America de Nord

Circuit de grup - Across Canada, 13 zile - octombrie 2024 Grup cu insotitor Eturia

13 zile / 11 nopti
Vei vizita Vancouver, Calgary, Parcul National Banff, Montreal, Quebec, Ottawa, Rockport, Toronto, Cascada Niagara

Incepand de la:

5.270 € / pers.
Vezi tarife
13 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

9 locatii

Explorate

  Doamna  

Partaj disponibil

Incepand de la:

5.270 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Canada este o destinatie pe cat de vasta pe atat de complexa si surprinzatoare. Vei vizita renumitele metropole canadiene Vancouver, Calgary, Ottawa, Montreal, Toronto si Quebec City, fiecare cu personalitatea si farmecul sau. Te vei lasa cucerit de peisajele grandioase din Parcul National Banff, dar si de incredibilul spectacol al naturii oferit de Cascada Niagara, aflata la granita dintre Canada si Statele Unite ale Americii.

Note suplimentare

 • Partaj doamna disponibil
 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Across Canada, 13 zile - octombrie 2024 Itinerar

 • Tur de oras Vancouver

  Durata: 3 h

  Vei face un tur al orasului Vancouver si vei vizita Parcul Stanley, Chinatown, una dintre cele mai mari enclave chinezesti de pe continentul nord-american, Granville Island si Gastown, cartierul vechi, unde vei gasi Ceasul cu aburi, unul dintre simbolurile orasului. Vei avea ocazia sa fotografiezi emblematica cladire Canada Place si sa te plimbi pe Robson Street, cea mai cunoscuta artera comerciala din oras. Parcul Stanley are o suprafata de 400 ha; aici poti vedea stalpii totemici vopsiti in culori vii si poti admira Podul Lion’s Gate. Chinatown este cel mai mare cartier chinezesc din Canada, numarand peste 250000 de locuitori, si a fost infiintat in perioada goanei dupa aur.

 • Optional: Vizita Podul Suspendat Capilano

  Durata: 2 h

  Iti recomandam o vizita in North Vancouver, la celebrul pod suspendat Capilano, aflat intr-un parc dedicat, unde vei admira privelistile oferite de padurea tropicala, dar si elemente ale culturii aborigene. Podul se afla la 70m inaltime deasupra Raului Capilano si a fost construit pentru prima data in 1889.

 • Cazare Vancouver

  Hilton Vancouver Downtown, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Zi libera Vancouver

  Vei putea explora pe cont propriu orasul Vancouver. Iti recomandam o plimbare in Parcul Stanley si pe artera comerciala Robson Street. Pentru o priveliste panoramica superba asupra orasului poti urca in turnul Vancouver Lookout.

 • Cazare Vancouver

  Hilton Vancouver Downtown, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Vancouver

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Vancouver.

 • Zbor Vancouver - Calgary

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Calgary

  La sosirea in Calgary ti se va asigura transferul la hotel.

 • Tur de oras Calgary

  Durata: 3 h

  In Calgary vei descoperi zona comerciala Eau Claire, Turnul Calgary, inalt de 191 m, construit in anul 1968, Fortul Calgary, Gradinile Devonian, districtul financiar si Parcul Stampede, complex ce gazduieste anual diverse expozitii, concursuri de rodeo si festivaluri.

 • Cazare Calgary

  Sheraton Suites Calgary Eau Claire, One Bedroom Suite, regim mese Mic dejun

 • Excursie Parcul National Banff

  Durata: 10 h

  Vei face o excursie de o zi in Parcul National Banff, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta ale canadienilor, si nu numai. Vei putea explora minunile naturale ale acestui parc: Lacurile Louise si Moraine, Ghetarul Victoria, Cascadele Takakkaw sau Valea Celor 10 Varfuri. Primul si cel mai renumit parc national al Canadei cuprinde cele mai spectaculoase peisaje din Muntii Stancosi. Originile parcului dateaza din 1883, fiind numit initial Parcul Muntii Stancosi, si a fost a treia zona din lume, dupa Yellowstone si Australia's Royal, care a primit titulatura de parc national.

 • Cazare Calgary

  Sheraton Suites Calgary Eau Claire, One Bedroom Suite, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Calgary

  Vei fi transferat la aeroportul din Calgary pentru zborul intern.

 • Zbor Calgary - Montreal

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Montreal

  La sosirea in Montreal ti se va asigura transferul la hotel.

 • Cazare Montreal

  DoubleTree by Hilton Montreal, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Tur de oras Montreal

  Durata: 3 h

  Te vei bucura de un tur al orasului Montreal, numit Ville-Marie de catre colonistii francezi. Montreal este supranumit si Cetatea Sfintilor datorita unor frumoase biserici, precum Oratoriul (Oratoire Saint Joseph) - cea mai mare biserica din Canada, a carei cupola este a doua din lume dupa cupola Basilicii Sfantul Petru din Roma. Arhitectura eclectica a orasului este o atractie turistica importanta in sine, chiar si metroul din Montreal fiind decorat cu opere de arta ale unora dintre cele mai celebre nume din cultura orasului. Vei vedea Place des Arts, Universitatea McGill, Muzeul de Arte, promenada fluviului St. Lawrence, Stadionul Olimpic si cartierul rezidential Mt. Royal.

 • Cazare Montreal

  DoubleTree by Hilton Montreal, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Montreal - Quebec City

  Vei fi transferat catre est, pana la Quebec City.

 • Tur de oras Quebec

  Durata: 3 h

  Vei vizita la pas centrul istoric al “celui mai european oras al Americii de Nord” - Quebec City. Strazile pietruite si stilul arhitectural al cladirilor din Orasul Vechi evoca atmosfera vechilor orasele franceze. Vei admira Promenade des Gouverneurs si privelistea de pe malul fluviului St. Lawrence. Vei traversa Grand Allee si Place D’armes, admirand celebrul Hotel Chateau Frontenac si Dufferin Terrace. De asemenea, vei vizita locuri cu incarcatura istorica: Plains of Abraham, de unde vei admira fortareata Quebec, Dealul Parlamentului si Catedrala Notre Dame. La final, te vei plimba prin fermecatoarele piete Place Royale si Place de Paris si pe stradutele pietruite din cochetul cartier Petit Champlain.

 • Cazare Quebec

  Hotel Pur Quebec, a Tribute Portfolio Hotel, City View Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Quebec - Ottawa

  Vei fi transferat catre Ottawa, capitala Canadei.

 • Tur de oras Ottawa

  Durata: 3 h

  Capitala Canadei reflecta un mix intre originile nativilor americani si cultura britanica. Te vei plimba pe malul Canalului Rideau, locul de desfasurare a numeroase evenimente pe tot parcursul anului, si in Piata ByWard, apoi vei vedea cladirile de pe Dealul Parlamentului, ce imprima o atmosfera sobra, tipic britanica. Cladirea Parlamentului Canadian este simbolul orasului Ottawa. Muzeul Civilizatiei este, de asemenea, unul dintre cele mai apreciate obiective din oras, alaturi de Muzeul Stiintelor si Tehnologiei si Galeriile Nationale de Arta.

 • Cazare Ottawa

  Delta Ottawa City Center, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Ottawa - Toronto

  Vei fi transferat catre Toronto, iar pe traseu vei admira o regiune de o frumusete uimitoare Thousand Islands, aflata la punctul de varsare a Raului St. Lawrence in apele Lacului Ontario.

 • Croaziera 1000 de insule

  Durata: 1 h

  Vei face o scurta croaziera cu plecare din Rockport in regiunea celor 1000 de insule, risipite in apele fluviului St. Lawrence, la granita dintre Canada si SUA, un loc incarcat de istorie, cunoscut si sub numele de Gradina Marelui Spirit. Destinatia este incrisa pe lista patrimoniului universal UNESCO.

 • Tur de oras Toronto

  Durata: 3 h

  Toronto este cel mai mare centru urban al Canadei, fost teritoriu al triburilor iroquois. Toronto isi are originea odata cu infiintarea de catre colonistii francezi a unui avanpost comercial la Fort Rouille, intre anii 1750 - 1759, ajungand in perioada contemporana una dintre marile metropole ale lumii, al patrulea de pe continentul nord-american. Vei explora zona Vechiului Toronto si vei vedea Stadionul Roger Centre, celebrul CN Tower, simbolul orasului, artera comerciala Yonge, cartierul financiar, Catedrala Sfantul Mihail, Piata St. Lawrence, vechea Primarie - o cladire construita in stil englezesc, dar si modernul sediu al noii Primarii. Vei ajunge apoi in Piata Dundas, un adevarat “Times Square” al Toronto-ului, unde se afla si Centrul Comercial Eaton.

 • Cazare Toronto

  Novotel Toronto Centre, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Excursie Cascada Niagara si Niagara on the Lake

  Durata: 10 h

  Cascada Niagara este una dintre cele mai populare atractii de pe continentul american, fiind situata la granita dintre SUA (statul New York) si Canada (Provincia Ontario). Cascada este un ansamblu format din trei caderi de apa: American Falls (Cascada Americana), Bridal Veil Falls (Cascada Valul Miresei), ambele de pe teritoriul SUA, si Horseshoe Falls (Cascada Potcoava), aflata pe teritoriul Canadei. Lacurile Erie si Ontario sunt legate intre ele prin Raul Niagara, diferenta de nivel fiind de 58 metri; cursul apei este despartit in doua de Insula Caprei. Pe partea americana, cascada are o latime de 363 de metri si o cadere de 21 de metri, iar pe partea canadiana cascada are o latime de 792 metri si o inaltime de 54 metri. Turul include si o scurta oprire in incantatorul orasel Niagara on the Lake, ce dateaza din secolul XIX, fiind prima capitala a Canadei, in 1791.

 • Croaziera Cascada Niagara - Hornblower

  Vei face scurta croaziera pentru a admira de aproape Cascada Niagara.

Optiuni Cazare Hoteluri

Hilton Vancouver Downtown 4*
Vancouver

Hilton Vancouver Downtown 4*

Standard Room

Mic dejun

Sheraton Suites Calgary Eau Claire 4*
Calgary

Sheraton Suites Calgary Eau Claire 4*

One Bedroom Suite

Mic dejun

DoubleTree by Hilton Montreal 4*
Montreal

DoubleTree by Hilton Montreal 4*

Standard Room

Mic dejun

Hotel Pur Quebec, a Tribute Portfolio Hotel 4*
Quebec

Hotel Pur Quebec, a Tribute Portfolio Hotel 4*

City View Room

Mic dejun

Delta Ottawa City Center 4*
Ottawa

Delta Ottawa City Center 4*

Standard Room

Mic dejun

Situat ideal la cativa pasi de numeroase atractii din centrul orasului, Delta Ottawa City Center est...  [ Citeste tot ]

Novotel Toronto Centre 4*
Toronto

Novotel Toronto Centre 4*

Standard Room

Mic dejun

Situat la 6 minute de mers pe jos de Union Station, in cartierul St. Lawrence, Novotel Toronto Centr...  [ Citeste tot ]

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
3h 10m
Aterizare Paris
05.10.2024
06:25
05.10.2024
08:35
AIR FRANCE
Decolare Paris
Durata zborului
9h 50m
Aterizare Vancouver
05.10.2024
10:20
05.10.2024
11:10
AIR FRANCE
Decolare Vancouver
Durata zborului
1 h 24 m
Aterizare Calgary
08.10.2024
11:30
08.10.2024
13:54
Decolare Calgary
Durata zborului
4 h 05 m
Aterizare Montreal
10.10.2024
09:45
10.10.2024
15:58
Decolare Toronto
Durata zborului
7h 15m
Aterizare Amsterdam
16.10.2024
22:40
17.10.2024
11:55
KLM
Decolare Amsterdam
Durata zborului
2h 45m
Aterizare Bucuresti
17.10.2024
13:35
17.10.2024
17:20
KLM

Vezi harta

Canada Sfaturi

Majoritatea canadienilor sunt mandri de reputatia internationala a tarii lor, aceasta fiind o natiune progresista, cu o diversitate culturala impresionanta. In ciuda similitudinilor cu Statele Unite, canadienii tin la identitatea lor nationala, la trecutul istoric si mostenirea culturala a tarii lor. Conversatiile privind diferentele si asemanarile dintre canadienii si cetatenii Statelor Unite trebuie abordate cu grija, putand fi de multe ori interpretate ca inadecvate. , De evitat in societate subiectele controversate. Acestea pot include subiecte precum politica, religie, homosexualitate, rasism, avorturi, patriotism si criticile aduse guvernului. Ca oriunde in lume localnicii nu apreciaza criticile aduse guvernului lor de catre straini. Asigura-te ca stii inclinatiile politice ale celor din jurul tau inainte de a te angaja in astfel de subiecte., Este considerat nepoliticos sa vorbesti tare la telefonul mobil in spatii publice inchise, precum trenuri, restaurante, muzee, lifturi sau oriunde unde cei din jur va pot auzi. In ceea ce priveste vizitele la opera, teatru, cinema, lacasurilor de cult, prelegeri/cursuri, aici telefonul mobil trebuie tinut inchis., Modul de adresare - In general, majoritatea canadienilor, chiar si intr-un mediu de afaceri, prefera folosirea numelui de botez. Canadienii ti se vor adresa pe numele de botez imediat dupa ce ati facut cunostinta.

Canada
Canada
Canada
Canada

Informatii legate de viza turistica in Canada gasiti aici

Informatii legate de vremea din Canada gasiti aici

Ghid de calatorie Canada

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Canada

Canada este mandra de multiculturalismul ei. Acesta se manifesta, in parte, prin acceptarea fara prejudecati a limbilor diferite. De asemenea, clima, geografia si limba pot diferi drastic de la o regiune la alta a Canadei; localnicii ar aprecia foarte mult daca un vizitator ar recunoaste fiecare provincie sau regiune, mai ales in Quebec, unde franceza este prima limba vorbita.
Prin urmare, cand calatoresti prin Canada, nu ti-ar strica sa stii putina geografie. Exista zece provincii care, in mare, sunt analoage statelor si trei teritorii. Eticheta de calatorie mai inseamna si sa recunosti, sa apreciezi diferentele culturale dintre zone si sa accepti aceste diferente.

Cand sa vizitezi Canada Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Canada
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia