America Latina

Surinam Despre destinatie

De la efervescenta oraselor pana la jungla aparent de nepatruns
Despre Surinam

De la efervescenta oraselor pana la jungla aparent de nepatruns

O tara primitoare de la freamatul capitalei Paramaribo si pana la tinuturile acoperite de jungla aparent de nepatruns, Suriname are aspectul unui copac al carui trunchi se sprijina pe tarmul Oceanului Atlantic, datorita raurilor pe care le colecteaza in drumul sau si care au aspectul unui coronament. Oarecum o tara a contrastelor, ies in evidenta traditiile perpetuate ale etnciilor okanisi (una dintre cele sase populatii ce formeaza asa numitii...  [ Citeste tot ]

Fast facts Surinam Fast facts

Suprafata
163.821 km2
Populatie
575 mii
Fus orar GMT
-3 ore
Prefix telefonic
+597
Nume oficial
Republica Surinam
Capitala
Paramaribo
Forma de guvernare
Democratie constitutionala

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia

 
Mii de vacante, 3 platforme diferite de rezervare. Orice ai alege, suntem aici pentru tine!