Europa

Grecia Despre destinatie

Locul din care izvorasc cele mai puternice legende ale lumii
Despre Grecia

Locul din care izvorasc cele mai puternice legende ale lumii

Grecia este locul de nastere pentru democratie, filosofie, Jocuri Olimpice, literatura, istoriografie, stiinte politice, dramaturgie, dar si pentru unele dintre cele mai importante principii stiintifice si matematice. Marea Egee a fost martora nasterii unora dintre cele mai dezvoltate civilizatii antice europene (Minoica si Miceniana), dar si a unora dintre cele mai mari tragedii: disparitia civilizatiei Minoice in urma tsunamiului produs de eru...  [ Citeste tot ]

Fast facts Grecia Fast facts

Suprafata
131.957 km2
Populatie
10,72 mil
Fus orar GMT
+3 ore
Prefix telefonic
+30
Nume oficial
Republica Elena
Capitala
Atena
Forma de guvernare
Republica parlamentara

Creta si Santorini - In ritm de Zorba la apus de soare

Survoland peste zeci de insule grecesti aruncate parca de mainile zeilor in Marea Mediterana, o singura intrebare imi rasuna in minte: „Asta o fi?”… ma tot intrebam care din ele este cea pe care o cautam eu, cea in care imi voi petrece urmatoarele zi ... Vezi testimonial

Impresii Mykonos - septembrie 2021

Locatia hotelului este intr-adevar excelenta. Myconian Utopia este pe colina si are vedere la mare. Minunat sa te trezesti dimineata si sa vezi marea! Mancarea la hotel a fost si ea foarte buna, iar micul dejun foarte variat. Am avut tot timpul apa i ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!