Caraibe

Puerto Rico Atractii

Taramul fermecator al zeilor
Ce ai de vizitat in Puerto Rico

Ponce

Ponce, al doilea oras ca marime din Puerto Rico este situat in zona sudica a insulei. In 1692 localitatea primeste numele Ponce in onoarea familiei Ponce al carui reprezentant - Juan Ponce de Leon a debarcat pe insula in 1508. Incepand cu 1992, Ponce are statutul de municipalitate autonoma; trecutul... [ Citeste tot ] Ponce, al doilea oras ca marime din Puerto Rico este situat in zona sudica a insulei. In 1692 localitatea primeste numele Ponce in onoarea familiei Ponce al carui reprezentant - Juan Ponce de Leon a debarcat pe insula in 1508. Incepand cu 1992, Ponce are statutul de municipalitate autonoma; trecutul istoric al orasului poate fi aflat vizitand Museo de la Historia de Ponce, inaugurat cu prilejul obtinerii autonomiei. In vecinatatea orasului se gasesc cateva piscuri muntoase remarcabile: Cerro de Punta - 1.338 m, Mount Jayuya - 1.315 m, Cerro Maravilla - 1.210 m iar zona este strabatuta de cateva rauri: Jacaguas, Inabón, Bucaná (Cerrillos), Rio Portugués, Cañas, San Patricio si Matilde (Pastillo). Cladirile orasului imbratiseaza diferite stiluri arhitecturale: colonial, art nouveau, neoclasic; o evolutie a modalitatilor de construire in insula si in mod special in Ponce pot fi aflate vizitand Muzeul Arhitecturii aflat pe strada La Reina. Un alt punct de atractie al orasului este Museo de Arte de Ponce acarui cladire a fost proiectata de arhitectul Edward Durell Stone care a proiectat si muzeul de arta moderna din New York; Muzeul de Arta din Ponce adposteste lucrari ale pictorilor latino americani, europeni, caraibieni si locali.  [ Ascunde ]

San Juan, Puerto Rico

San Juan (Municipio de la Ciudad de capital San Juan Bautista) este capitala si cel mai mare municipiu din Puerto Rico. San Juan a fost fondat de colonistii spanioli in 1521, care au numit-o Ciudad de Puerto Rico. Mai multe cladiri istorice sunt situate in San Juan; printre cele mai importante sunt... [ Citeste tot ] San Juan (Municipio de la Ciudad de capital San Juan Bautista) este capitala si cel mai mare municipiu din Puerto Rico. San Juan a fost fondat de colonistii spanioli in 1521, care au numit-o Ciudad de Puerto Rico. Mai multe cladiri istorice sunt situate in San Juan; printre cele mai importante sunt forturile: Fort San Felipe del Morro, Fort San Cristobal si La Fortaleza. San Juan este principalul port din Puerto Rico, centru financiar, economic, cultural si turistic. Orasul a fost gazda a numeroase evenimente sportive importante precum Olimpiada Pan Americana, Olimpiada Americii Centrale si din Caraibe, Competitiile de Baseball ale Caraibelor.  [ Ascunde ]

Maricao

Micul oras, Maricao, cunoscut sub numele de "El Pueblo de las Indieras" (orasul asezarilor indiene) a fost fondat in 1874 si este situat regiunea central-vestica din Puerto Rico. Micul oras, Maricao, cunoscut sub numele de "El Pueblo de las Indieras" (orasul asezarilor indiene) a fost fondat in 1874 si este situat regiunea central-vestica din Puerto Rico. 

Guanica

Guanica, Orasul celor 12 strazi, a fost fondat in 1508 de Juan Ponce de Leon iar numele sau, Guanica, deriva din termenul taino, guaynia, care inseamna “aici este un loc cu apa”. Acest mic oras este cunoscut si datorita Rezervatiei Forestiere Guanica, cunoscuta si sub numele de "El Bosque Seco de Gu... [ Citeste tot ] Guanica, Orasul celor 12 strazi, a fost fondat in 1508 de Juan Ponce de Leon iar numele sau, Guanica, deriva din termenul taino, guaynia, care inseamna “aici este un loc cu apa”. Acest mic oras este cunoscut si datorita Rezervatiei Forestiere Guanica, cunoscuta si sub numele de "El Bosque Seco de Guanica".  [ Ascunde ]

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!