Africa

Rwanda Descopera

Tinutul celor o mie de coline
Descopera Rwanda - Tinutul celor o mie de coline
Circuite
Circuite
1

Cunoscuta si sub numele de „Tara celor o mie de coline”, Rwanda este un mic stat aflat in zona central-estica a Africii. Atractia principala a Rwandei sunt gorilele de munte, iar a le observa in mediul lor din Parcul National al Vulcanilor poate fi o experienta memorabila. Rwanda te poate incanta si cu una dintre cele mai bine pastrate rezervatii, cea a Padurii Nyungwe -areal al unei extinse populatii de cimpanzei, cu peisajul spectaculos al vechilor paduri tropicale sau cu pitorescul insulelor rasfirate pe luciul Lacului Kivu. Desi o buna perioada de timp Rwanda devenise sinonima cu genocidul cumplit din 1994, rwandezii au reusit sa isi revina, devenind o natiune deschisa si primitoare. Rwanda este un imens taram verde generat de relieful colinar acoperit de o bogata vegetatie constituita in parcuri si rezervatii, dar si de verdele intens al plantatiilor de ceai. Rwanda adaposteste o treime din populatia gorilelor de munte ramase in viata si o treime dintre speciile de pasari africane, dar si numeroase alte specii de primate. Aici vei descoperi rezervatii naturale fascinante, vulcani, paduri tropicale luxuriante, insulele pitoresti de pe Lacul Kivu, dar si un popor prietenos.

Privelistea oferita de versantii vulcanilor Virunga

Maimutele aurii din Parcul National al Vulcanilor

Memorialul Genocidului din Kigali dedicat memoriei celor peste 800.000 de etnici tutsi ucisi in perioada aprilie-iulie 1994

Gorilele de munte

Safari Kenya & Gorilla Trekking in Rwanda

Incepand de la:

5520 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
Safari Kenya & Gorilla Trekking in Rwanda
Vacante Safari
Safari

Incepand de la:

5520 € / pers.
Exploreaza
Discover Uganda & Rwanda
Recomandat Eturia

Discover Uganda & Rwanda

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4890 € / pers.
Exploreaza

Rwanda Vacante

Safari Kenya & Gorilla Trekking in Rwanda
Vacante Safari
Safari

Incepand de la:

5520 € / pers.
Exploreaza
Discover Uganda & Rwanda
Vacante individuale

Discover Uganda & Rwanda

Circuit privat
Circuit

Incepand de la:

4890 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Impresii Uganda & Rwanda - august 2021

Locul de plasare a unitatilor de cazare a fost in general spectaculos. Parcurile vizitate au fost pline de atractii: animale, pasari, plante. Drumurile spre gorile si spre maimutele aurii, prin padure, au fost minunate. Zborurile cu escala la Doha (l ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!