Europa

Norvegia Despre destinatie

Fiorduri spectaculoase, intinderi verzi si aurore boreale
Despre Norvegia

Fiorduri spectaculoase, intinderi verzi si aurore boreale

Cand spui Norvegia, gandul te poarta catre peisajele fiordurilor spectaculoase care iti taie respiratia. Cel mai frumos dintre acestea este, fara doar si poate, Geirangerfjord, locul in care muntii inalti acoperiti de vegetatie se oglindesc in apele limpezi si reci ale fiordului. Una dintre cele mai bogate tari din lume, Norvegia este un loc plin de magie, este taramul contrastelor si locul unde se gasesc unele dintre cele mai renumite atractii t...  [ Citeste tot ]

Motive pentru a vizita Norvegia

Catedrala Nidaros, Trondheim

Fast facts Norvegia Fast facts

Suprafata
385.207 km2
Populatie
5,3 mil
Fus orar GMT
+1 ore
Prefix telefonic
+47
Nume oficial
Regatul Norvegiei
Capitala
Oslo
Forma de guvernare
Monarhie constitutionala

Impresii Islanda, Norvegia & Finlanda - octombrie

Agentia Eturia ne-a ajutat cu organizarea unui circuit custom al lunii de miere in 3 dintre tarile nordice (Islanda-Norvegia-Finlanda). Recomandam astfel de excursii deoarece s-a mulat exact pe programul nostru si am reusit, independent, sa exploram ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!