Asia

Kazahstan Despre destinatie

Bogatia dovedita prin grandoare
Despre Kazahstan

Bogatia dovedita prin grandoare

O vizita in Kazakhstan poate fi o incitanta incursiune in istoria, cultura si traditiile acestei tari cu un trecut tumultos. Poti vizita interesante situri arheologice, poti face un tur al uimitoarelor orase Almaty (Alma Ata), Astana, Atyrau, Borovoe, Shymkent, Taraza, Uralsk, poti practica sporturi de iarna sau poti face un tur al Inelului de Aur Almaty, unde gasesti atractii precum Tamgaly Tas, Canionul Charyn, Lacul Colsa. Iubitorii de natura...  [ Citeste tot ]

Motive pentru a vizita Kazahstan

Lacuri glaciare
Lacuri glaciare
Lacuri glaciare
Monumentele din Almaty

De ce ne place noua Kazahstan

1. Almaty
Parcul Panfilov si Catedrala Zenkov
2. Cartea Rosie a Kazahstanului
Animale pe cale de disparitie: jderul de piatra, pisica salbatica, magarul salbatic, gazela, oaia de munte, liliacul Barbastella (liliacul carn), cerbul Bukhara sau ursul brun Tien Shan
3. Capitala Astana
Moscheea Hazrat Sultan si Turnul Bayterek

Fast facts Kazahstan Fast facts

Suprafata
2.724 mil. km2
Populatie
18.28 mil.
Fus orar GMT
+5/+6 ore
Prefix telefonic
+7
Nume oficial
Republica Kazakhstan
Capitala
Nur-Sultan
Forma de guvernare
Republica prezidentiala

Impresii Azerbaidjan, Kazakhstan, Kyrgyzstan & Uzbekistan - Iulie

Teodora ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Azerbaidjan, Kazakhstan, Kyrgyzstan si Uzbekistan. Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia