Asia

Taiwan Descopera

O scena urbana plina de viata
Descopera Taiwan - O scena urbana plina de viata

Destinatie turistica exotica nu numai datorita izolarii sale, ci si prin unicitatea peisajelor, cunoscuta prin ospitalitatea locuitorilor sai, Taiwan este unul dintre statele in care economia bazata pe turism este unul dintre motoarele bunastarii generale. Taiwan are o recunoastere restransa, fiind recunoscut de doar 23 de state. Considerata de China drept provincie datorita pozitionarii in mijlocul zonei vestice a Pacificului, este apreciata drept o importanta pozitie strategica. Taiwan este supranumit si „Insula Pestilor" datorita faptului ca pestii sunt prezenti in majoritatea aspectelor vietii si culturii taiwaneze, de la prezenta majora pe masa localnicilor in diferite specialitati culinare, pana la entertainment, cercetarea si productia de medicamente, industria alimentara si pana la comert, generand numeroase locuri de munca. Apreciata drept una dintre tarile puternic industrializate ale Asiei, insula este acoperita in buna parte de paduri luxuriante, avand un relief cu munti pitoresti, coline cu terase de orez, dar si plaje tropicale. Ocupat temporar de olandezi in 1646, Taiwan a revenit in posesia unor sustinatori ai Dinastiei Ming. Trecand mai apoi sub ocupatie japoneza, retrocedat Republicii Populare Chineze, Taiwan a fost ocupat dupa Razboiul Civil Chinez de regimul Kuomintang, devenind teritoriu al nationalistilor chinezi si semnand un tratat de aparare reciproca cu SUA.

Construim experiente Impreuna

Taiwan, suprematie fara independenta

O tara cu recunoastere internationala partiala, care are toate atuurile mai putin unul – independenta. Republica Chineza, asa cum se numeste oficial, l-a primit cu bratele deschise pe omul politic chinez Chiang Kai-Shek, care s-a refugiat aici impreu ... Vezi testimonial

Ilha Formosa - Insula frumoasa

Frumoasa insula Taiwan, asa cum au numit-o portughezii, in care cetatenii din 60 de tari, inclusiv Romania, pot intra fara viza, este situata la 180 de km de China continentala, separata de aceasta prin Marea Chinei de Sud, si la mica distanta de ins ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 12.01.2023 - 12.09.2023, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia