Testimoniale

Testimoniale Eturia Portugalia

Caleidoscopul vederilor mirifice

Construim experiente Impreuna

Impresii Portugalia - septembrie 2020 - Gabriel

Portugalia

Gabriel ne-a trimis cateva fotografii din circuitul self-drive pe care l-a facut in Portugalia. Vezi testimonial

In trecere prin Lisabona - Alexandra Negru

Portugalia

Cand iti doresti cu adevarat un lucru, acesta chiar se intampla. Asa a fost si in cazul meu. Am avut norocul sa ajung in Lisabona din intamplare. Culmea, o greva a celor de la compania aeriana m-a „fortat” sa stau o noapte in aceasta capitala. Minuna ... Vezi testimonial

Portugalia - o destinatie ce ofera multe, pentru toate gusturile - Roxana

Portugalia

Portugaliaaa... In sfarsiiiit! Cam asa sunau gandurile mele inainte de plecare. Bineinteles, entuziasmul era la cote maxime. Lisabona nu mi-a inselat asteptarile, este o capitala europeana extrem de frumoasa, bine intretinuta si curata. Are un farmec ... Vezi testimonial

Amintiri din Madeira - Claudiu

Portugalia

Stand pe puntea feribotului ce leaga Madeira de Porto Santo, dimineata devreme, singurele lumini sunt cele ale orasului Funchal… si sunt cuprins de o liniste deplina. Briza e mai taioasa la acea ora, dar stralucirea orasului iti ia rasuflarea. Imi im ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!