Europa

Irlanda Despre destinatie

Insula de smarald
Despre Irlanda

Insula de smarald

Daca preferi in locul plajelor exotice farmecul nordic, ruinele cu povesti istorice si traditia unui spatiu necunoscut, Irlanda este o destinatie perfecta, care imbina armonios istoria, traditiile si romantismul. Stralucitoarea civilizatie celtica este o prezenta permanenta a Irlandei - de la cercurile megalitice si pana la castele. Traind intr-un peisaj de basm, nu poti sa nu crezi in povesti. Intr-o lume a tehnologiei si vitezei, Irlanda nu do...  [ Citeste tot ]

Fast facts Irlanda Fast facts

Suprafata
70.273 mii km2
Populatie
4.904 mil.
Fus orar GMT
+1 ore
Prefix telefonic
+353
Nume oficial
Republica Irlanda
Capitala
Dublin
Forma de guvernare
Republică parlamentara

Impresii de vacanta Irlanda - iunie

Consideram excursia din Irlanda o extraordinara experienta! Totul a fost deosebit, de la peisaj, mancare si cazare, dar mai ales organizarea. Desi grupul a fost foarte eterogen, (ma refer la varsta, nationalitati, orientari si preocupari), atmosfera ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia