Europa

Malta Atractii

In mijlocul Mediteranei
Ce ai de vizitat in Malta

Insula Gozo

Micuta insula Gozo de doar 14 km in lungime si 7 km latime adaposteste importante vestigii fiind inclusa din anul 1980 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Despre insula Gozo se povesteste ca in antichitate, pe cand purta numele de Ogygia, ar fi fost chiar locul unde a ajuns Ulise, si und... [ Citeste tot ] Micuta insula Gozo de doar 14 km in lungime si 7 km latime adaposteste importante vestigii fiind inclusa din anul 1980 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Despre insula Gozo se povesteste ca in antichitate, pe cand purta numele de Ogygia, ar fi fost chiar locul unde a ajuns Ulise, si unde acesta a ramas timp de sapte ani. Gozo este un amestec superb de plaje fine, dealuri rotunde si case frumoase. Dupa o introducere in mitologia greaca, la pestera frumoasei Calypso, puteti continua cu biserica Ta' Pinu, considerata de multi credinciosi un loc sfant, facator de minuni. Continuati apoi cu Feresatra Albastra, unde marea si stancile vor da parca un spectacol de neuitat si Citadela Gran Castello, cetatea in stil arab. Satul de pescari Xlendi (Golful Nimfelor) merita din plin o vizita de cateva ore pentru atmosfera relaxanta si farmecul sau aparte.  [ Ascunde ]

Valletta

Numita si Orasul Cavalerilor - La Valleta, capitala Maltei este zona in care intr-un areal de 55 ha se gasesc circa 320 de monumente istorice. Avand originile in secolul al XVI-lea, La Valleta a fost unul dintre primele orase construit potrivit unui plan de urbanism, cu strazi, locuinte, piete si si... [ Citeste tot ] Numita si Orasul Cavalerilor - La Valleta, capitala Maltei este zona in care intr-un areal de 55 ha se gasesc circa 320 de monumente istorice. Avand originile in secolul al XVI-lea, La Valleta a fost unul dintre primele orase construit potrivit unui plan de urbanism, cu strazi, locuinte, piete si sisteme urbane atent proiectate. Situat pe coasta estica a Maltei, orasul La Valletta este un complex de palate si muzee presarate in reteaua de strazi paralele a asezarii de tip mediteranean, protejate in exterior de fortificatii masive ridicate din blocuri de piatra de culoarea mierii. La Valleta este unul dintre cele mai rare site-uri urbane locuite, care si-a pastrat aproape toate elementele caracteristice structurii sale initiale.  [ Ascunde ]

Impresii croaziera Marea Mediterana - iulie

Pentru noi o vacanta pe un vas de croaziera este vacanta perfecta, odihnitoare si relaxanta. In fiecare zi vezi alt oras, alta tara si un peisaj nou. Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!