Africa

Uganda Descopera

Pamantul gorilelor, arborii leilor
Descopera Uganda - Pamantul gorilelor, arborii leilor
Circuite
Circuite
1

Cele mai cunoscute atractii de pe teritoriul Ugandei sunt si ultimele exemplare de gorile de munte, cele mai mari dintre primate, dar si unele dintre cele mai pasnice, 95% dintre genele lor fiind aceleasi cu ale oamenilor. A privi in ochii acestor giganti blanzi este induiosator si emotionant totodata, mai ales ca au supravietuit mai putin de 700 de exemplare de gorile ce traiesc astazi in Parcul National Bwindi si pe versantii Muntelui Virunga. Uganda este, de asemenea, si patria celei mai apropiate rude ale omului - cimpanzeul, ale carui strigate domina padurea ecuatoriala africana. Comunitatile de cimpanzei sunt obisnuite cu prezenta umana in padurile Kibale, Budongo si in defileul Kyambura din Parcul National Regina Elisabeta. Familia maimutelor este cea mai reprezentativa in Uganda; Padurea Kibale este arealul cu cea mai mare diversitate si densitate de primate din Africa de Est, cu sase specii ce pot fi observate in timpul drumetiilor. Parcul National Mgahinga gazduieste comunitati ale speciei rare de maimute aurii, iar in zona Cascadei Murchison se gaseste unul dintre putinele refugii est africane pentru maimutele patas. Uganda este tara a numeroase grupuri etnice, insa nici unul dintre acestea nu este majoritar. Pe teritoriul ugandez se vorbesc mai mult de 40 de dialecte diferite, insa, de la proclamarea independentei Ugandei, engleza a devenit limba oficiala. Stat cu cea mai mare densitate a populatiei dintre statele din sud-estul Africii, Uganda are fata de alte tari ale lumii cel mai mare procent de locuitori sub 14 ani.

Parcul National Bwindi

Kibale

Parcul National Regina Elisabeta

Share a Trip - Safari Uganda, 9 zile

Incepand de la:

3855 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 3
Share a Trip - Safari Uganda, 9 zile
Vacante Safari
Circuit Share a trip

Incepand de la:

3855 € / pers.
Exploreaza
Discover Uganda & Rwanda
Recomandat Eturia

Discover Uganda & Rwanda

Circuit
Circuit privat

Incepand de la:

4330 € / pers.
Exploreaza
Great East Africa - Uganda, Kenya & Tanzania
Vacante Safari
Safari

Incepand de la:

6850 € / pers.
Exploreaza

Uganda Vacante

uploaded_images/8940223f08d55c9722a2ff188805f95c.jpeg
Circuit
Circuit privat

Incepand de la:

1.490 € / pers. 1.560 €
Exploreaza
uploaded_images/68a2f24a4e2832907830c1317875863e.jpeg
Vacante Safari
Safari

Incepand de la:

1.490 € / pers. 1.560 €
Exploreaza
uploaded_images/0706c6d8fc3f9d191b193115f0e38083.jpeg
Vacante Safari
Circuit Share a trip

Incepand de la:

1.490 € / pers. 1.560 €
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii Kenya, Tanzania & Uganda - februarie

Ne-am intors de curand din ceea ce a fost, pana acum, calatoria vietii noastre: Uganda, Kenya si Tanzania. Impresiile sunt prea vii inca, pentru a putea fi exprimate in cuvinte. Multumim intregii echipe Eturia, si in special Alinei Costici, pentru su ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

De Calatorie Jurnal

Sfaturi pentru o calatorie in Africa Australa

In calatoria mea prin Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, am aflat o sumedenie de lucruri pe care le-am transformat in sfaturi utile pentru viitoarea ta vacanta in aceasta zona. Cand ...

Citeste

Cascada Victoria, un loc in care iti doresti sa ajungi

Odata ce ajungi in aceasta parte a Africii, nu poti rata Cascada Victoria, cea mai inalta cascada din lume. De fapt, ea insasi poate fi un motiv foarte solid ca ...

Citeste

Ce sa faci si ce sa vezi in Namibia – 10 atractii deosebite

Un circuit in sudul Africii este o adevarata lectie de viata, pe care ti-o ofera atat plantele, animalele, dar si oamenii. Am strabatut Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, iar acum ...

Citeste

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!