America Latina

Columbia Descopera

Tinutul smaraldelor
Descopera Columbia - Tinutul smaraldelor
Circuite
Circuite
2

Una dintre cele mai captivante tari ale lumii, plina de varietate, contraste si mister, Columbia este acum o tara sigura, pregatita sa arate vizitatorilor ce au pierdut in tot acest timp, dupa decenii de conflicte civile. Orasele moderne in care muzica ce rasuna din cluburile de noapte face pana si zgarie-norii sa vibreze contrasteaza cu minunatele plaje ale Marii Caraibilor. Jungla amazoniana, orasele coloniale, ruinele arheologice si plantatiile de cafea subliniaza diversitatea caracteristica acestei tari. Columbia se numara printre putinele locuri care reusesc intr-un fel aparte sa atinga profund vizitatorul, astfel ca te vei gasi surprins si emotionat de ceea ce te va intampina in calatoria aici; tara in sine este o provocare pentru fiecare calator, o invitatie de a lua parte la viata cotidiana a locuitorilor. Cordiliera Orientala, cu numeroase vestigii ale perioadei hispanice in Bogota, Villa de Leyva, fosta resedinta de vacanta a viceregilor spanioli, Macarena, catedrala subterana sapata in sare de la Zipaquira, zona litorala Caraibiana, Santa Marta, Insula San Andres din Marea Caraibilor cu dotari turistice la nivel international si Amazonia sunt doar cateva dintre minunatele atractii cu care te intampina Columbia.

Triunghiul Cafelei - Armenia, Pereira, Manizales - inclus in Patrimoniul UNESCO

Cartagena Vieja, oraselul plin de culoare declarat monument UNESCO

Parcul Botero din Medellin

Muzeul Aurului si cladirile coloniale din Bogota

Catedrala de sare din Zipaquira

Share a trip - Circuit Panama & Columbia, 9 zile

Incepand de la:

2890 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Discover Costa Rica & Columbia, 16 zile
Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4770 € / pers.
Exploreaza
Share a trip - Circuit Panama & Columbia, 9 zile
Circuit
Circuite Share a trip

Incepand de la:

2890 € / pers.
Exploreaza

Columbia Vacante

Discover Costa Rica & Columbia, 16 zile
Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4770 € / pers.
Exploreaza
Share a trip - Circuit Panama & Columbia, 9 zile
Circuit
Circuite Share a trip

Incepand de la:

2890 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Colombia at a Glance

Columbia este cunoscuta drept a doua cea mai populata tara din America de Sud. Nu numai ca are o populatie mare, dar detine si 10% din biodiversitatea lumii. De-a lungul anilor, a devenit una dintre cele mai bune destinatii turistice din America de S ... Vezi testimonial

Impresii Columbia - iulie 2021

Columbia m-a surprins extrem de placut si neasteptat in nenumarate feluri: verdele permanent in cele doua anotimpuri specifice zonelor tropicale, coloritul caselor si al vestimentatiei, parfumul de cafea, peisajele superbe, apa din Marea Caraibelor.. ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!

Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia