Europa

Norvegia Descopera

Fiorduri spectaculoase, intinderi verzi si aurore boreale
Descopera Norvegia - Fiorduri spectaculoase, intinderi verzi si aurore boreale

Cand spui Norvegia, gandul te poarta catre peisajele fiordurilor spectaculoase care iti taie respiratia. Cel mai frumos dintre acestea este, fara doar si poate, Geirangerfjord, locul in care muntii inalti acoperiti de vegetatie se oglindesc in apele limpezi si reci ale fiordului. Una dintre cele mai bogate tari din lume, Norvegia este un loc plin de magie, este taramul contrastelor si locul unde se gasesc unele dintre cele mai renumite atractii turistice din Europa. Leagan al civilizatiei vikingilor, Norvegia este cotata astazi ca fiind cea mai pacifista tara din lume. Chiar daca aproximativ o treime din suprafata sa este situata dincolo de Cercul Polar, climatul Norvegiei este in mare parte surprinzator de bland, temperaturile vara urcand deseori peste 25 de grade Celsius. Peisajele norvegiene intinse si nepopulate sunt mangaiere pentru suflet, cu aerul atat de curat si pur, atat de aproape de natura intrega dvs fiinta se poate bucura cu adevarat de pacea si armonia naturii salbatice si linistii acesteia. Cei ce au auzit despre Norvegia, au auzit de obicei povesti despre vikingi - curajosii stramosi ai razboinicilor norvegieni au pradat Europa in secolul al X-lea, manati fiind de terenurile locale neproductive, suprapopulate si de numeroasele lupte intre triburi. Navigand marile, acestia au cucerit Insulele Feroe, Shetland, Orkney, precum si Irlanda si tarmul Scotiei. Vikingii au colonizat Islanda, unele parti ale Groelandei, fiind primii europeni ce au ajuns pe teritoriul Nord American. Comorile pe care le-au purtat inapoi in tara pe ambarcatiunile lor grozave inca sunt descoperite de arheologi in zilele noastre. Pe langa marturiile civilizatiei vikinge, poti descoperi si cultura Sami printr-o simpla excursie in nordul tarii. Sporturile de iarna sunt un alt domeniu in care norvegienii exceleaza. Hemsedal este destinatia ce se gaseste in top 5 cele mai bune destinatii de schi din lume.

Capul Nord

Tromso

Flam

Bryggen

Catedrala Nidaros, Trondheim

Construim experiente Impreuna

Impresii Islanda, Norvegia & Finlanda - octombrie

Agentia Eturia ne-a ajutat cu organizarea unui circuit custom al lunii de miere in 3 dintre tarile nordice (Islanda-Norvegia-Finlanda). Recomandam astfel de excursii deoarece s-a mulat exact pe programul nostru si am reusit, independent, sa exploram ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!