Asia

Kazahstan Descopera

Bogatia dovedita prin grandoare
Descopera Kazahstan - Bogatia dovedita prin grandoare
Circuite
Circuite
1

O vizita in Kazakhstan poate fi o incitanta incursiune in istoria, cultura si traditiile acestei tari cu un trecut tumultos. Poti vizita interesante situri arheologice, poti face un tur al uimitoarelor orase Almaty (Alma Ata), Astana, Atyrau, Borovoe, Shymkent, Taraza, Uralsk, poti practica sporturi de iarna sau poti face un tur al Inelului de Aur Almaty, unde gasesti atractii precum Tamgaly Tas, Canionul Charyn, Lacul Colsa. Iubitorii de natura pot alege intre muntii in care exista vietati salbatice specifice locurilor, vechile pesteri si lacurile de munte in care se oglindesc muntii. Kazakhstanul mai este cunoscut si prin doua dintre binecunoscutele sale simboluri: Razboinicul de Aur si Irbisul (leopardul zapezilor). Grupul statuar Razboinicul de Aur se afla in centrul orasului Almaty si contine o reprezentare a unui razboinic scit descoperit intr-un stravechi mormant. Potrivit cercetarilor, era vorba de un tanar print care a trait in secolul al III-lea. In necropola, au fost gasite o armura de aur, un pumnal de aur, o sabie, bijuterii si diverse alte obiecte de tezaur; razboinicul este reprezentat calare pe un irbis.

Parcul National Altyn-Emel cu duna de nisip cantatoare, renumita pentru sunetele pe care le produce

Muzeul de Instrumente Muzicale

Monumentele din Almaty

Lacuri glaciare

Astana, un oras elegant cu arhitectura moderna

Along Kazahstan, Kyrgyzstan & China

Incepand de la:

4980 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Along Kazahstan, Kyrgyzstan & China
Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4980 € / pers.
Exploreaza

Kazahstan Vacante

Along Kazahstan, Kyrgyzstan & China
Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4980 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii Azerbaidjan, Kazakhstan, Kyrgyzstan & Uzbekistan - Iulie

Teodora ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Azerbaidjan, Kazakhstan, Kyrgyzstan si Uzbekistan. Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!