Caraibe, America Latina

Croaziera Guianele Sud-Americane & Bazinul Amazonului - Seabourn Pursuit Croaziere

21 zile / 19 nopti
Vei vizita Port of Spain, Oceanul Atlantic, Paramaribo, Macapa, Alter do Chao, Parintins, Manaus, Sao Paulo

Incepand de la:

17.350 € / pers.
Vezi tarife
21 zile

Durata vacantei

4 tari

Vizitate

8 locatii

Explorate

Incepand de la:

17.350 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Croaziere
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Te invitam sa descoperi o lume unica, frumoasa, condimentata cu mister si exotism, intr-o croaziera plina de inedit si aventura in Delta Amazonului, plecand din Barbados si traversand zona Guienelor Salbatice. Vei avea ocazia sa vizitezi Barbados, Trinidad & Tobago, Surinam, Guiana Franceza si Brazilia, vei traversa Linia Equatorului si te vei bucura de Experienta Amazoniana la bordul unuia din cele mai splendide vase ale liniei de croaziere Seabourn Cruises. Proiectat si construit pentru diverse medii conform standardelor PC6 Polar Class, vasul Seabourn Pursuit este dotat cu hardware si tehnologie moderna, special creata pentru a putea oferi pasagerilor o experienta inedita.

Note suplimentare

 • Plecari: 10 - 24 octombrie 2023; 07 - 21 octombrie 2024.
 • Cazare 19 nopti
 • Toate transferurile mentionate in program
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Croaziera Guianele Sud-Americane & Bazinul Amazonului - Seabourn Pursuit Itinerar

 • Zile libere Barbados

  Ai aceste zile la dispozitie pentru relaxare sau pentru a explora insula. Supranumit si „Mica Anglie” datorita conservatorismului cu care au fost mentinute traditiile din perioada coloniala engleza, Barbados a fost numita de primii sai locuitori - Ichirouganaim. Desi relativ o insula mica Barbados este marginita de peste 100 Km de plaje cu nisip alb si fin, scaldate de ape de un albastru stralucitor; spectaculozitatea insulei este data si de contrastul dintre coasta de est scaldata de apele Oceanului Atlantic si restul zonelor litorale: plajele alterneaza cu monoliti din roca coraligena ciudat sculptate de vant si apa. Insula de mica altitudine Barbados face parte din Antilele Mici fiind situata in vestul Oceanului Atlantic si in estul Marii Caraibelor la circa 430 Km distanta nord est de coastele Venezuelei. La vest de Barbados cele mai apropiate insule sunt St. Vincent & Grenadines si Saint Lucia, iar in sud Trinidad & Tobago, cu care Barbados imparte oficial un hotar maritim fix.

 • Cazare Barbados

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Transfer hotel - port Barbados

  Durata: 0.5 h

  Astazi vei fi transferat de la hotelul din Barbados catre port pentru a te imbarca pe vasul de croaziera.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Port of Spain

  Astazi vei ajunge in Port of Spain, capitala tarii Trinidad & Tobago si unul din cele mai importante orase din bazinul Caraibelor.Situat intre Golful Paria si dealurile Northern Range, orasul adaposteste numeroase mecanisme de afaceri, inclusiv puternica industrie a petrolului si gazelor, fiind marcat de perioada coloniala si ecosistemele de padure tropicala si plaja care se regasesc in zona. Poti vizita Queen’s Park Savannah - un parc natural care gazduieste Gradina Botanica Regala si Gradina Zoologica, Woodford Square - centrul social al orasului, Casa Rosie - cladirea parlamentara a natiunii, reconstruita in 1906, dupa ce a ars in timpul Razboaielor Civile din 1903, sau Magnificent Seven - o colectie de conace ce apartin de perioada Victoriana si Edwardiana.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Zile libere croaziera - Seabourn Pursuit

  Aceste zile le vei dedica relaxarii, in timp ce vasul de croaziera navigheaza catre urmatoarele locatii. Poti vizita Centrul de Descoperire, adiacent Lounge-ului Expedition de pe puntea 4, care actioneaza ca un centru academic pentru oaspeti, acestia putand afla informatii noi despre istoria naturala si programele culturale ale zonei. Zi de zi poti vizita acest loc pentru a lua parte la diferite prelegeri sau sedinte de informare. O alta modalitate de petrecere a timpului liber este aceea de a face o plimbare cu submarinul, explorand adanc apele sau pur si simplu te poti relaxa cu un cocktail sau un pahar de vin in Expedition Lounge, sau la oricare din lounge-urile existente pe vas.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Paramaribo

  Astazi nava va acosta in Paramaribo, capitala statului Surinam, al carui centru istoric a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 2002. Cu aceasta ocazie vei putea vizita unele dintre obiectivele turistice reprezentative ale orasului, intre care se numara: Fortul Zeelandia (Palatul Prezidential), Piata Independentei, faleza Raului the Surinam sau Gradina Palmierilor.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Devil`s Island

  Astazi vei ajunge pe Devil's Island in Guiana Franceza. Insula Diavolului (Ile Du Diable) face parte din arhipelagul Iles du Salut (Salvation`s Islands) Insulele Salvarii, numite asa deoarece misionarii europeni au scapat de ciuma migrand pe aceste insule, pe care inexplicabil ciuma le-a ocolit. Acum o destinatie turistica, insulele au devenit cunoscute datorita romanului Papillon al lui Henri Charriere. Colonia de detentie se gasea de fapt pe trei insule: Insula Diavolului, Ile Royale si Ile Saint-Joseph de Passe separate de trecatorile Passe de Grenadines si Passe de Desirade. Considerata ca inchisoare de maxima siguranta, in colonie erau trimisi prizonierii cu cele mai grele condamnari, unde desi se bucurau de o libertate relativa nu puteau evada din cauza izolarii, a bolilor tropicale si a pericolelor din apele din jur (curenti puternci si rechini). Prizonierii morti erau aruncati rechinilor, singurele morminte din cimitir erau cele ale gardienilor si ale familiilor acestora.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Zi libera croaziera - Seabourn Pursuit

  Ziua de astazi o vei dedica relaxarii, in timp ce vasul de croaziera navigheaza catre urmatoarea locatie.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Macapa

  Astazi vei ajunge in Macapa, capitala statului Amapa din nordul Braziliei, oras situat in Delta Amazonului, de-a lungul canalului nordic al fluviului. Orasul se situeaza direct pe linia Ecuatorului, distinctie marcata de monumentul Marco Zero. Colonistii portughezi au stabilit aici un avanpost la inceputul secolului al XVIII-lea - Fortaleza de Sao Jose - un simbol al trecutului colonial al orasului si una dintre cel mai bine conservate structuri milotare din Brazilia. In Macapa se poate ajunge doar cu barca sau avionul, orasul fiind un punct de oprire pentur pasarile migratoare, care sunt hranite alaturi de alte pasari din zona, precum flamingo, ibis sau alte specii locale.

 • Traversare Ecuator

  Spre seara vei traversa linia Ecuatorului, iar pentru cei care au parte de aceasta experienta prima data exista un ritual considerat a fi initiat de Regele Neptun si curtea sa prin care trebuie sa treaca.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Amazon

  Vei naviga pe Amazon, fluviul cu cel mai mare debit de pe glob ce strabate continentul sud-american de la vest la est si unde padurea tropicala se intinde pe o suprafata enorma. Impreuna cu numerosii sai afluenti, Amazonul dreneaza o suprafata de teren aproximativ de dimensiunile Australiei, iar adancimea sa este suficienta pentru ca navele maritime sa-l strabata pana la Iquitos (in Provincia Mayanas din Peru). Fluviul strabate 5 tari: Brazilia, Peru, Bolivia, Columbia si Ecuador. Acesta deverseaza in Oceanul Atlantic printr-un estuar de circa 250 km, de zece ori mai multa apa decat Fluviul Mississippi, avand un debit anual de circa 6. 500 km3/an. Descoperit in 1500 de Vicente Yanez Pinzon, Amazonul a fost explorat mai amanuntit pentru prima oara in 1541 de Gonzalo Pizzaro pornit in cautarea mult ravnitului El Dorado.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Alter do Chao

  Astazi vei fi ajunge in Alter do Chao, o asezare fermecatoare situata pe malul Amazonului, in apropierea caruia se afla Ilha do Amor, una dintre cele mai fotografiate insule de nisip alb din intreaga lume. Tot in apropiere poti explora Lago Verde, laguna la care vei putea ajunge cu o canoe.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Parintins

  Astazi nava va acosta in Parintins, oras situat in statul brazilian Amazonas, la aproximativ 230 de mile de Manaus. Orasul se afla pe una din cele patru insule formate atunci cand o insula fluviala a fost despratita de convergenta raurilor Madeira, Sucunduri si Abacaxis in Amazon. Micul oras, in care se poate ajunge doar pe apa sau pe calea aerului, gazduieste Festivalul Anual Boi-Bumba, a doua cea mai mare sarbatoare din Brazilia dupa Carnavalul de la Rio. In ultimul weekend din luna iunie zeci de mii de petrecareti isi dau adunarea pe stadionul Bumbodromo din oras, in timp ce cantaretii, dansatorii si muzicienii costumati in costume elaborate, alaturi de care alegorice si papusi gigantice prezinta o reconstituire coregrafica a povestii populare Boi-Bumba, poveste in care un taur este sacrificat inainte de a fi reinviat de un saman. Te poti bucura de obiectivele turistice ale orasului in timp ce te vei plimba cu un triciclo, versiunea locala a unui tuk-tuk asiatic sau plimba-te prin Mercado Municipal, unde poti gasi medicamente pe baza de plante sau obiecte de artizanat realizate de poporul indigen Mawe.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Transfer port - aeroport Manaus

  Durata: 0.5 h

  Vei fi preluat dela portul din Manau si transferat catre aeroport pentru imbarcare.

 • Zbor - Sao Paulo

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer aeroport - hotel Sao Paulo

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la aeroport Sao Paulo la hotelul la care vei fi cazat.

 • Cazare Sao Paulo

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Zi libera Sao Paulo

  Ai la dispozitie aceasta zi libera in Sao Paulo pentru a descoperi pe cont propriu cele mai importante atractii ale acestuia. Iti recomandam o vizita in Cartierul Liberdade la Catedral da Se. Poti servi o cafea la Patio do Colegio, dupa care poti merge pe strada Boa Vista pentru a admira Cladirea Martinelli si Teatrul Municipal. Nu rata Bulevardul Paulista si Cartierul Jardins.

 • Cazare Sao Paulo

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Transfer hotel - aeroport Sao Paulo

  Durata: 1 h

  Vei fi preluat de la hotel si transferat catre aeroportul din Sao Paulo pentru imbarcare.

 • Zbor Sao Paulo - Londra

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

Optiuni Cazare Hoteluri

Bougainvillea Barbados 4*
Barbados

Bougainvillea Barbados 4*

Deluxe Studio

Mic dejun

Seabourn Pursuit 5*
Vas de croaziera

Seabourn Pursuit 5*

Veranda Suite

Pensiune completa

Wyndham Sao Paulo Paulista 4*
Sao Paulo

Wyndham Sao Paulo Paulista 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Bougainvillea Barbados 4*
Barbados

Bougainvillea Barbados 4*

Deluxe Studio

Mic dejun

Seabourn Pursuit 5*
Vas de croaziera

Seabourn Pursuit 5*

Panorama Veranda Suite

Pensiune completa

Wyndham Sao Paulo Paulista 4*
Sao Paulo

Wyndham Sao Paulo Paulista 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Bougainvillea Barbados 4*
Barbados

Bougainvillea Barbados 4*

Deluxe Studio

Mic dejun

Seabourn Pursuit 5*
Vas de croaziera

Seabourn Pursuit 5*

Penthouse Suite

Pensiune completa

Wyndham Sao Paulo Paulista 4*
Sao Paulo

Wyndham Sao Paulo Paulista 4*

Deluxe Room

Mic dejun

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
03:30
Aterizare Londra

08:20

09:50
BRITISH AIRWAYS
Decolare Londra
Durata zborului
08:45
Aterizare Bridgetown

11:30

15:15
BRITISH AIRWAYS
Decolare
Durata zborului
03:55
Aterizare Sao Paulo

13:15

18:10
LAN AIRLINES
Decolare Sao Paulo
Durata zborului
11:15
Aterizare Londra

16:05

07:20
BRITISH AIRWAYS
Decolare Londra
Durata zborului
03:25
Aterizare Bucuresti

09:25

14:50
BRITISH AIRWAYS

Vezi harta

Barbados Sfaturi

• Locuitorii din Barbados sunt foarte amabili si politicosi si au un respect foarte mare pentru familie, astfel ca se asteapta la acelasi respect din partea ta. Nu te angaja in discutii politice sau pe teme rasiale si respecta drepturile homesexualilor., • Tine cont de faptul ca este ilegal sa porti articole vestimentare de camuflaj sau alte obiecte in aceste culori specifice. Barbados isi mentine conservatorismul britanic astfel ca tinutele sumare sau de plaja nu sunt acceptate in spatiile publice. Toate plajele din Barbados sunt publice, insa nudismul nu este practicat.

Barbados
Barbados
Barbados

Informatii legate de viza turistica in Barbados gasiti aici

Informatii legate de vremea din Barbados gasiti aici

Ghid de calatorie Barbados

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Barbados

Brazilia Sfaturi

Brazilienii sunt singurul popor din America Latina care nu vorbeste limba spaniola si au un comportament destul de diferit fata de alti sud-americani deoarece patria lor mama este mai degraba Portugalia decat Spania. , Sunt tactili, afectuosi si foarte extrovertiti. Femeile se intampina aproape intotdeauna sarutandu-se pe amandoi obrajii, iar barbatii isi strang mainile si se bat calduros pe spate. Brazilienii considera ca este nepoliticos sa ajungi la timp la cineva care te-a invitat la el acasa pentru a servi cina impreuna. Intalnirile de afaceri rareori incep la ora programata si, de obicei, dureaza mult peste ora prevazuta, intarziind astfel toate intalnirile ulterioare. , Volubili si guralivi peste masura, brazilienii apeleaza la gesturi si la mimica fetei pentru a-si sublinia punctul de vedere. , Brazilienii tind sa aiba o perspectiva foarte avangardista, inlaturand ceea ce e vechi si luand-o mereu de la capat, insa sunt traditionalisti in ceea ce priveste familia si obiceiurile sociale., Incearca sa nu raspunzi cu suspiciune la comportamentul cald al brazilienilor; ei se straduiesc sa fie pe placul celorlalti si sa-i multumeasca ori de cate ori e posibil, iar daca esti rigid si formal, ii veti deruta. Brazilienii exceleaza ca invadatori ai spatiului, asa ca nu iti schimba locul daca un brazilian se asaza pe o canapea de trei locuri ca a patra persoana.

Brazilia
Brazilia
Brazilia
Brazilia

Informatii legate de viza turistica in Brazilia gasiti aici

Informatii legate de vremea din Brazilia gasiti aici

Ghid de calatorie Brazilia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Brazilia

Mesele sunt destul de bogate in Brazilia, mancarea este din belsug, asteapta-te sa gasesti carne de vita si peste in mai toate localurile.
Trebuie sa te astepti ca iarna sa se innopteze devreme, ora 18 cu siguranta nu va prinde lumina zilei.
Lunile mai si iunie sunt cele mai ploioase, asa ca e bine sa ai o pelerina la indemana.
Incearca sa eviti purtarea bijuteriilor scumpe, a ceasurilor, afisarea camerelor de fotografiat performante - acestea pot fi foarte atractive pentru hoti, iar neatentia te poate costa.
Bulevardele mari si luminate sunt destul de sigure pentru a te plimba noapte si ar fi de preferat sa eviti plimbarile pe stradutele laturalnice mai ales daca esti singur.
E recomandat sa ignori persoanele care se ofera sa va schimbe banii.
In capitala si alte mari orase vei gasi case de schimb valutar unde sa schimbi dolari, insa daca vei calatori in locuri izolate, cum ar fi jungla amazoniana, iti recomandam sa ai bani cash caci va fi dificil sa gasesti o banca sau un bancomat. "

Surinam Sfaturi

Surinam
Surinam

Informatii legate de viza turistica in Surinam gasiti aici

Informatii legate de vremea din Surinam gasiti aici

Ghid de calatorie Surinam

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Surinam

O tara primitoare, de la efervescenta capitala Paramaribo si pana la tinuturile acoperite de jungla aparent de nepatruns, Suriname este aparent o tara a discordantelor, datorate contrastului dintre traditiile perpetuate ale etnciilor okanisi (una dintre cele sase populatii ce formeaza asa numitii maroon - descendenti ai fostilor sclavi africani) cat si ale urmasiilor populatiilor indigene pe de o parte, iar pe de alta parte faptul ca statul Suriname este printre putinele tari din America de Sud in care cazinourile sunt autorizate legal, dar si explozia de verde a naturii exotice ce incita si invita.

Trinidad si Tobago Sfaturi

Fii constient de traditiile si obiceiurile locale. Arata respect fata de comunitatea si credintele lor., Contribuie la conservarea mediului inconjurator, evita poluarea si recicleaza daca este posibil., Fii atent la bunurile tale personale in zonele aglomerate si pastreaza-ti valorile in siguranta., Respecta legile locale referitoare la consumul de alcool si substante interzise.

Trinidad si Tobago
Trinidad si Tobago
Trinidad si Tobago
Trinidad si Tobago

Informatii legate de viza turistica in Trinidad si Tobago gasiti aici

Informatii legate de vremea din Trinidad si Tobago gasiti aici

Ghid de calatorie Trinidad si Tobago

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Trinidad si Tobago

Vizitand Trinidad & Tobago, te poti astepta la o experienta vibranta si diversa. Vei descoperi plaje cu nisip fin, paduri tropicale bogate in biodiversitate, cultura vibranta si o seri de activitati recreative.

Cand sa vizitezi Barbados Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Barbados
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Brazilia Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Brazilia
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Surinam Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Surinam
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Trinidad si Tobago Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Trinidad si Tobago
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia

 

Trei platforme, un standard: Excelenta Eturia

sejureuropa.ro

Peste 200.000 de vacante urbane si experiente culturale

Sejur Europa

Rezervare facila, exclusiv online
Exploreaza colectia noastra de sejururi prestabilite sau creeaza-ti propriul itinerar adaugand hoteluri, zboruri, transferuri, rent a car, plus experiente inedite, toate la cele mai bune tarife.

sejureuropa.ro
sejurexotic.ro

Peste 100.000 de vacante la plaja

Sejur Exotic

E usor, ca o briza tropicala
Rezerva simplu si rapid, direct online, o vacanta de vis in tinuturi exotice, beneficiind de tarife avantajoase si o selectie vasta de hoteluri de calitate.

sejurexotic.ro
Eturia Travel

Ai nevoie de indrumare in alegerea vacantei tale? Suntem aici pentru tine!

Eturia Travel

Descopera lumea cu Eturia
De 17 ani, Eturia iti ofera inspiratia calatoriilor de neuitat, fie ele individuale sau de grup, in peste 150 de tari exotice, imbinand experientele autentice cu serviciile de inalta calitate.

Ai nevoie de indrumare in alegerea vacantei tale?
Suntem aici pentru tine!