Asia

Myanmar Recomandarile Eturia

Misterul celor 2000 de temple
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

In Mandalay, la templul Mahamuni cumpara cateva foite de aur pe care apoi le vei lipi pe statuia de aur a lui Buddha. Este o buna ocazie pentru a intelege mai bine traditiile acestui popor.
In Bagan alege o plimbare cu bicicleta in Old Bagan. Te vei simti parte a acelui loc.
In Inle Lake alege o lectie de gatit la Inle Heritage. Este autentica, iar costul platit ajunge la o fundatie care se ocupa de educarea tinerilor.
Pastreaza jumatate de zi pentru Scott’s Market in Yangoon. Atmosfera este minunata si, in plus, ai o mare varietate de suveniruri si pietre pretioase din care sa alegi
In Ngapali iesi seara la unul din restaurantele din zona. Sunt foarte basic, dar mancarea este excelenta si mai mult decat rezonabila la pret.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!