Caraibe

Sint Maarten Descopera

Las Vegas-ul plutitor
Descopera Sint Maarten - Las Vegas-ul plutitor
Sejururi
Sejururi
1
Croaziere
Croaziere
1

Atuurile insulei sunt clima cu temperaturi medii anuale de 27°C, frumusetea naturala, dar si statutul de duty free, cu discoteci, cazinouri si cluburi de noapte. In alte cuvinte, e apreciata drept un mic Las Vegas plutitor. Insula, parte a arcului insular caraibian, este practic divizata in doua: zona sudica numita Sint Maarten care este componenta a Regatulului Tarilor de Jos (34 km2), restul insulei - Saint Martin (53 km2) fiind teritoriu francez de peste mari. Principalele orase ale insulei sunt Philipsburg (in zona olandeza) si Marigot (in zona franceza). Inconjurata de o salba de mici insule, St Maarten este un mic paradis turistic ale carui tarmuri au o sumedenie de mici golfuri bordate de peste 25 de plaje. Insula se mandreste si cu cele peste 50 de locuri faimoase de diving si snorkeling. Portul AC Wathey Pier este catalogat intre primele 10 porturi de croaziera din lume. In 1493, Cristofor Columb, in cel de al doilea voiaj al sau catre Indiile de Vest, descoperea insula si o numea Isla de San Martin deoarece a ajuns in acel loc la 11 noiembrie, zi in care este comemorat Sfantul Martin. Referitor la descoperirea insulei, Cristofor Columb afirma: „Cautam India si am gasit Gradinile Edenului". Desi a declarat acest teritoriu drept teritoriu spaniol, se spune ca nimeni din flota sa nu ar fi debarcat pe insula, iar Spania nu a acordat suficient interes insulei. Si se pare insa ca primii care si-au lasat amprenta pe aceasta insula sunt triburile caraibiene Arawak.

Viata subacvatica fascinanta

Sporturile nautice diversificate ce se pot practica

Plajele frumoase

Apa de un albastru electrizant

Sejur Miami & Croaziera Caraibe, Oasis of the Seas, 12 zile, iunie 2023

Incepand de la:

2390 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Sejur Miami & Croaziera Caraibe, Oasis of the Seas, 12 zile, iunie 2023
Croaziere
Sejur oras & plaja
Sejur

Incepand de la:

2390 € / pers.
Exploreaza

Sint Maarten Vacante

Sejur Miami & Croaziera Caraibe, Oasis of the Seas, 12 zile, iunie 2023
Croaziere
Sejur oras & plaja
Sejur

Incepand de la:

2390 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii croaziera Costa Pacifica - Decembrie

Croaziera in Caraibe cu Eturia a fost o experienta suprinzator de placuta. In ciuda preconceptiilor legate de acest tip de vacanta (ca sunt plictisitoare, ca exista multi timpi morti, etc.) ne-am simitit extrem de bine. Sa poti inota cu delfinii intr ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale