Despre Puerto Rico

Eturia - Agentie de turism

Despre Puerto Rico

Puerto Rico (Estado Libre Asociado de Puerto Rico), este un teritoriu insular dependent de SUA situat in nord-estul Marii Caraibilor, la est de Republica Dominicana. Puerto Rico, este compus din Insula Puerto Rico (din insulele Antilelor Mari) si o serie de insule mai mici si arhipelaguri: Mona, Vieques si Culebra.


Momentan aceasta destinatie nu este in portofoliul Eturia.
Verificati aici lista de destinatii disponibile.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati un consultant Eturia la numarul de telefon 031.9998

Va multumim!
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Stefania

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta Puerto Rico Puerto Rico
 
Oferte de vacanta Puerto Rico
 
Viza

Fast Facts

Nume: Puerto Rico
Capitala: San Juan
Asezare: in nord estul Marii Caraibelor, la est de Republica Dominicana si la vest de Insulele Virgine
Moneda: Dolar SUA - USD
Fus orar: UTC -4

When to go Puerto Rico

Temperatura medie Temperatura medie a apei
Ianuarie   28 oC26 oC
Februarie   28 oC26 oC
Martie   29 oC26 oC
Aprilie   30 oC26 oC
Mai   30 oC27 oC
Iunie   31 oC28 oC
Iulie   31 oC28 oC
August   31 oC29 oC
Septembrie   31 oC29 oC
Octombrie   31 oC29 oC
Noiembrie   30 oC28 oC
Decembrie   29 oC27 oC
Puerto Rico are un climat tropical structurat in doua sezoane: sezonul ploios aprilie - noiembrie si sezonul uscat din decembrie pana in martie. Temperaturile medii anuale oscileaza in jurul a 27 °C, fiind ceva mai scazute in zonele inalte ale insulei: 21 °C.
Clima tropicala este moderata de vanturi cu viteza relativ constanta de circa 35 Km/ora ce sufla pe directia est - vest. In zonele muntoase sunt frecventi curentii ascensionali iar in zonele de coasta brizele marine. Periodic, odata la 5 ani zona arhipelagului este strabatuta de cicloane tropicale iar la aproximativ 11 ani, de uragane. Ultimile furtuni tropicale care au produs distrugeri in arhipelag au fost ciclonul din 1960, uraganul Eloise in 1975 si uraganul Georges in 1998. Perioada ce poate fi afectata de furtuni tropicale este din iunie si pana in noiembrie. Desi sezonul ploios este pronuntat ca perioada, media precipitatiilor nu este constanta diferind in functie de zona si altitudine: 745 mm/an in Insula Magueyes si 4.346 mm/an in zona Pico del Este.
Puerto Rico este o destinatie turistica ce poate fi vizitata in tot timpul anului; perioada de varf este cuprinsa intre decembrie - aprilie. Cateva zone ale arhipelagului cum ar fi San Juan, Vieques si Rincon sunt destinatii ale turismului de sfarsit de saptamana pe toata perioada anului. Perioada mai putin recomandata este cea din sezonul ploios si in mod special cea cand pot aparea furtunile tropicale: iunie - noiembrie.

Vacante in Puerto Rico

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Puerto Rico . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.854 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia