ Citeste tot ]
Colega noastra Claudia a participat in luna ianuarie la un trip inspection in Iran, prilej cu care a vizitat cele mai importante obiective turistice ale oraselor Teheran, Isfahan si Shiraz si a inspectat mai multe hoteluri de 4 si 5 stele.
"Un vechi proverb persan spune: Nu poti trezi din somn pe cineva care se preface ca doarme. O zicala care te pune pe ganduri, la fel ca toata filosofia si intelepciunea uneia dintre cele mai marete civilizatii din istoria omenirii - Persia."
Poti citi testimonialul Claudiei aici: Iran - 3000 de ani de istorie [ Ascunde ]

Trip inspection Eturia in Thailanda

Data publicarii: 15-01-2018

Colega noastra, Ilinca, a participat in luna ianuarie la un trip inspection in Chiang Mai, Thailanda, organizat compania aeriana Qatar Airways. In Chiang Mai ea a vizitat cele mai importante atractii turistice si a verificat mai multe hoteluri, iar pe cele mai bune dintre ele le vom include in ofertele noastre viitoare.
"Chiang Mai este despre oameni, fete zambitoare, traditii si ospitalitate. Acest oras, situat in partea de nord a Thailande...  [ Citeste tot ]
Colega noastra, Ilinca, a participat in luna ianuarie la un trip inspection in Chiang Mai, Thailanda, organizat compania aeriana Qatar Airways. In Chiang Mai ea a vizitat cele mai importante atractii turistice si a verificat mai multe hoteluri, iar pe cele mai bune dintre ele le vom include in ofertele noastre viitoare.
"Chiang Mai este despre oameni, fete zambitoare, traditii si ospitalitate. Acest oras, situat in partea de nord a Thailandei, inca isi pastreaza autenticitatea locala si traditiile stravechi. Atat orasul, cat si imprejurimile, merita explorate pe indelete. "
Poti citi testimonialul Ilincai aici: Chiang Mai - spiritualitate, culoare, armonie [ Ascunde ]

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!