Caraibe

Saint Kitts & Nevis Descopera

Toate culorile orhideelor sunt aici
Descopera Saint Kitts & Nevis - Toate culorile orhideelor sunt aici

Scaldate de apele Marii Caraibe, Saint Kitts & Nevis, o federatie a doua insule-natiune, este cel mai mic stat din Marea Caraibilor atat ca suprafata, cat si ca populatie. Saint Kitts & Nevis sunt printre primele insule colonizate de europeni in Caraibe, fiind, rand pe rand, ocupate de francezi si englezi. Cele doua insule combina frumusetea plajelor cu spectacolul muntilor, sarmul vechilor plantatii cu multitudinea de activitati de vacanta ce pot fi abordate si toate acestea intr-o atmosfera tipic caraibeana marcata de ritmurile incitante de soca. Cele doua insule au o vegetatie abundenta de tip tropical printre care se afla diferite specii de palmier, lamai, salcam tropical, cedru alb, intalnidu-se si vegetatie de mai mica inaltime, ca feriga, tamarindul, diverse specii de cactusi, iar dintre arbustii cu flori ornamentale, cunoscuti pentru frumusete sunt hibiscus, bougainvillea si poincianas.

Craciun 2024 & Revelion 2025 - Sejur New York & Croaziera Caraibe, Norwegian Prima, 17 zile

Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Croaziera Caraibe Est, MSC Seaside, 10 zile
Croaziere

Incepand de la:

3.150 € / pers.
Exploreaza

Saint Kitts & Nevis Vacante

Croaziera Caraibe Est, MSC Seaside, 10 zile
Croaziere

Incepand de la:

3.150 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii croaziera Costa Pacifica - Decembrie

Croaziera in Caraibe cu Eturia a fost o experienta suprinzator de placuta. In ciuda preconceptiilor legate de acest tip de vacanta (ca sunt plictisitoare, ca exista multi timpi morti, etc.) ne-am simitit extrem de bine. Sa poti inota cu delfinii intr ... Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia