Africa

Rwanda Despre destinatie

Tinutul celor o mie de coline
Despre Rwanda

Tinutul celor o mie de coline

Cunoscuta si sub numele de „Tara celor o mie de coline”, Rwanda este un mic stat aflat in zona central-estica a Africii. Atractia principala a Rwandei sunt gorilele de munte, iar a le observa in mediul lor din Parcul National al Vulcanilor poate fi o experienta memorabila. Rwanda te poate incanta si cu una dintre cele mai bine pastrate rezervatii, cea a Padurii Nyungwe -areal al unei extinse populatii de cimpanzei, cu peisajul spectaculos al vech...  [ Citeste tot ]

Motive pentru a vizita Rwanda

Maimutele aurii din Parcul National al Vulcanilor
Gorilele de munte
Memorialul Genocidului din Kigali dedicat memoriei celor peste 800.000 de etnici tutsi ucisi in perioada aprilie-iulie 1994
Gorilele de munte

De ce ne place noua Rwanda

1. Istoria zbuciumata
Pesterile ce serveau drept refugii pentru regi si popor sau fiind folosite ca locuri de depozitare pentru provizii pe timp de razboi
2. Primate
Gorile de munte, maimute aurii
3. Farmec autentic
Kigali

Fast facts Rwanda Fast facts

Suprafata
26.798 km2
Populatie
10,18 mil
Fus orar GMT
+2 ore
Prefix telefonic
250
Nume oficial
Republica Rwanda
Capitala
Kigali
Forma de guvernare
Republica prezidentiala

Rwanda & Uganda: Intoarcerea Acasa

Rwanda a fost mereu pentru mine o destinatie undeva la limita dintre wish list si mai bine nu. Pe de-o parte dorinta de vizita Virunga National Park cu vulcanii sai maiestuosi si a face trekking la gorile si Maimutele Aurii. Pe de alta parte am ... Vezi testimonial

Impresii Rwanda - Trekking la gorile iulie

Gorilla Trekking! No comment! Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia