America Latina

Belize Descopera

Locul in care lumi diferite isi dau intalnire
Descopera Belize - Locul in care lumi diferite isi dau intalnire

In Belize, pare ca se intalnesc toate misterele lumii: junglele Americii Centrale si intinderile Marii Caraibilor, vestigiile civilizatiilor antice juxtapuse palmierilor singuratici ce rasar din ostrovuri de nisip, rezervatii naturale si sanctuare marine, refugii a numeroase vietati ce isi duc traiul pe pamant, in aer si in adancurile apelor. Belize este o tara mica, situata pe coasta de est a Americii Centrale, la Marea Caraibilor. Paralel cu tarmul estic, se desfasoara o bariera de corali si atoli care, pe o lungime de 300 de kilometri, formeaza The Belize Barrier Reef - cea mai lunga bariera de corali din lume, dupa Marea Bariera de Corali a Australiei. Aceasta bariera coraligena a Caraibilor cuprinde unul dintre cele mai bogate ecosisteme marine din lume, fiind casa a peste 100 de specii de corali, a peste 500 specii de pesti si a sute de specii de nevertrebrate. Belize atrage anual peste 850.000 de vizitatori dornici sa exploreze misterele vestigiilor maya, sa cutreiere hatisurile padurilor tropicale, sa se bronzeze la soarele caraibian sau sa se scufunde in paradisul submarin al recifelor. Turismul este principala sursa de venit a tarii, in care este angrenata majoritatea fortei de munca.

Reciful Belize

Belize City

Rezervatia Marina Hol Chan

Circuit de grup - Essential Mexic & Belize, 13 zile

Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Circuit de grup - Essential Mexic & Belize, 13 zile
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4.650 € / pers.
Exploreaza
Discover Guatemala & Belize
Recomandat Eturia

Discover Guatemala & Belize

Circuit individual

Incepand de la:

6.490 € / pers.
Exploreaza

Belize Vacante

Discover Guatemala & Belize
Vacante individuale

Discover Guatemala & Belize

Circuit individual

Incepand de la:

6.490 € / pers.
Exploreaza
Circuit de grup - Essential Mexic & Belize, 13 zile
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4.650 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii Guatemala, Belize & Honduras - revelion

America Centrala face parte din visele copilariei mele (alaturi de America de Sud), de pe vremea cand toti colegii radeau de mine cand le spuneam ca trebuie sa ajung la Machu Picchu (unde am si ajuns acum 10 ani). Cand am vazut ca Eturia a intro ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia