Asia

Bhutan Despre destinatie

Tara ascunsa in inima Asiei
Despre Bhutan

Tara ascunsa in inima Asiei

Un regat situat deasupra lumii, pe cele mai inalte culmi muntoase, Bhutan reprezinta o poarta de intrare intr-o lume magica, un prag spre trecut. Bhutan, „Regatul Dragonului Tunet”, ascuns in inima muntilor Himalaya, intre India si Tibet, este un taram incitant avand creste inzapezite si vai incarcate de verdeata, paduri de nepatruns si izvoare cristaline, ecosisteme de o larga diversitate ce sunt excelent protejate. Timp de secole, Bhutan a fost...  [ Citeste tot ]

De ce ne place noua Bhutan

1.

Fast facts Bhutan Fast facts

Suprafata
38.394 km2
Populatie
742 mii
Fus orar GMT
+6 ore
Prefix telefonic
+975
Nume oficial
Regatul Bhutanului
Capitala
Thimphu
Forma de guvernare
Monarhie constitutionala

Impresii Bhutan si Nepal - septembrie 2023

A fost un circuit frumos, cu peisaje superbe si oameni deschisi sa ne impartaseasca din cultura lor.Obiectivele turistice au fost foarte bine alese, unitatile de cazare, zborurile si serviciile s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Tour leader-ul Etu ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia