Asia

Uzbekistan Despre destinatie

Arhitectura antica, nuante de un albastru divin si arta culinara
Despre Uzbekistan

Arhitectura antica, nuante de un albastru divin si arta culinara

Un taram ce pare inca ascuns in trecutul istoric al Asiei Centrale, Uzbekistan este o destinatie de calatorie mai putin accesata si mai putin cunoscuta, dar care merita vizitata pentru imensa sa incarcatura istorica, pentru monumentele si arhitectura si, nu in ultimul rand, pentru curiozitatea de a cunoaste oamenii, traditiile si mestesugurile acestor locuri. Zona strabatuta candva de un „fir de aur” - Drumul Matasii - poate fi un motiv de a vizi...  [ Citeste tot ]

Motive pentru a vizita Uzbekistan

Vizitarea Mausoleului Gur Emir in Samarkand

Fast facts Uzbekistan Fast facts

Suprafata
448.978 km2
Populatie
32,38 mil
Fus orar GMT
+5 ore
Prefix telefonic
998
Nume oficial
Republica Uzbekistan
Capitala
Taskent
Forma de guvernare
Republica Prezidentiala Constitutionala

Uzbekistan - Popas pe Drumul Matasii

Uzbekistan este tara care mi-a intrat la suflet din prima clipa si care va ramane mereu acolo. Desi de multe ori tindem sa fim reticenti la destinatii necunoscute, ele sunt cele care ne aduc cele mai frumoase amintiri si experiente deosebite. Im ... Vezi testimonial

Impresii Uzbekistan - martie 2021

O vacanta minunata. Organizare fara cusur. Hoteluri foarte bune. Insotitorul de grup - o persoana foarte atenta cu participantii la excursie, prompta in rezolvarea diverselor probleme. Serviciile oferite de partenerul local deosebite. Intr-un cuvant, ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale