America Latina

Columbia Recomandarile Eturia

Tinutul smaraldelor
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

In Bogota, ai o buna ocazie pentru a-ti cumpara smaralde. Iti recomand zona centrului vechi unde gasesti preturi bune si ai o mare varietate la alegere.
Pe timpul sederii in Bogota, aloca-ti jumatate de zi pentru a vizita Zipaquira.
In Medellin, aloca-ti cateva ore pentru a te plimba prin parcul Botero, unde poti admira cateva lucrari deosebite ale celebrului sculptor columbian Fernando Botero Angulo.
In Armenia, alege o cazare intr-una din hacienda din Triunghiul Cafelei.
In Triunghiul Cafelei, admira legendare jeep-uri Willys. Si mai mult, tocmeste un localnic sa faci o plimbare pe dealurile panoramice intr-un astfel de jeep.
In Cartagena, bucura-te de fructe savuroase si sucuri naturale servite exotic de una din celebrele Palenqueras.
In Cartagena, ia-ti o cazare in Boca Grande pe malul marii unde aerul este mai proaspat. Vizitele in Cartagena Vieja fa-le dimineata si dupa amiaza pentru ca in timpul pranzului aerul este foarte greu respirabil din cauza caldurii.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!