Caraibe

Sint Maarten Despre destinatie

Las Vegas-ul plutitor
Despre Sint Maarten

Las Vegas-ul plutitor

Atuurile insulei sunt clima cu temperaturi medii anuale de 27°C, frumusetea naturala, dar si statutul de duty free, cu discoteci, cazinouri si cluburi de noapte. In alte cuvinte, e apreciata drept un mic Las Vegas plutitor. Insula, parte a arcului insular caraibian, este practic divizata in doua: zona sudica numita Sint Maarten care este componenta a Regatulului Tarilor de Jos (34 km2), restul insulei - Saint Martin (53 km2) fiind teritoriu fran...  [ Citeste tot ]

Fast facts Sint Maarten Fast facts

Suprafata
130 km2
Populatie
117,6 mii
Fus orar
-4 ore
Prefix telefonic
1721
Nume oficial
Sint Maarten / Saint Martin
Capitala
Philipsburg / Marigot
Forma de guvernare
Democratie Reprezentativa si Monarhie Constitutionala / Teritoriu de peste mari al Frantei

Impresii croaziera Costa Pacifica - Decembrie

Croaziera in Caraibe cu Eturia a fost o experienta suprinzator de placuta. In ciuda preconceptiilor legate de acest tip de vacanta (ca sunt plictisitoare, ca exista multi timpi morti, etc.) ne-am simitit extrem de bine. Sa poti inota cu delfinii intr ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!