Caraibe

Saint Kitts & Nevis Descopera

Toate culorile orhideelor sunt aici
Descopera Saint Kitts & Nevis - Toate culorile orhideelor sunt aici

Scaldate de apele Marii Caraibe, Saint Kitts & Nevis, o federatie a doua insule-natiune, este cel mai mic stat din Marea Caraibilor atat ca suprafata, cat si ca populatie. Saint Kitts & Nevis sunt printre primele insule colonizate de europeni in Caraibe, fiind, rand pe rand, ocupate de francezi si englezi. Cele doua insule combina frumusetea plajelor cu spectacolul muntilor, sarmul vechilor plantatii cu multitudinea de activitati de vacanta ce pot fi abordate si toate acestea intr-o atmosfera tipic caraibeana marcata de ritmurile incitante de soca. Cele doua insule au o vegetatie abundenta de tip tropical printre care se afla diferite specii de palmier, lamai, salcam tropical, cedru alb, intalnidu-se si vegetatie de mai mica inaltime, ca feriga, tamarindul, diverse specii de cactusi, iar dintre arbustii cu flori ornamentale, cunoscuti pentru frumusete sunt hibiscus, bougainvillea si poincianas.

Revelion 2021 - Sejur La Romana & Croaziera Marea Caraibilor, 13 zile

Incepand de la:

2990 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Revelion 2021 - Sejur La Romana & Croaziera Marea Caraibilor, 13 zile
Sejur plaja

Incepand de la:

2990 € / pers.
Exploreaza

Saint Kitts & Nevis Vacante

images/product/6b519c1b-ecc6-4fa7-a2e9-90c4b9769b6b/93bb082ad29b0ebb5355c328e8fd5672/original_1.jpeg
Sejur plaja

Incepand de la:

2990 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii croaziera Costa Pacifica - Decembrie

Croaziera in Caraibe cu Eturia a fost o experienta suprinzator de placuta. In ciuda preconceptiilor legate de acest tip de vacanta (ca sunt plictisitoare, ca exista multi timpi morti, etc.) ne-am simitit extrem de bine. Sa poti inota cu delfinii intr ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!