Africa

Uganda Despre destinatie

Pamantul gorilelor, arborii leilor
Despre Uganda

Pamantul gorilelor, arborii leilor

Cele mai cunoscute atractii de pe teritoriul Ugandei sunt ultimele exemplare de gorile de munte, cele mai mari dintre primate, dar si unele dintre cele mai pasnice. A privi in ochii acestor giganti blanzi este induiosator si emotionant totodata, mai ales ca au supravietuit mai putin de 700 de exemplare de gorile ce traiesc astazi in Parcul National Bwindi si pe versantii Muntelui Virunga. Uganda este, de asemenea, patria celei mai apropiate rude...  [ Citeste tot ]

Fast facts Uganda Fast facts

Suprafata
236.040 km2
Populatie
42,72 mil
Fus orar GMT
ore
Prefix telefonic
256
Nume oficial
Republica Uganda
Capitala
Kampala
Forma de guvernare
Republica prezidentiala

UGANDA, sau despre cum sa-ti restabilesti topul destinatiilor preferate

Am invatat, in timp, ca tarile continentului african trebuie explorate fara asteptari si cu inima deschisa. Cred ca este cea mai valoroasa si utila lectie invatata acolo: cu cat ai mai putine asteptari, cu atat vei fi mai placut surprins de tot ceea ... Vezi testimonial

Impresii Uganda & Tanzania - august

De ce Uganda si Tanzania? S-au terminat destinatiile sigure si instructive pentru un adolescent? Probabil ca nu, dar ceea ce stiu foarte putini este faptul ca acestea s-au dovedit a fi si sigure si EXTREM de instructive, atractive, palpitante, inedit ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!