Asia

Myanmar Descopera

Misterul celor 2000 de temple
Descopera Myanmar - Misterul celor 2000 de temple
Circuite
Circuite
1

Myanmar, cunoscuta in trecut ca Burma, este o tara ospitaliera si diversa, chiar daca pana de curand era una dintre cele mai putin cunoscute tari din Asia. Deoarece a fost inaccesibila pentru mult timp, a ramas una dintre putinele tari netulburate de lumea moderna, pastrand neatinsa autenticitatea traditiilor si aura de poveste a vremurilor trecute. Myanmar este cea mai mare tara din Peninsula Indochinei, cu forme de relief variate, de la campii intinse, pana la creste muntoase inalte de-a lungul granitei cu Thailanda. In sud, se afla zona de tarm cu plaje la Golful Bengal si Marea Andaman. Vei descoperi peisaje magnifice, situri arheologice si temple impresionante, piete colorate si zgomotoase, impresionante cladiri coloniale, monumente spectaculoase, dar, mai ales, vei gasi un popor fascinant, prietenos si ospitalier. Cu o mostenire culturala veche de peste 2000 de ani, Myanmar ramane una dintre cele mai misterioase si necunoscute tari asiatice, iar monumentele sale spectaculoase precum Golden Rock si Shwedagon Pagoda, orase ca Yangon, Bago, Mandalay, Monywa, Bagan, dar si peisajele si viata triburilor de pe Lacul Inle, atesta cultura vibranta a unei tari care va impresiona de la prima vedere.

Yangon

Bagan

Mandalay

Lacul Inle

Best of Myanmar, 12 zile

Incepand de la:

2090 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Best of Myanmar, 12 zile
Recomandat Eturia

Best of Myanmar, 12 zile

Circuit

Incepand de la:

2090 € / pers.
Exploreaza

Myanmar Vacante

Best of Myanmar, 12 zile
Vacante individuale

Best of Myanmar, 12 zile

Circuit

Incepand de la:

2090 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Mingalabar Myanmar

Prima impresie pe care o ai cand ajungi in Myanmar nu este una foarte placuta. Ceva este schimbat fata de celelalte tari din Indochina, poate infrastructura aeroportului cu aer saracacios sau poate curatenia precara a toaletelor sau ghiseul de obtine ... Vezi testimonial

Impresii Revelion Myanmar

Interesul pentru Myanmar a aparut de mult, numai ca pana acum ceva timp nu era asa de simplu sa ajungi acolo. Acum cu ajutorul echipei de profesionisti ai Eturiei am reusit sa vad o buna parte din acesta bogata tara. Asa cum ma asteptam este o t ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!