America de Nord

Best of Canada's West - circuit cu autorulota Circuit self-drive

14 zile / 12 nopti
Vei vizita Vancouver, Okanagan, Revelstoke, Lake Louise, Parcul National Jasper, Clearwater

Incepand de la:

2.850 € / pers.
Vezi tarife
14 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

6 locatii

Explorate

Incepand de la:

2.850 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit self-drive
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Vestul Canadei este destinatia potrivita pentru o explora minunile naturii si a admira splendoarea parcurilor nationale. Iti propunem un circuit la volanul unei autorulote confortabile, complet echipate, care iti va oferi ocazia sa vizitezi superba metropola canadiana Vancouver, sa experimentezi un tur in salbaticie, sa profiti de izvoarele termale si sa admiri peisaje spectaculoase cu versanti stancosi cu varfurile acoperite de zapada, oglindindu-se in apele turcoaz ale lacurilor din jur.

 • Cazare 12 nopti
 • Toate transferurile mentionate in program
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Best of Canada's West - circuit cu autorulota Itinerar

 • Timp liber Vancouver

  Vei avea prima parte a zilei la dispozitie pentru a descoperi Vancouver, unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii. Poti vizita Stanley Park, Chinatown si Granville Island. Parcul Stanley are o suprafata de 400 ha, egala cu centrul orasului Vancouver si a fost infiintat la doar un an dupa intemeierea orasului, in 1886. Aici vei gasi stalpii totemici vopsiti in culori vii, apoi vei explora Chinatown, cel mai mare cartier chinezesc din Canada, infiintat in perioada goanei dupa aur.

 • Preluare autorulota inchiriata Vancouver

  Vei prelua autorulota de la biroul de inchirieri din oras. Dupa formalitatile si turul de acomodare cu dimensiunile masinii (circa 25 min) poti incepe aventura in Vestul Canadei.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Self drive Vancouver - Okanagan

  Self drive 210 mile/340 km. Astazi vei urma TransCanada Highway spre valea Okanagan, o regiune de un pitoresc deosebit, cu numeroase culturi de vita de vie, favorizate de climatul cald si zilele insorite. Pe traseu vei putea vizita centrele viticole de la Oliver si Penticton, orasul Kelowna si labirintul de tuneluri si poduri Othello-Quintette Tunnels de langa Hope, construit pentru a strabate canionul Fraser. Aici vei putea lua telecabina Hell's Gate Airtram pentru o experienta unica, cu multa adrenalina, deasupra Canionului Frazer. Vei campa pe malul Lacului Okanagan, marginit de paduri de pini ponderosa, unde te vei putea bucura de liniste si relaxare sau vei putea alege diverse activitati pe apa.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Zi libera Okanagan

  Astazi vei avea zi libera. Vei putea explora regiunea Okanagan pe cont propriu.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Self drive Okanagan - Revelstoke

  Self drive 145 mile/235 km. Astazi vei putea vizita oraselul Salmon Arm, unde te vei putea plimba pe cel mai lung ponton din lemn din America de Nord. Vei pleca apoi spre Revelstoke, orasel ascuns in inima muntilor Monashee, situat intre Parcul National Revelstoke si Parcul National Glacier. Statiunea se bucura de peisaje suprinzatoare tot timpul anului, fiind supranumita Capitala Alpina a Canadei.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Self drive Revelstoke - Lake Louise

  Self drive 145 mile/ 235 km. Vei continua calatoria spre Parcul National Banff si Lacul Louise, simbolurile Canadei, locuri de o frumusete greu de descris in cuvinte. Pe traseu vei putea vizita podul natural format peste raul Hicking Horse, situat in Parcul National Yoho. Iti recomandam sa campezi pe malul Lacului Louise, pentru a profita pe deplin de minunatele privelisti si de inegalabilul spectacol al naturii - un loc unde iti va fi imposibil sa faci o fotografie nereusita.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Zi libera Lake Louise

  Astazi vei avea zi libera. Poti opta sa ramai in campingul de la Lake Louise sau poti sa faci o incursiune in Parcul National Banff, urmand traseul Bow Valley Parkway, pe parcursul careia vei putea poposi in punctele de belvedere pentru a fotografia natura in toata splendoarea ei. Vei putea explora minunile naturale ale acestui parc, dar si zona Lacurilor Louise, Moraine, Valea Ten Peaks si Valea Bow. Originile parcului dateaza din 1883, Banff fiind numit initial Parcul Muntii Stancosi si fiind a treia zona din lume dupa Yellowstone si Australia's Royal denumita parc national. Vei putea face o plimbare cu gondola la Sulphur Mountain sau te vei putea relaxa la izvoarele termale Banff.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Self drive Lake Louise - Parcul National Jasper

  Self drive 210 mile/ 340 km. Astazi vei continua calatoria spre Parcul National Jasper, cel mai mare din Muntii Stancosi Canadieni, localizat in provincia Alberta, la nord de Parcul National Banff. Vei descoperi aici ghetari, izvoare fierbinti, lacuri, cascade si versanti stancosi impresionanti. Vei putea explora ghetarul Athabasca, fie la bordul unui Ice Explorer, fie optand pentru o tura de hikking, cu ghid si echipament special.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Zi libera Parcul National Jasper

  Astazi vei avea zi libera. Vei putea face o scurta croaziera pe Lacul Maligne in timpul careia vei vizita si Insula Spirit, destinatie de renume mondial, accesibila doar cu barca - perla Parcului National Jasper.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Self drive Parcul National Jasper - Clearwater

  Self drive 200 mile/ 320 km. Vei continua periplul strabatand Parcul Provincial Wells Gray, pana la Clearwater, un orasel plin de farmec situat intre munti. Iti recomandam o oprire la Blue River, unde poti opta pentru un River Safari, care iti va oferi posibilitatea sa suprinzi ursii bruni in salbaticie. Clearwater este ultima oprire inainte de a te intoarce in Vancouver. Poti alege ca punct final al zilei Helmcken Falls Lodge & RV Park, un loc unde vei continua sirul experientelor in natura.

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Self drive Clearwater - Vancouver

  Self drive 295 mile/ 475 km. Astazi te vei indrepta din nou spre coasta vestica a Canadei pentru o noua incursiune in frumoasa metropola Vancouver. Vei campa la Burnaby Cariboo, situat chiar in apropierea orasului, de unde puteti lua shuttle bus pana in centrul orasului (la fiecare 30 minute).

 • Cazare Canada

  Autorulota Compact RV, Autorulota, regim mese Fara mese incluse

 • Zi libera Vancouver

  Vei putea explora pe cont propriu orasul Vancouver. Iti recomandam o plimbare in Parcul Stanley si pe artera comerciala Robson Street. Pentru o priveliste panoramica superba asupra orasului poti urca in turnul Vancouver Lookout.

 • Predare autorulota inchiriata Vancouver

  Vei preda autorulota la biroul Cruise America din oras.

 • Cazare Vancouver

  Rosedale on Robson Suite Hotel, Deluxe Suite, regim mese Fara mese incluse

Optiuni Cazare Hoteluri

Rosedale on Robson Suite Hotel 3*
Vancouver

Rosedale on Robson Suite Hotel 3*

Deluxe Suite

Fara mese incluse

Autorulota Compact RV 4*
Canada

Autorulota Compact RV 4*

Autorulota

Fara mese incluse

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
2h 10m
Aterizare Munchen

12:40

13:50
LUFTHANSA
Decolare Munchen
Durata zborului
10h 15m
Aterizare Vancouver

15:30

16:45
LUFTHANSA
Decolare Vancouver
Durata zborului
9h 45m
Aterizare Munchen

18:25

13:10
LUFTHANSA
Decolare Munchen
Durata zborului
1h 55m
Aterizare Bucuresti

15:40

18:35
LUFTHANSA

Vezi harta

Canada Sfaturi

Majoritatea canadienilor sunt mandri de reputatia internationala a tarii lor, aceasta fiind o natiune progresista, cu o diversitate culturala impresionanta. In ciuda similitudinilor cu Statele Unite, canadienii tin la identitatea lor nationala, la trecutul istoric si mostenirea culturala a tarii lor. Conversatiile privind diferentele si asemanarile dintre canadienii si cetatenii Statelor Unite trebuie abordate cu grija, putand fi de multe ori interpretate ca inadecvate. , De evitat in societate subiectele controversate. Acestea pot include subiecte precum politica, religie, homosexualitate, rasism, avorturi, patriotism si criticile aduse guvernului. Ca oriunde in lume localnicii nu apreciaza criticile aduse guvernului lor de catre straini. Asigura-te ca stii inclinatiile politice ale celor din jurul tau inainte de a te angaja in astfel de subiecte., Este considerat nepoliticos sa vorbesti tare la telefonul mobil in spatii publice inchise, precum trenuri, restaurante, muzee, lifturi sau oriunde unde cei din jur va pot auzi. In ceea ce priveste vizitele la opera, teatru, cinema, lacasurilor de cult, prelegeri/cursuri, aici telefonul mobil trebuie tinut inchis., Modul de adresare - In general, majoritatea canadienilor, chiar si intr-un mediu de afaceri, prefera folosirea numelui de botez. Canadienii ti se vor adresa pe numele de botez imediat dupa ce ati facut cunostinta.

Canada
Canada
Canada
Canada

Informatii legate de viza turistica in Canada gasiti aici

Informatii legate de vremea din Canada gasiti aici

Ghid de calatorie Canada

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Canada

Canada este mandra de multiculturalismul ei. Acesta se manifesta, in parte, prin acceptarea fara prejudecati a limbilor diferite. De asemenea, clima, geografia si limba pot diferi drastic de la o regiune la alta a Canadei; localnicii ar aprecia foarte mult daca un vizitator ar recunoaste fiecare provincie sau regiune, mai ales in Quebec, unde franceza este prima limba vorbita.
Prin urmare, cand calatoresti prin Canada, nu ti-ar strica sa stii putina geografie. Exista zece provincii care, in mare, sunt analoage statelor si trei teritorii. Eticheta de calatorie mai inseamna si sa recunosti, sa apreciezi diferentele culturale dintre zone si sa accepti aceste diferente.

Cand sa vizitezi Canada Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Canada
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia