Europa

Irlanda Descopera

Insula de smarald
Descopera Irlanda - Insula de smarald
Circuite
Circuite
2

Daca preferi in locul plajelor exotice farmecul nordic, ruinele cu povesti istorice si traditia unui spatiu necunoscut, Irlanda este o destinatie perfecta, care imbina armonios istoria, traditiile si romantismul. Stralucitoarea civilizatie celtica este o prezenta permanenta a Irlandei - de la cercurile megalitice si pana la castele. Traind intr-un peisaj de basm, nu poti sa nu crezi in povesti. Intr-o lume a tehnologiei si vitezei, Irlanda nu doar isi cunoaste miturile si traditiile stramosesti ci acestea sunt o constanta a societatii lor. Dintre toate, cel mai aproape le sunt dansul si muzica pe care le vei regasi oriunde vei merge, de la puburile marilor orase pana la festivalurile rurale, Molly Malone si Washerwoman. Calatorului ce ajunge in Irlanda i se dezvaluie atat atractiile Dublinului - cel mai mare oras al insulei - cat si satele specific irlandeze. In regiunea estica a insulei, peisajele pastoresti, viata rurala autentica si ruinele vechilor castele medievale farmeca orice turist iubitor de natura in timp ce partea nordica este vestita pentru peisajele salbatice si apreciata mai ales de amatorii sporturilor extreme.

Dublin

Castelul Bunratty

Ring of Kerry

Blarney Stone

Cliffs of Moher

Irlanda - Live Like a Lord

Incepand de la:

1470 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Irlanda - Live Like a Lord
Recomandat Eturia

Irlanda - Live Like a Lord

Circuit
Circuite premium in Europa

Incepand de la:

1470 € / pers.
Exploreaza
Discover Irlanda
Recomandat Eturia

Discover Irlanda

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

1490 € / pers.
Exploreaza

Irlanda Vacante

Irlanda - Live Like a Lord
Vacante individuale

Irlanda - Live Like a Lord

Circuit
Circuite premium in Europa

Incepand de la:

1470 € / pers.
Exploreaza
Discover Irlanda
Vacante individuale

Discover Irlanda

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

1490 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii Irlanda - Mai

A fost un sejur foarte reusit din toate punctele de vedere. Multumim Corinei pentru colaborare, de la primul nostru contact cu agentia si pana la ultimile detalii legate de cazari si transport. Hotelurile au fost foarte bune (in special Aberdeen Lodg ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!