Europa

Polonia Descopera

Intre eleganta istoriei si modernismul cotidianului
Descopera Polonia - Intre eleganta istoriei si modernismul cotidianului

Polonia este o destinatie din ce in ce mai cautata si care poate oferi turistului din toate, asa ca e greu sa dezamageasca vreo clipa. De la istoria, cultura, arta, arhitectura si mestesugurile din orase precum Varsovia, Cracovia, Wroclaw, Katowice, Gdansk, Poznan, Lublin la natura din inima Muntilor Tatra - ce ascund creste dramatice si sate alpine parca intepenite in timp - si de la salba celor peste 2.000 de Lacuri Mazuriane pana la coasta pe alocuri colorata, pe alocuri austera a Marii Baltice, Polonia este o tara fascinanta. Castelele medievale, bisericile de lemn, potecile prin parcurile nationale, peretii de escalada, statiunile de schi, istoria crunta de la Auschwitz, strazile incarcate de arhitectura manierista sau de barocul grandios sunt alte zeci de motive pentru o vacanta aici!

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia