Asia

SOLD OUT - SOLD OUT Circuit de grup - Discover Vietnam & Cambodgia, 15 zile - cu Valentina Pavel Grup cu insotitor Eturia

15 zile / 12 nopti
Vei vizita Hanoi, Golful Halong, Danang, Hoi An, Siem Reap, Saigon, Delta Mekong
SOLD OUT
15 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

7 locatii

Explorate

SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia si Valentina iti propun acest circuit in Vietnam si Cambodgia, doua tari exotice cu temple si jungla, cu minuni ale arhitecturii vechi ce merita cu siguranta cunoscute. Vei pasi pe teritoriul Vietnamului, unde te vei lasa fascinat de orasele Hanoi, Saigon si Hoi An, vei descoperi viata rurala a comunitatilor din regiunea Deltei Mekongului si vei admira minunea naturala Golful Halong. In Cambodgia vei explora complexul de temple khmere de la Angkor, unele dintre cele mai fascinante constructii religioase de pe planeta, conservate in inima luxuriantei jungle tropicale.

 • Cazare 12 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

SOLD OUT Circuit de grup - Discover Vietnam & Cambodgia, 15 zile - cu Valentina Pavel Itinerar

 • Zbor TURKISH AIRLINES Bucuresti  -  Istanbul

  Durata: 1h 25m

  Plecare Bucuresti - 28.02.2024 , ora 21:15 Sosire Istanbul - 28.02.2024 , ora 23:40

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Hanoi

  Durata: 9h 5m

  Plecare Istanbul - 29.02.2024 , ora 02:20 Sosire Hanoi - 29.02.2024 , ora 15:25

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Hanoi

  Durata: 1.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi transferat la hotel.

 • Cazare Hanoi

  May De Ville Luxury Hotel & Spa, Deluxe Double, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup Hanoi

  Durata: 2 h

  Vei face un tur al orasului Hanoi unde vei vizita cele mai importante obiective turistice ale capitalei vietnameze: piata Ba Dinh, Mausoleul Ho Chi Minh, Templul Literaturii, vei trece pe langa Lacul Hoan Kiem in drum spre Cartierului Vechi unde se afla Catedrala Sf. Iosif si vei putea admira apusul soarelui de pe Podul Long Bien.

 • Optional: Spectacol teatru de papusi pe apa

  Seara vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.

 • Cazare Hanoi

  May De Ville Luxury Hotel & Spa, Deluxe Double, meal plan Mic dejun

 • Tur de o zi Tam Coc - Ninh Binh

  Durata: 8 h

  Ninh Binh este o zona de o frumusete pitoreasca ce gazduieste Pesterile Tam Coc si capitala antica Hoa Lu, fost palat al regilor in secolul al X-lea, faimos pentru reliefurile din lemn ale templelor Dinh si Le. Vei face o plimbare cu barca in Tam Coc, parte din rezervatia naturale Trang An, unde formatiuni carstice spectaculoase se imbina cu peisajul campurilor de orez verzi, amintind de Guilin (China). Vei vizita apoi Pagoda Bich Dong, un complex antic format din trei pesteri-templu situate in mijlocul padurii tropicale, cu vedere panoramica spectaculoasa din varf. Datorita frumusetii sale, aceasta regiune a fost denumita Halong on Land.

 • Cazare Hanoi

  May De Ville Luxury Hotel & Spa, Deluxe Double, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Hanoi - Golful Halong

  Durata: 2.5 h

  Vei pleca in calatoria spre Golful Halong. Pe traseu vei admira peisajele superbe ale Deltei Fluviului Rosu, cu terasele de orez, satele traditionale si bivolii de apa.

 • Croaziera Golful Halong

  Durata: 24 h

  Dupa ce vei sosi in Golful Halong, te vei imbarca intr-o croaziera pe apele acestuia. Linia de coasta a golfului Halong se intinde pe 120 km si contine aproape 2000 de insule monolitice calcaroase cu dimensiuni si forme impresionante, unele dintre ele fiind pesteri enorme, altele fiind impadurite, iar altele avand plaje superbe la malul marii. Desi face parte din ocean, apele golfului sunt linistite si de o culoare smarald neobisnuita. Datorita unicitatii si frumusetii sale, dupa o foarte scurta perioada de evaluare UNESCO a recunoscut Golful Halong ca facand parte din Patrimoniul Universal in decembrie 1994.

 • Cazare Golful Halong

  Sena Cruises, Deluxe Balcony, meal plan Pensiune completa

 • Transfer privat de grup Golful Halong - aeroport Hanoi

  Durata: 2.5 h

  Dupa debarcarea de pe vas, vei fi transferat la aeroport in Hanoi.

 • Zbor VIETNAM AIRLINES Hanoi  -  Danang

  Durata: 1:30

  Plecare Hanoi - 04.03.2024 , ora 17:00 Sosire Danang - 04.03.2024 , ora 18:30

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport Danang - hotel Hoi An

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroportul din Danang vei fi transferat la hotel in Hoi An.

 • Cazare Hoi An

  Le Pavillon Hoi An Luxury Resort & Spa, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup Hoi An

  Durata: 2 h

  Vei avea ocazia sa te plimbi pe stradutele micului port Hoi An si sa te bucuri de linistea si atmosfera locala a acestei asezari vechi de 200 de ani. Vei vizita centrul istoric al orasului, casele vechi ale comerciantilor, podul japonez vechi de 400 de ani precum si centrul cultural chinez. Inainte de a te intoarce la hotel vei face un tur al pietei din Hoi An, cea mai colorata si plina de viata piata din Asia de Sud-Est. In 1999 Centrul Vechi al orasului a fost declarat monument UNESCO.

 • Cazare Hoi An

  Le Pavillon Hoi An Luxury Resort & Spa, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Hoi An

  Acesta zi este libera. Ai posibilitatea de a petrece timpul liber la inot, snorkeling, scufundari sau relaxandu-te pe plaja sau la spa-ul hotelului. Iti recomandam sa vizitezi Podul Japonez, vechi de peste 400 de ani, Cladirea Administrativa Chinezeasca si sa faci cumparaturi in unele dintre cele mai pitoresti piete locale din Asia de Sud-Est.

 • Optional: Tur privat de grup Ba Na & Golden Bridge

  Durata: 4 h

  Vei face un tur in zona Dealurilor Ba Na si vei vizita si faimosul Golden Bridge. Vei urca la 1. 500 m altitudine intr-o zona pitoreasca, frecventata de francezii aflati in vacanta in anii `20. Vei admira Pagoda Linh Ung, Gradina Loc Uyen si Pavilionul Quan Ammerge apoi vei calatori cu telecabina catre Podul Golden Bridge, ce impresioneaza prin perechea de maini gigantice ce-l sustin. Podula fost construit in 2018 fiind parte dintr-un proiect turistic amplu dezvoltat cu un buget de peste 2 miliarde de dolari. Vei ajunge mai apoi in zona Monkey Garden dar si pe God Mountain, cel mai inalt varf din centrul Vietnamului.

 • Cazare Hoi An

  Le Pavillon Hoi An Luxury Resort & Spa, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Hoi An - aeroport Danang

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotelul din Hoi An la aeroportul din Danang.

 • Zbor CAMBODIA ANGKOR AIR Danang  -  Siem Reap

  Durata: 2

  Plecare Danang - 07.03.2024 , ora 17:20 Sosire Siem Reap - 07.03.2024 , ora 19:20

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Siem Reap

  Durata: 1 h

  Dupa sosirea in Siem Reap, vei transferat la hotel.

 • Optional: Cina & show Apsara

  Durata: 2.5 h

  Seara vei savura o cina traditionala la un apreciat restaurant local, participand totodata si la un show cu dansatoare Apsara specific culturii khmere.

 • Cazare Siem Reap

  Sakmut Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Tur complexul de temple Angkor

  Astazi vei vizita complexul de temple Angkor. Angkor a fost capitala Imperiului Khmer, care a inflorit intre secolele IX si XV. La apogeul sau din timpul Devarajahului Surayavaram al II-lea, Imperiul Khmer cuprindea Cambodgia, Thailanda, Laos si Champa, zona din sudul Vietnamului.

 • Vizita Angkor Wat

  Durata: 8 h

  Magnificul Angkor Wat, unul dintre cele mai mari temple din lume, este considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale. Edificat de Suryavarman II in secolul al XII-lea si fiind asezat pe o suprafata echivalenta cu cea a Londrei din zilele noastre, Angkor Wat a fost construit dupa modelul ce simbolizeaza Muntele Meru, casa zeilor. Considerat piesa de rezistenta a arhitecturii khmere, acest templu vishnu este de fapt monumentul funerar al regelui, ceea ce explica expunerea catre vest a templului. Peretii interiori sunt acoperiti cu basoreliefuri si sculpturi ce infatiseaza scene din mitologia hindusa sau din razboaiele pe care Suryavarman II le-a purtat in timpul domniei sale. Angkor Wat este cunoscut si pentru cele 2000 de dansatoare apsara (nimfe) care decoreaza templul. Majoritatea zonelor vizibile sunt construite din blocuri de gresie, iar zidul exterior si partile structurale ascunse sunt acoperite cu laterit. In prezent, imaginea templului apare pe steagul Cambodgiei fiind simbolul national al poporului khmer.

 • Vizita Templul Bayon

  Durata: 2 h

  Vei vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului.

 • Vizita Templul Ta Prohm

  Durata: 1 h

  Templul Ta Prohm a fost construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Ta Prohm este unic in felul sau, deoarece a fost lasat in cea mai mare parte asa cum a fost descoperit, acoperit de jungla si de radacinile smochinilor, cu multe portiuni surpate, ceea ce face din el unul dintre cele mai mistice si memorabile dintre templele de la Angkor. Imaginea templului a facut inconjurul lumii pe cartile postale si poate fi recunoscut in unele scene din filmul Tomb Raider cu Angelina Jolie.

 • Cazare Siem Reap

  Sakmut Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Angkor Thom

  Durata: 1 h

  Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si patru chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga.

 • Optional: Tur satele plutitoare Tonle Sap

  Astazi vei vizita un sat plutitor din apropiere de Siem Reap. Vei fi transferat cu barca pe Lacul Tonle Sap pentru a face o plimbare prin satul Kompong Phluk, unde vei observa cum se desfasoara viata de zi cu zi a locuitorilor dintr-o astfel de comunitate: spaland rufele, descurcand plasele de pescuit sau transportand copiii la scoala cu barca familiei. Majoritatea caselor si cladirilor sunt construite pe piloni care variaza de la 6 m pana la 9 m pentru a se adapta la schimbarile nivelului apei dintre anotimpuri.

 • Cazare Siem Reap

  Sakmut Boutique Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Siem Reap

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Siem Reap.

 • Zbor CAMBODIA ANGKOR AIR Siem Reap  -  Saigon

  Durata: 1:25

  Plecare Siem Reap - 10.03.2024 , ora 09:55 Sosire Saigon - 10.03.2024 , ora 11:10

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Saigon

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Saigon (Ho Chi Minh).

 • Tur privat de grup Saigon

  Durata: 4 h

  Vei face un tur al orasului Saigon, denumit si Ho Chi Minh. Vei vizita cele mai importante atractii turistice ale metropolei vietnameze: vechea cladire a Postei din Saigon construita in stil empire; Catedrala Notre-Dame, realizata din caramida rosie; Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat) si cladirea Operei; Reunification Hall, fostul Palat Prezidential o cladire cu un rol important in istoria tarii; pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi.

 • Cazare Saigon

  Bay Hotel Ho Chi Minh, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Saigon - My Tho - Saigon

  Durata: 2 h

  Vei calatori spre My Tho, de unde te vei imbarca intr-o croaziera pe Fluviul Mekong.

 • Croaziera Delta Mekong

  Durata: 3 h

  Vei face o croaziera pe canalele Fluviului Mekong. Vei trece pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse traditionale. Vei descoperi minunatele peisaje din zona si vei putea observa traiul localnicilor din Delta Mekong.

 • Pranz Mekong

  Durata: 1 h

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Cazare Saigon

  Bay Hotel Ho Chi Minh, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Saigon

  Astazi este zi libera pentru activitati individuale, tururi optionale sau shopping. Strazile centrale sunt pline de magazine si buticuri in care poti gasi cam tot ceea ce se gaseste intr-o tara occidentala, inclusiv haine de firma sau cosmetice consacrate in toata lumea. Obiecte traditionale, amintiri din razboi, bauturi vietnameze, hrana neconventionala, artizanat, fructe si legume se gasesc in piata Ben Thanh.

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Saigon (Ho Chi Minh)

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Saigon (Ho Chi Minh).

 • Zbor TURKISH AIRLINES Saigon  -  Istanbul

  Durata: 11h 20m

  Plecare Saigon - 12.03.2024 , ora 22:15 Sosire Istanbul - 13.03.2024 , ora 05:35

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Bucuresti

  Durata: 1h 20m

  Plecare Istanbul - 13.03.2024 , ora 08:30 Sosire Bucuresti - 13.03.2024 , ora 08:50

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

May De Ville Luxury Hotel & Spa 4*
Hanoi

May De Ville Luxury Hotel & Spa 4 *

Deluxe Double

Mic dejun

 

Sena Cruises 5*
Golful Halong

Sena Cruises 5 *

Deluxe Balcony

Pensiune completa

 

Le Pavillon Hoi An Luxury Resort & Spa 4*
Hoi An

Le Pavillon Hoi An Luxury Resort & Spa 4 *

Deluxe Room

Mic dejun

 

Sakmut Boutique Hotel 10*
Siem Reap

Sakmut Boutique Hotel 4* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

 

Bay Hotel Ho Chi Minh 4*
Saigon

Bay Hotel Ho Chi Minh 4 *

Deluxe Room

Mic dejun

 

Click pentru a vedea harta

Vietnam Sfaturi

Trebuie sa cereti intotdeauna permisiunea pentru a fotografia persoane. Nu e bine sa lasati betisoarele in picioare in bolul cu orez, pentru ca este semn rau cu conotatii despre moarte.

Vietnam
Vietnam
Vietnam
Vietnam

Informatii legate de viza turistica in Vietnam gasiti aici

Ghid de calatorie Vietnam

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Vietnam

Vietnamul este o destinatie surprinzatoare cu oameni ospitalieri si servicii de calitate, insa infrastructura nu este foarte bine dezvoltata, iar orasele mari precum Hanoi si Saigon sunt destul de aglomerate, traficul haotic fiind un real impediment.

Cambodgia Sfaturi

• Nu atinge niciodata un cetatean cambodgian pe cap, acestia se vor simti ofensati pentru ca in traditia budista capul este sacru. • Nu este politicos sa stabilesti contact vizual insistent cu localnicii. • Este de asemenea jignitor sa clatini din cap pentru a nega ceva. Daca dorest sa negi ceva, atunci clatina mana cu palma in fata si adreseaza cuvintele Te Te. • Picioarele sunt considerate partea cea mai putin importanta a corpului, de aceea nu tine picioarele pe masa si nu le intinde in directia altei persoane, mai ales daca te afli intr-un lacas religios si de cult. De asemenea, nu ridica piciorul deasupra capului interlocuitorului. • Este indicat ca atunci cand esti invitat in casa unui localnic sa te descalti. • Sa indici directia, obiectul, persoana cu degetul este considerat un gest nepoliticos, astfel ca iti recomandam sa indici cu palma deschisa si degetele drepte. • Incepand din august 2016, autoritatile cambodgiene au instituit legile de modestie in locurile cu semnificatie religioasa, precum complexul templelor din Angkor Wat. Vizitatorilor li se cere o tinuta modesta si decenta prin care vestimentatia sa acopere genunchii si umerii. Nerespectarea acestor regulamente atrage refuzul autoritatilor la accesul vizitatorului in aceste zone considerandu-se imbracamintea inadecvata. • Fotografierea fara permisiune a calugarilor si figurilor religioase este considerata lipsa de consideratie fata de cultura. De asemenea, fotografierea zonelor militare, personale, facilitatilor de transport sau a cladirilor guvernamentale trebuie evitata.

Cambodgia
Cambodgia
Cambodgia
Cambodgia

Informatii legate de viza turistica in Cambodgia gasiti aici

Ghid de calatorie Cambodgia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Cambodgia

Spre deosebire de Vietnam, in Cambogia se vorbeste limba engleza foarte bine. Comerciantii sunt usor agasanti, mai ales ca stiu sa vorbeasca cu tine si se tin scai cu explicatiile si rugamintile, mai ales in complexul Angkor. Fiti politicosi si calmi si refuzati-i cu fermitate, daca ii ignorati, considera ca au sanse. Nu sunt deloc agresivi, doar insistenti, iar calmul budist si optimismul si zambetul cu care te abordeaza sunt imbatabile.
La temple sau alte cladiri religioase nu sunt acceptate umerii si genunchii goi si trebuie abordata o tinuta in concordanta cu aceasta cerinta. De acest lucru trebuie tinut cont si in institutiile oficiale (ambasade, muzee, institutii de stat) cat si daca esti invitat acasa la un localnic.

Cand sa vizitezi Vietnam Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Vietnam
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Cambodgia Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Cambodgia
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 31.03.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia