Asia

Bhutan Descopera

Tara ascunsa in inima Asiei
Descopera Bhutan - Tara ascunsa in inima Asiei
Circuite
Circuite
2

Un regat situat deasupra lumii, pe cele mai inalte culmi muntoase, Bhutan reprezinta o poarta de intrare intr-o lume magica, un prag spre trecut. Bhutan, „Regatul Dragonului Tunet”, ascuns in inima muntilor Himalaya, intre India si Tibet, este un taram incitant avand creste inzapezite si vai incarcate de verdeata, paduri de nepatruns si izvoare cristaline, ecosisteme de o larga diversitate ce sunt excelent protejate. Timp de secole, Bhutan a fost o tara invaluita in mister datorita faptului ca accesul turistilor straini era interzis. O tara putin populata, aceasta este unul dintre statele in care a inflorit budismul Mahayana, un taram care ofera calatorilor o rara ocazie de a descoperi bogatia naturii si simplitatea vietii in mijlocul unor oameni caldurosi si prietenosi. Deschis turismului in 1974, dupa incoronarea regelui Jigme Singye Wangchuck, Bhutan este poate cea mai exclusivista destinatie turistica din lume. Tara inca pastreaza tot farmecul lumii vechi, iar calatorii au parte de toata splendoarea acestui loc antic, intruchipata de fortarete monastice, temple stravechi, manastiri si stupe presarate in tot tinutul, steaguri de rugaciune fluturand deasupra fermelor si pe dealuri, paduri nepatrunse, rauri cu ape reci si repezi si, poate cel mai important, zambetele calde si spiritul prietenos al localnicilor. Fiecare moment e special pe masura ce descoperi o tara ai carei locuitori au ales sa ii pastreze puritatea magica. Atmosfera spirituala este atotputernica chiar si in centrele urbane unde invartirea rotilor de rugaciune, murmurul mantrelor si licarirea lampilor de cult sunt inca aspecte prezente in viata de zi cu zi. Siturile si lacasurile religioase ale Bhutanului nu sunt simple muzee, ci locuri de comuniune spirtituala al bhutanezilor.

Ta Dzong

Thimpu

Paro

Manastirea Taktshang

Dzong Rinpung

Highlights Bhutan, 12 zile

Incepand de la:

4490 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Highlights Bhutan, 12 zile
Recomandat Eturia

Highlights Bhutan, 12 zile

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4490 € / pers.
Exploreaza
Best of Eastern India & Bhutan
Recomandat Eturia

Best of Eastern India & Bhutan

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4390 € / pers.
Exploreaza

Bhutan Vacante

Highlights Bhutan, 12 zile
Vacante individuale

Highlights Bhutan, 12 zile

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4490 € / pers.
Exploreaza
Best of Eastern India & Bhutan
Vacante individuale

Best of Eastern India & Bhutan

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4390 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii Bhutan - octombrie

Multumesc ETURIA pentru ca mi-ai luminat cararile intr-o tara de poveste, Tara Dragonului Tunetului, Regatul Fericirii. Macar o data in viata merita vazut acest paradis pamantesc. Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!