Europa

Marea Britanie Descopera

De la eleganta goticului si barocului la magia naturii
Descopera Marea Britanie - De la eleganta goticului si barocului la magia naturii
Circuite
Circuite
2

Marea Britanie este cunoscuta ca insula cu trei tari, expresie ce surprinde diversitatea imperiului insular. In nord - salbatica Scotie, in centru - coline agitate, in sud - regiuni rurale alintate de curentul Golfului, intre ele - sate ramase neschimbate de secole, vechi sedii ale nobilimii cu bogatii nemasurate si orase cu splendide catedrale. Marea Britanie si-a pastrat cultura si stravechile sale traditii cum aproape nicio alta tara din Europa nu a facut-o. De o frumusete aparte, avand o istorie indelungata si fascinanta, o atmosfera particulara, identitate culturala bine definita si numeroase obiective atragatoare, Scotia este una dintre cele mai interesante si frumoase tari europene, imbinand climatul aproape nordic cu traditiile si distractiile locale. Primele zile londoneze sunt, pentru turistul obisnuit, ametitoare, confuze si pline de esente tari. In cap ti se aduna o multime de imagini si sute, mii de informatii noi incearca sa-si gaseasca un loc, iar, mai apoi, o logica. Vezi taxiurile negre si retro, cabinele telefonice colorate in rosu aprins, autobuzele suspendate si valurile de turisti si iti dai seama ca le stiai din povestiri pe toate. Nu stiai insa ca Londra nu are nimic de-a face cu mentalitatea conservatoare, stricta si limitata. Si nici cu ploaia. Daca te asteptai sa gasesti un oras populat doar de „ladies” trecute de prima tinerete, cu umbrele si ochelari pentru ceata, te-ai inselat amarnic. Londra primeste precipitatii cu o valoare de 600 mm anual - mai putin decat Roma sau Sydeny, iar futurismul, libertatea si lipsa de prejudecati si-au facut „casa” in metropola Angliei.

Anglia naucitoare: Londra, Norwich, Wolverhampton, Canterbury, Catedrala din Durham, Stonehenge, Bath, Oxford

Tara de legenda: Edinburgh, North Berwick, Pittenweem, Portree, Glasgow

Specific scotian: Highlands, Loch Ness, Whisky-ul

Castele in Scotia: Castelul Edinburgh, Castelul Kilchurn, Castelul Tioram, Castelul Eilean Donan, Castelul Stirling, Castelul Glamis, Castelul Brodick

South England & Cornwall

Incepand de la:

1490 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 2
South England & Cornwall
Recomandat Eturia

South England & Cornwall

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

1490 € / pers.
Exploreaza
Classic Scotia
Recomandat Eturia

Classic Scotia

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

1390 € / pers.
Exploreaza

Marea Britanie Vacante

South England & Cornwall
Vacante individuale

South England & Cornwall

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

1490 € / pers.
Exploreaza
Classic Scotia
Vacante individuale

Classic Scotia

Circuit
Circuit self-drive

Incepand de la:

1390 € / pers.
Exploreaza

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!

Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia