Caraibe

Saint Kitts & Nevis Recomandarile Eturia

Toate culorile orhideelor sunt aici
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

Nu rata vizitarea insulei intr-un mod aparte, cu trenul, aceasta are cel mai spectaculos traseu de tren din lume.
Alege sa bifezi aici o experienta unica si inedita: intalnirea cu delfinii.
Viziteaza Basseterre, unul din cele mai importante porturi comerciale din zona.
Nu uita de Muzeul National si de inima Basseterre-ului, The Circus, denumit dupa mult mai cunoscuta Piccadilly Circus din Londra, uimitoarea fantana si cele patru fete de ceas, indreptate fiecare catre una din cele patru strazi care duc la Circ.
La pas poti ajunge usor in parcul central, numit Independence Square, ce in urma cu mult timp a fost gazda targului de sclavi de pe insula.
In port ai ocazia sa vezi cum pleaca o nava ce se saluta cu Fantasia, un ritual des intalnit in porturi sau chiar si pe mare.
Croaziera cu catamaranul iti ofera o experienta inedita la apus si de neratat.
Daca esti pasionat de diving, iti putem spune ca insula a devenit o destinatie foarte cautata, deoarece, de obicei vantul bate foarte tare, ceea ce permite practicarea acestui sport.
Daca esti pasionat de hiking, poti face o urcare pana la Vulcanul Mount Liamuiga, tur unic in care vei putea admira vegetatia luxurianta a insulei.

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia