Impresii Alaska & Canada - Iulie Eturia

Alice
Impresii Alaska & Canada - Iulie

Buna ziua! Am revenit din excursia in Alaska si Canada. A fost o excursie echilibrata in sensul ca ne-am bucurat de natura, am avut pentru prima data experienta unei croaziere si am luat contact cu doua orase din Canada. In Denali, ne-am putut bucura de animale la ele acasa si am constatat “la fata locului” ce inseamna tundra si taigaua. 

Incursiunea in parc a fost facuta cu autobuzul deci animalele le-am vazut numai din spatele geamurilor. Am vazut elani, ursoaice cu pui, oi specifice locului, un lup. Am vazut castori intr-o apa fara sa ne asteptam. De pe vasul de croaziera am vazut orci, pasari, un pinguin care “facea plaja” pe un iceberg. In Vancouver am fost in parcul Stanly care de fapt este de dimensiunile unei paduri. 

Am vazut arbori cu o vechime de 7-8 sute de ani. Am mers pe poduri suspendate si miscatoare, am admirat arbori extreme de inalti si cu trunchiuri foarte groase. Din Toronto am mers la cascada Niagara. Pe ansamblu am vazut locuri si lucruri minunate, hotelurile au fost la nivelul asteptarilor, masa si serviciile pe vas au fost de calitate superioara. Incidentele au lipsit cu desavarsire. In concluzie aceasta excursie as recomanda-o cu placere iubitorilor de calatorii. 

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!