Asia

Kyrgyzstan Despre destinatie

Elvetia Asiei Centrale
Despre Kyrgyzstan

Elvetia Asiei Centrale

Stat fara iesire la mare din Asia Centrala, Kyrkyzstanul a facut parte din Uniunea Sovietica pana in anul 1991, cand si-a declarat independenta. Avand circa 90% din teritoriu la peste 1.500 de metri altitudine, supranumit si „Elvetia Asiei Centrale", Kyrkyzstanul se mandreste cu superbe peisaje montane si un trecut istoric de peste 2000 de ani. Printre atractiile Kyrkyzstanului se numara Parcul National Ala-Archa. Infiintat in anul 1976, parcul...  [ Citeste tot ]

Fast facts Kyrgyzstan Fast facts

Suprafata
199.951 mii km2
Populatie
6.316 mil.
Fus orar GMT
+6 ore
Prefix telefonic
+996
Nume oficial
Republica Kyrgyzstan
Capitala
Bishkek
Forma de guvernare
Republica Parlamentara

Impresii Azerbaidjan, Kazakhstan, Kyrgyzstan & Uzbekistan - Iulie

Teodora ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Azerbaidjan, Kazakhstan, Kyrgyzstan si Uzbekistan. Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale