America Latina

Belize Despre destinatie

Locul in care lumi diferite isi dau intalnire
Despre Belize

Locul in care lumi diferite isi dau intalnire

In Belize, pare ca se intalnesc toate misterele lumii: junglele Americii Centrale si intinderile Marii Caraibilor, vestigiile civilizatiilor antice juxtapuse palmierilor singuratici ce rasar din ostrovuri de nisip, rezervatii naturale si sanctuare marine, refugii a numeroase vietati ce isi duc traiul pe pamant, in aer si in adancurile apelor. Belize este o tara mica, situata pe coasta de est a Americii Centrale, la Marea Caraibilor. Paralel cu t...  [ Citeste tot ]

De ce ne place noua Belize

1. Corali
Belize are unul dintre cele mai frumoase ecosisteme de corali, cu mare diversitate de flora si fauna marina.
2. Sporturi nautice
Datorita marii bariere de corali ce inconjoara statul Belize, sporturile nautice sunt foarte populare si atrag o gramada de turisti.
3.

Fast facts Belize Fast facts

Suprafata
22.966 km2
Populatie
408 mii
Fus orar GMT
-6 ore
Prefix telefonic
+501
Nume oficial
Belize
Capitala
Belmopan
Forma de guvernare
Monarhie constitutionala

Impresii Guatemala, Belize & Honduras - revelion

America Centrala face parte din visele copilariei mele (alaturi de America de Sud), de pe vremea cand toti colegii radeau de mine cand le spuneam ca trebuie sa ajung la Machu Picchu (unde am si ajuns acum 10 ani). Cand am vazut ca Eturia a intro ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale