Asia

Vietnam Descopera

Tinutul dragonului zburator
Descopera Vietnam - Tinutul dragonului zburator
Circuite
Circuite
2

Vietnam este o destinatie cu adevarat inspirata si provocatoare. Aici vei avea ocazia sa gasesti o tara care si-a pastrat savoarea traditionala si romantismul vremurilor trecute, dar s-a si deschis repede catre lumea intreaga si catre modernitate. Vietnam este una dintre tarile despre care se vorbeste cel mai mult ca destinatie de calatorie. Dupa deschiderea granitelor pentru turism in 1989, Tinutul Dragonului Zburator - asa cum este supranumit Vietnamul - si-a creat un renume unic intre destinatiile turistice din sud-estul Asiei. O calatorie in aceasta tara va fi o experienta deosebita, pe care vei dori sa o repeti. Fascinanta imagine a Vietnamului, cu influente franceze si chineze, cu o bucatarie unica in lume prin prospetime si diversitate, te va uimi la tot pasul. Printre orasele cele mai importante ale Vietnamului se numara: Hanoi, Hue si Saigon, numit si orasul lui Ho Chi Minh. Multi dintre vizitatori sunt atrasi in Vietnam de frumusetile naturale uimitoare: Delta Fluviului Rosu in zona de nord, Delta Fluviului Mekong in sud, parcuri naturale cu munti inalti si impaduriti si plaje exotice, de o frumusete aparte. Vei putea admira vestigii ale istoriei zbuciumate a tarii, orase cu constructii moderne, parcuri naturale cu jungla si munti cu varfurile in nori, resorturi minunate la malul marii si te vei putea bucura de caldura si ospitalitatea poporului vietnamez.

Colonialism francez: Hanoi

Calatorie in istorie: Da Nang, Sanctuarul My Son, Hoi An, Hue, Tunelurile Cu Chi

Explozie de culoare: Golful Halong, Delta Mekong, Delta Fluviului Rosu, Muntii de Marmura, Plaja Chinezeasca, Trecatoarea Hai Van

Authentic Vietnam & Cambodgia

Incepand de la:

4590 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Food Tour Vietnam & Thailand
Recomandat Eturia

Food Tour Vietnam & Thailand

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

3990 € / pers.
Exploreaza
Authentic Vietnam & Cambodgia
Recomandat Eturia

Authentic Vietnam & Cambodgia

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4590 € / pers.
Exploreaza

Vietnam Vacante

images/product/1209ce8b-21cd-4586-95c0-c5495d19443b/be3d732c48684f29ac5b5ea1c70995df/original_0.jpg
Vacante individuale

Food Tour Vietnam & Thailand

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

3990 € / pers.
Exploreaza
images/product/74685968-1fe9-4e61-8f98-0964edf5f84e/3ed41029782026cba4408e49bb53fb13/original_0.jpg
Vacante individuale

Authentic Vietnam & Cambodgia

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4590 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Vietnam, Cambodgia & Thailanda - combinatia perfecta pentru a descoperi Indochina

Asa cum visez sa ajung peste tot in lumea asta, Cambodgia era demult pe lista pentru impunatorul Angkor Wat. Dar va voi povesti treptat pentru ca turul a inceput cu Vietnam. Am aterizat in Saigon seara tarziu si am descoperit un oras vibrant, cu foar ... Vezi testimonial

Impresii Laos, Vietnam & Cambodgia - aprilie

Nici nu mai stiu a cata vacanta organizata absolut perfect (daca nu e un pleonasm) de catre Eturia este aceasta! O vacanta tailor made, asa cum aceasta companie si-a castigat, pe drept cuvant, un renume! Ca sa fiu inteleasa bine, tailor made ins ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!