Testimoniale Eturia

Claudiu Eturia

Navigatie

Amintiri din Madeira - Claudiu

Portugalia

Stand pe puntea feribotului ce leaga Madeira de Porto Santo, dimineata devreme, singurele lumini sunt cele ale orasului Funchal… si sunt cuprins de o liniste deplina. Briza e mai taioasa la acea ora, dar stralucirea orasului iti ia rasuflarea. Imi im ... Vezi testimonial

Tanzania & Zanzibar - magie pura - Claudiu

Tanzania, Zanzibar

Copil fiind, am descoperit magia Regelui Leu. Ca iubitor de filme, a fost un moment definitoriu in copilaria mea ca fundatie pentru dragostea fata de cinema. Adult, am calcat pe urmele lui Simba si sentimentul pe care l-am trait face ca Regele Leu sa ... Vezi testimonial

Sri Lanka reloaded - Claudiu

Sri Lanka

Oceanul Indian, chiar si agitat, este magic, iar verdele prezent pretutindeni, de la paduri la plantatii de ceai, este fermecator! Chiar si avand parte de ploaie non-stop, m-am indragostit de aceasta tara! Asadar, cand sansa de a reveni aici s-a ivit ... Vezi testimonial

3 Culori: India, Sri Lanka & Maldive - Claudiu

India, Sri Lanka, Maldive

1. Roz: India Roz? India? Stiu ce credeti...am luat-o razna...sau poate nu disting culorile...sau pur si simplu m-am imbarcat in avionul gresit si am ajuns in alt colt de lume. Dar nu, sunt perfect sanatos...ma rog, in limita definitiei acestui cuvan ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale