Asia

Laos Recomandarile Eturia

Esenta spiritualitatii budiste
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

Mergi la Kamu Lodge pentru o experienta autentica completa; satul situat la 2 ore de Luang Prabang este o binecuvantare pentru trup, minte, suflet - este absolut incantator.
In Luang Prabang, alege ca moment al zilei, seara, pentru o ascensiune usoara pe muntele Phousi si vei vedea unul dintre cele mai frumoase apusuri.
Mergi intr-o casa traditionala de laotieni si ia parte la ceremonia Baci, o practica spirituala veche aparuta inaintea budismului.
Aloca-ti jumatate de zi pentru a te plimba de unul singur prin Luang Prabang. Pe langa arhitectura coloniala, temple sau natura este un bun prilej sa interactionezi cu localnicii prietenosi.
In Luang Prabang recomand un picnic lunch la cascadele Kuang si neaparat o baie in cascade, deci este bine sa iti iei costumul de baie.
Una din cele mai frumoase panorame din Asia este cea a orasului Luang Prabang vazut la apus de pe Mount Phousi.
Tantarii sunt o constanta in Luang Prabang. Cu precadere la apus si in locurile umbroase, chiar si pe timpul zilei sunt foarte agresivi. Asa ca nu pleca din hotel fara un spray de tantari la indemana.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!